Helgen

Fredag: Åkte till Simons stuga och festa lite där senare drog alla in till stan, trevlig kväll!
Lördag: På dagen spelade jag match mot Simlångsdalen, vi vann med 8-0. Härligt tjejer!
Sen åkte jag och niclas till videomix och hyrde tre filmer och köpte godis. Vi funderade på att åka hem till Måns som hade folk hemma men vi bestämde oss för att stanna hemma och det tror jag att vi gjorde rätt vi för vi hade en  väldigt mysig kväll tillsammans ♥
Söndag: Vaknade upp jämte min ögonsten, sen gick vi ner och åt frukost och tittade på en film. Vid tolv tog jag moppen hem eftersom han skulle spela match.
Vid två begav jag mig hem till Caisa för hon skulle slinga mitt hår.
Mycket nöjd blev jag, håret är nu en aning ljusare och ca 3 cam kortare.
Nu ska jag gå ner och äta mat.


Ser ut som om mitt schema har ändrats igen.

friday

Igår var det skola från 8.10 - 11.00 sen slutade vi, skönt! Vid ett kom min niclas till mig så tittade vi på one tree hill och hade mysigt.
Vid sex gick vi ner till tuvan och tittade på A-laget, det var trevligt (:

Idag vaknade vi vid åtta ungefär, sen åkte jag till skolan med 9.20 bussen.
Dagen har flytit på bra och vi slutade halv fyra.
Ikväll blir det lite fest med folket, det kommer bli trevligt!


lost without you

Nu har jag bytat tyskagrupp så nu slipper man den där långa håltimmen på 5 timmar och plus att jag får en extra sovmorgon på onsdagar! Nu är jag faktiskt rätt nörjd med mitt schema, visst går man några sena dagar men det är mycket bättre än innan!

idag började skolan 8.10 med Tyska (skönt att slippa det sen) sen vid kvart över nio fick vi information om Estekisk verksamhet, jag valde dans iallafall. Sedan har dagen bara flytit på med Samhäll, matte & engelska sen slutade vi vid två. När vi kom in till stan väntade jag med Frida på att bussen skulle komma så vi satt oss på Hello och tog oss varsin baguett (: Sen ringde hennes mamma och sa att hon kunde hämta oss istället.
ikväll blir det träning i ovädret! Saknar min älskling!

Everything i do i do it for you



a new day

Idag så började vi 8.10 men svenska sen åkte jag hem till min älskling som är sjuk och hade lite mys med honom innan vi skulle ha nästa och sista lektionen 14.20. Det är egentligen sjukt att man ska behöva ha 4,5 timmar håltimme!?

Nu har jag precis ätit och snart ska jag spela semifinal i DM F17 mot Onsala :)


Fest

kvällen igår var faktiskt väldigt lyckad! Det började med att jag åkte hem till izabella vid sju där hon och mathilda var sen kom pappa och hämtade oss vid åtta och körde vidare och hämtade Pernilla och Frida sen körde vi till Oscar.
Kvällen bjöd på mycket dans, skratt och dricka, det säger man aldrig nej till!
Vid två åkte jag och niclas hem till honom och sov.
Tack till alla killarna som hjälp till och fixat allt för en lyckad kväll!

Bilder kommer sen när izabella skickat dem :)

Idag blir det en sån där slappdag, imorgon är det skola igen fast vi börjar vid 9.40.

SPEU08

Igår var det som sagt första skoldagen, hände inte så värst mycket. Först var det upprop i galaxen sen gick vi till klassrummen och pratade lite, tillslut fick vi gå en rundvandring och få skåp. Dagen slutade vid ett. Sen på kvällen spelade jag match mot Laholm,
1-1 blev det där så vi leder fortfarande serien!
Sen kröp jag ner med min älskling och sov <3

Andra dagen i skolan, det började med fotografering sen fick vi träffa våran mentor som var hur snäll som helst :)
Sen har hade vi historia och engelska innan vi fick sluta.
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och ladda upp inför festen imorgon!


back to normal

Igår var det som sagt öppet hur på sannarp, det tog inte så värst lång tid. Jag fick mitt schema som inte ser sådär jätte roligt ut, sena dagar med massa håltimmar.
Aja man får väl hoppas der går bra ändå.
Efter det åkte jag hem till niclas <3
Idag har vi inte gjort så mycket, tittat på tv eftersom jag är trött och mår dåligt.
Sen tog jag bussen från honom vid tjugo i två och nu sitter jag bara här.
Tror inte jag ska träna ikväll heller, bättre att spara sig tills matchen imon :)

Imorgon börjar skolan!

jobbig natt

Usch för jag börjar bli sjuk, känns väldigt tråkigt med tanke på allt roligt som händer denna veckan och så vill man ju inte precis missa första skoldagen. Det har iallafall varit en hemsk natt, har inte fått sova så mycket och det tror jag inte niclas heller fick göra. Stackars honom! Men jag får hoppas att det bara är en förskylning så man slipper ha feber i alla fall.
Nu sitter jag här nyduschad och tänkte snart göra mig iordninga lite för vid halv fem ska jag till Sannarp på öppet hus, det ska bli kul att få se sitt nya schema och allt, hoppas det är rätt så bra iallafall :)
Sen efter det tror jag att jag åker hem till niclas och myser!


Bröllop

Igår var det som sagt bröllop (niclas syster therese och Lasse) och det var himla fint och trevligt! Dagen började i kyrkan vid klockan tre sen när allt var färdigt efter ca 40 min så åkte brudparet häst och vagn till festlokalen medans vi andra tog bilarna dit. Väl framme blev vi serverade champagne och tilltugg medans vi inväntade brudparet. Till middag var det en stor och god buffé som bestod av fläskfilé, rostbiff, kycklingspett, paj, potatisgratäng, sallad, frukter, bröd och kex. Under middagen var det massa lekar och tal. Till efterrätt blev det vaniljpanacotta med hallon, gott! Vid nio (tror jag det var) började orkestern spela och borden ställdes åt sidan och godis och groggbordet kom fram. Det blev till och med några danser för mig med. Vid tio var det dags för kaffe och tårta.
Vid tolv åkte brudparet vidare och vi fortsatte fram till ett tror jag klockan var. Sen städade vi hela lokalen när alla åkt och vi var väl hemma vid halv tre tror jag.
Det har iallafall varit en jätte trevlig dag!

Idag har jag först varit med niclas när han spelade match mot alet sen spelade jag själv match mot Ysby och vi vann med 8-0! Efter det åkte vi hem till mormor och morfar för där var morfars kusin och hans dotter och barnbarn från USA på besök + annan släkt med.
Nu sitter jag här och känner att ögonen börjar hänga lite så funderar snart på att gå och lägga mig!

 

Jag äskar dig niclas föralltid ♥

trying to survive

Ikväll ska jag spela match med F93, klockan halv sju närmare bestämmt. Jag vet faktiskt inte vilka vi möter men man får hoppas det går bra. Idag har jag inte ansträngt mig allt för mycket kan jag säga, har mest suttit vid datorn och tittat på tv. Fast jag har hunnit med och städat vardagsrummet och kratta upp alla plommonen i trädgården som jag lovade mamma. Jag har också försökt att ända lite på min blogg men det blev dock bara några små förändringar eftersom jag inte förstår mig på allt och jag har tyvärr inte photoshop heller. Men nu ska jag gå ner och äta något innan samlingen!


jag saknar min söta kusiner!


du gör mig hel

Idag har jag och niclas varit i stan. Jag köpte en svart kuvertväska till bröllopet och en kalender. Efter stan åkte vi hem till mig och tittade på one tree hill (:
Om en 30 minuter beger jag mig till fotbollsträningen!
Ska bli skönt att få springa av sig lite.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva egentligen så det får bli ett kort inlägg idag.


living in a dream

Matchen igår mot Sperlingsholm gick faktiskt väldigt bra,
vi vann med 6-0 så nu kan man pusta ut lite!
Efter matchen åkte vi hem och åt pizza (jag åt rolles för gillar inte pizza).
Sen gick jag & niclas och la oss framåt elva.

Nu har min älskling precis åkt till stan för att titta på kostym så nu sitter jag här och har inget att göra. Men snart är det träning iallafall! Sen blir det att titta på andra halvlek av niclas match och sen åka hem till honom och mysa ♥


Kräftskiva

Igår var det som sagt kräftskiva hos Helene&Håkan och tro det eller ej så åt jag faktiskt en kräfa, dock den enda för i år. Usch jag tror jag äcklar mig för mycket på när man skalar dem, själva smaken är ju egentligen inte så farlig.
Det blev potatisgratäng och kycklingfilé för min del istället :)
Sen satt jag och caisa mest vi datorn och tittade på tv, vi såg faktiskt en riktigt snyftfilm på TV4 med Madonna, dock såg vi inte hela från början men det funkade ändå. Vid halv ett tror jag att jag och Caisa deckade i hennes säng och när man vaknar vid tre så är musiken på högsta volym och alla står och dansar och sjunger på altanen, roliga föräldrar man har!

Idag vaknade jag halv tolv och tänkte snart äta frukost för börjar bli lite hungrig!
Sen får jag hoppas min älskling kommer hem till mig <3

Klockan sex är det match mot Sperlingsholm som vi absolut måste vinna!



Start a life without you

Kom nyss hem från Matte, det blev ju en sån där kväll där det var aldelles för mycket folk och det var inte särsklit mycket ös på. Skulle egentligen hem till Sara nu men stannade hemma eftersom vi ändå skulle inom mig och hämta paraply så kändes det rätt onödigt att gå dit när man redan var hemma och ändå skulle gått hem om en timme..
Imorgon är det kräftskiva hos Caisa sem vet jag inte riktigt vad vi skulle göra :)
Har inte träffat henne på ett par veckor nu för hon har varit i Ayia Napa och jag i Sockholm så det ska bli roligt!

Just nu tänker jag på min älskling som jag saknar jätte mycket,
vill ha honom hos mig och pussa på honom ♥

hello you

Igår blev det en heldag i Göteborg med Frida & Izabella, det var mycket trevligt även fast man inte hittade något speciellt. En tröja & en mascara blev det men just nu känns det som om man inte behöver så mycket mer, eller jag tror inte jag är på shoppinghumör. Orkar inte med alla reavaror för jag tycker det mesta bara är skit egentligen, visst kan man hitta något fynd då och då men jag har verkligen ingen lust att leta.

På kvällen var det träning men kunde inte vara med så mycket pga min vad.
Sen åkte jag hem till Niclas och hade mysigt ♥

Idag så vaknade vi vid tio men låg kvar i sängen en liten stund, sen gick vi ner och åt frukost och tittade klart på filmen vi såg i går. Himla bra var det faktiskt, den handlar om en 9 årig autistisk pojke som lyckas knäcka en kod som anses ömöjlig att knäcka. Hans familj blir mördad men pojken lyckades gömma sig. Sen ska Bruce Willis (kommer ej ihåg vad han heter i filmen) försöka skydda och bevisa att det verkligen var mord och inte självmord och mord som polisen trodde.

Nu har min älskling precis åkte till danmark och kommer hem på söndag,
saknar han redan!

Ikväll blir det fest :)


Tisdag

Igår var det en lugn dag, var bara hemma men niclas. Framåt kvällen var det träning i ovädret och lite senare begav vi oss hem till Fidde för att festa lite, rätt trevlig kväll även fast det inte var så mycket folk! Efter åkte jag&niclas hem till honom och sov. Idag vaknade man med huvudvärk, trevligt trevligt... Dagen har i allmänhet bara bestått av mys och tv, det är inte alltid fel :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se hur det blir.


Stockholm

Jaha nu är man hemma från Stockholm, känns konstigt att sitta här helt ensam när min älskling är hemma hos sig! Usch vad jag saknar honom redan, men det kanske blir så om man varit tillsammans konstant i fyra dagar!
Men i alla fall har resan varit hur mysig som helst, det bästa på länge!

Torsdag: Tog tåger från Halmstad kl. 9.17 sen var vi framme i Stockholm vid två-tiden. Efter lite virrande var vi framme vid hotellet som var väldigt fint och låg mitt på stureplan, härligt att slippa åka tunnelbana och sånt!
Vi hoppade snabbt in i duschen och gjorde oss iordning för att gå till Gröna Lund där vi var hela kvällen. Trevlig och mysig kväll!

Fredag: 1 år tillsammans idag älskling, den bästa dagen på länge! Vi gick upp vid åtta och hoppade in i duschen sen gick vi ner och åt frukost, man kanske inte ska kalla det frukost för jag tycker det mera är som lunch, hah!
Vid tio var vi nere på stan och började titta i affärer. Under dagen köpte jag en väska och ett par skor och Niclas köpte två tröjor och ett par jeans. På kvällen var vi ute och åt sen gick vi hem och hoppade ner i ett varmt bad på relaxavdelningen, hur mysigt som helst! Sen när vi kom upp till rummet så står det en flaska champagne och jordgubbar på bordet! Min älskling är hur söt som helst! Det gjorde kvällen helt perfekt!

Lördag: Gick upp och åt frukost vid halv nio sen gick vi mot Gamla stan, kanske inte var så mycket för oss men det var himla mysigt iallafall. Sen fortsatte vi in till stan och shoppade. Jag köpte ett par jeans, en kjol och en topp och Niclas köpte en piké. På kvällen gick vi ut och åt sen vidare på bio, Mamma Mia såg vi, himla rolig och bra film!
Kvällen avslutades i en mysig säng <3

Söndag: Sista dagen och då tog vi lite sovmorgon eftersom inget öppnade förrens klockan tolv. Väldigt mysigt var det!
Sen gick vi ner till Sturegallerian och då köpte niclas ett skärp och en skjorta. Sen gick vi upp till hotellet och hämtade våra väskor och började gå mot stationen, vi tog ett stopp på Pizza Hut för att äta en bit mat. Sen vid 16.10 avgick tåget hem.

För att sammanfatta denna helgen så har det varit helt underbar, helt perfekt!
Jag älskar dig niclas, min andra halva ♥

 

RSS 2.0