Halva veckan har gått

Nu har mer än halva veckan gått och det känns fruktansvärt bra, fått gjort två arbeten så nu har jag endast redovisning imorgon och ett engelska arbete + redovisning i 5 min nästa onsdag. Dessa dagarna har rullat på bra och igår började jag och Nathalie vårt coaching arbete där vi ska följa en tränare under ca 8 timmar. Så jag och Nathalie var nere och tittade på P93:s träning i två timmar igår, kallt!

Ikväll är det träning igen, från 18.00 - 19.30. Vi skulle tydligen spela drottningfotboll nu de sista utetäningarna så det blir nog roligt.

På fredag åker vi äntligen upp till Norrköping, har inte varit där sen i februari så det var dags nu. Ska bli mysigt att träffa kusinerna igen!

En mysig soffa

Idag vaknade jag upp utav att regnet piskade mot fönstret, inte alls lockande att gå upp och desutom inse att vi hade fotboll första lektionen. Men det vara bara att bita i det sura äpplet och dra sig upp ur sängen. När väl träningen började var det kallt och eländigt och stumma ben efter helgens matcher, ångrade verkligen att jag inte stannade kvar i sängen. Efter träningen hade jag tyska och sedan mis. Slutade vid halv ett men stannade kvar och åt i skolan. Så nu sitter jag här på min älsklingsplats i hela huset, soffan på första våningen. 

Ikväll ska jag kanske träffa Niclas ♥

Ensam mamma söker

Åkte med mamma och handlade innan så då passade jag på att köpa bär. Så när vi kom hem kom mormor och morfar och åt mat och sedan min paj. Den blev super god fast mättande! Har precis tittat på ensam mamma söker, himla mysigt program tycker jag. Nu ska jag snart fortsätta titta på tv. Hörs imon!


Lek och bad


Tiger med sin leksak


Duscha tycker han inte om men när man stinker olja har man nog inget val.. Så är det att vara ute i verksataden med morfar.


Blev lite förändring

Fick bli lite färgändringar på bloggen nu eftersom vi går mot kallare årstider. Känns mycker mysigare med en grå design nu i alla fall. Just nu är Tiger här igen, han har varit här mycket på sistonde men det är bara mysigt! Åkte aldrig med på Niclas match så får se vad som händer i stället ikväll. Är just nu väldigt sugen på hallon/blådärspaj.. men frågan är om vi har bär hemma? Får nog kolla upp det!

Hösten är här

I fredagskväll blev det först god mat hemma, bakad potatis och kött, innan jag åkte hem till Niclas. På vägen dit hyrde jag även nya Wallanderfilmen och köpte massa godis. Så det blev bara massa mys hela kvällen!

I lördags åkte jag hem vid halv elva och nästan direkt ner till tuvan för samling. Jag fick spela båda matcherna och efteråt kändes mina ben som stela pinnar men så är det väl om man spelar i 180 minuter! Dock förlorade vi båda matcherna, den första med 2-3 och den andra med 2-4. Lite synd när vi egentligen är så mycket bättre + att den första domaren var en total katastrof! Andra matchen fick jag i alla fall spela med min mamma men som tur var så spelade jag framför henne så jag slapp säga hennes namn eller mamma. Känns ju lite konstigt att skrika mamma på en fotbollsplan men samtidigt låter Susanne ännu konstigare... Iallafall så åkte vi ner till tuvan efter matcherna och åt god buffemat och sedan tårta till efterätt. Blev massa olika lekar och sånt också. Vid tio åkte vi hem och tittade på tv.

Idag vaknade jag inte förrens tio över elva, kändes skönt att sova ut med tanke på att Niclas ringt mig flera gånger inatt. Har precis tittat på förra idolavsnitten och ska snart gör mig iordning. Vid tre ska jag följa med Niclas när han spelar match.


Ahlbäcks trafikskola

Idag har jag varit med pappa och gjort massa ärenden. Skrev bland annat in mig på körskolan så den 16:e oktober har jag första körlektionen, spännande. Nu sitter jag här i soffan och leker med Tiger, som ska vara här hela dagen. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa Niclas och hyra film eller något.

Imorgon är det sista matchen för både A- och B-laget, båda mot Kornhult. Efter matcherna blir det avslutning på tuvan med mat, snacks och lekar. Trevligt!


six hours..

Idag har jag och Nathalie spenderat nästan hela dagen i datorsalen. Från 8.10 - 13.30 och nu sitter jag här igen och väntar på att mamma ska hämta mig i skolan. Mina ögon går snart i kors och jag orkar inte sitta framför datorn mer. Jag har i alla fall fått gjort en hel del och slipper gör det hemma istället. Imorgon är jag ledig!

Fullspäckad dag

Sitter just nu i soffan och tittar på film, ska alldeles strax gå och sova. Under dagen har jag gått i skolan mellan 8-16 och sedan tränat mellan 18.30-20.00. Dagen har altså varit fullspäckad så nu ska det bli super skönt att sova!

Imorgon är det som fredag för mig, sista dagen innan helgen. Suuper gott!!

Fläskpannkaka

En rätt lugn dag i skolan, hade eget arbete sista lektionen så fick sluta en timme tidigare. Direkt när jag kom hem åkte jag med pappa till City Gross och handlade, fick med mig nya veckorevyn hem som jag strax ska läsa hade jag tänkt. När vi kom hem blev det fläskpannkaka med lingonsylt, jag älskar det! Just nu sitter jag i Emmas säng och tittar på tv, känner mig helt slut i kroppen (fortfarande!). Men ikväll kommer älskling till mig så får hoppas att han piggar upp mig!







Datorsalen

Sitter just nu i skolan, har precis haft svenska och snart börjar samhällen. Var och köpte en fralla i kiosken innan eftersom vi inte äter förrens halv ett idag, sent tycker jag. Särskillt när man går upp och äter frukost vid sju..

Ikväll kommer min älskling till mig, mys. 
Ser ut som om denna vecka kommer bli lugn, inget plugg vad jag vet!

En bra start på veckan

Blev en mysig kväll med min kära älskling. Åt god mat, tittade på ensam mamma söker och sedan lite tv på datorn. Idag var jag hur trött som helst när klockan ringde men kunde somna om i 30 min till efter att niclas gått så det hjälpte nog lite. Började dagen med fotboll där vi faktiskt hade en rolig träning, mest lek. Sen hade jag tyska och därefter slutade jag, perfekt! Gick en runda på stan medans jag väntade på bussen och sedan köpte jag mat på rolles när jag kom hem. Så just nu sitter jag är med en mätt mage och en kropp som är helt slut. Men ingen vila här inte, träning ikväll igen!

Det bästa med hela dagen var ju ändå att jag fick reda på att jag är ledig på fredag p g a inställd träning. Gud så skönt med sovmorgon!


En rastlös Tiger

Nu ska jag alldeles strax sätta mig och plugga lite tyska men tänkte skirva ett inlägg först. Tiger har sovit hos oss i natt och min natt blev inte alls speciellt skön. Att ha en springande Tiger upp och ner för trapporna hela natten för att han inte kan bestämma sig vart han ska sova är inte roligt.. men bara för att det är Tiger så får det väl gå för denna gången då.

Idag ska jag först ner och titta på när Niclas spelar match och sedan åka till Laholm för att kolla på b-laget. Blir mycket fotboll som vanlig om helgerna men jag klagar inte! Sen framåt kvällen ska jag antagligen hem till Niclas och mysa.

When dreams come true


You will always have me, darling.


Vilken sensation!

Igår åkte in till stan med Niclas när han slutat jobbet vid fyra, hittade inget speciellt men han köpte ett par jeans. Sen gick vi inom hemköp och senare hem till honom och gjorde mat. Vid halv nio åkte vi hem till mig och tittade på tv och sedan sov.

Idag gick vi upp tidigt för att gå ner till tuvan och kolla på old boys (gamla trönningespelare som inkluderar min pappa) som spelade mot P93. De gamla vann med 4-1 och var faktiskt riktigt roligat att titta på. Sen åkte Niclas iväg på match och jag cyklade hem och åt mat. Sen ner till tuvan igen för samling inför matchen mot Halmia. Fick efter många försök ner foten i skorna men fick verkligen bita ihop varje minut av matchen. Matchen slutade 1-1 och vi kände oss riktigt nöjda i och med att Halmia leder överlägset i vår serie och har knappt tappat några poäng!

Just nu känner jag mig totalt död i kroppen och min tå pulserar, men vad hade jag förväntat mig egentligen? Blir en lugn kväll för mig idag igen, mamma är och handlar och sedan ska vi grilla!

En ledig fredag

Idag är jag ledig, passade utmärkt eftersom vi kom hem såpass sent som klockan tolv igår. Men blev ingen sovmorgon för mig ändå, vaknade vid halv åtta och kunde inte somna om. Har i alla fall fram tills nu tittat på tv och läst en tidning. Sen när mamma och Emma kommer hem ska vi försöka jobba klart det sista, 16 kartonger kvar. I eftermiddag ska jag bege mig in till stan och möta Niclas för att shoppa lite. Ha en trevlig helg!

Sen hoppas jag verkligen att min två blir bättre tills imon, måste få på mig fotbollsskorna eftersom vi har match mot Halmia. Hoppas hoppas hoppas!!

The Studio i Malmö














Här har jag spenderat min torsdag, himla roligat var det! Dock väldigt lång väntetid och de fixade inte håret efter klockan fyra så det fick vi göra själva, lite surt.. Men det var himla kul!


Nageltrång och värk

Japp här sitter jag i soffan med ett stort bandage runt tån. Var hos läkaren imorse och fick skära upp naglen. Började med fem onda bedövningsstick i stortån och sedan tog hon fram massa stora saxar och grejer. Ska så mycket saker behövas för en tå tänkte jag men tydligen så fick hon användning för allt. Kändes inte så jätte mycket själva ingreppet men bedövningen gjorde desto ondare..  Klarade mig riktigt bra fram tills bedövningen släppte vid lunchtid och sedan dess har jag knaprat panodil och legat och kvidit mig i soffan.

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas det känns bättre imorgon. Blir ingen träning mer denna vecka men på lördag då blir det match mot Halmia, kan ju inte missa den!

Kände för ett tycka-synd-om-mig-själv-inlägg idag ;)


My weekend

Har varken haft tid eller lust att blogga i helgen. Men tänkte skriva lite vad jag hittat på.

Fredag: Blev shopping och lunch med mamma i stan. Köpte ett par jeans, en tunika och en skjorta. Sen åkte vi hem och jobbade ett tag tills jag var tvungen att åka. Var nämligen hemma hos Angelica med Therese och Niclas (hans systrar). Vi åt god mat, spelade ett jätte roligt spel och tittade på idol. Sen åkte jag och Niclas hem till mig och sov.

Lördag: Idag var det dags för match mot Snöstorp borta. Kämpade jätte bra hela matchen och lyckades hålla 1-0 tills 89:e minuten då de får in kviteringsmålet. Kändes verkligen som en förlust när vi haft ledningen hela matchen och när de är 1 minut kvar så gör de mål. Men men sånt är livet, vi ligger i alla fall fortfarande fyra och före snöstorp! Efter matchen åkte jag hem där min älskling fortfarande var kvar. Åkte till lillstugan och köpte godis och sedan gick vi till rolles och pizzerian och köpte mat. Blev helt enkelt en myskväll med film och godis.

Söndag: Åkte på kalas hem till Nicke och Anna klockan elva. Där blev det brunch. Åkte hem igen vid halv två för att packa om och bege oss ner till tuvan för samling. B-laget skulle nämligen spela borta mot HaSko så jag följde med och tittade. Dock förlorade de med 3-5. Sen åkte jag hem till Niclas och åt panbiff med potatismos och sås, gott! På kvällen blev det ensam mamma söker och filmen som gick på fyran klockan nio.

Måndag: Sovmorgon till tio idag skönt! Hade endast fotbollsträning med skollaget idag så slutade redan vid halv tolv. Så just nu sitter jag här i soffan och är super trött, det tär på kroppen att spela/träna så är mycket fotboll varje vecka, men man vänjer sig snart tror jag.

Thank god it´s friday

Blev en mysig kväll men älskling igår, tittade på criminal minds och lite sånt. Idag så började dagen med fotboll klockan åtta till tjugo i tio, sen slutade jag. Så himla skönt, fast stannade kvar i skolan tills halv elva och åt frukost. Nu sitter jag själv här hemma hos Niclas. Väntar på att mamma ska sluta jobbet så vi kan mötas i stan. Blir lite shopping och lunch.
Ha en trevlig helg!

Plugg och jobb

Lugn dag i skolan idag. Slapp sista lektionen eftersom läraren var tjänstledig, så fick sluta halv två. Har precis gjort klart ett arbete i M.I.S och ska snart börja jobba med hemjobbet. Ikväll ska jag hem till Niclas och mysa!


I väntan på bussen imorse.



Trött och seg

Igår kom älskling till mig efter sin träning. Så blev mys och filmen Sweet home Alabama, älskar den! Idag så var jag hur trött som helst. Gick upp med Niclas när han åkte till jobbet halv sju och sen somnade jag om i soffan där nere och vaknade klockan sju. Så pappa fick skjutsa mig till skolan. Hade först gympa där vi spelade frisbeegolf och sedan fortsatte dagen som vanligt. Fick i alla fall min muntliga bokrecension avklarad. Var hemma halv fem och stack ner till tuvan för träning halv sex. Nu har vi kollat fotbollen och sitter just nu och tittar på idol. Sen blir det sängen, god natt!


En kort dag

Min dag har varit bra. Skolan började med svenska och sedan samhäll. Får efter det reda på att vi inte ska ha den näst sista lektionen pga treorna som hade någon speciell dag så gick och frågade vår lärare som vi har sista lektionen om vi inte kunde göra något hemma ist och såklart sa hon ja. Så hade bara matte också sen slutade jag vid halv ett, skönt! När jag kom hem pluggade jag lite svenska och sedan har jag och Emma jobbat en timme.




Numerna är vårt uterum fyllt med kartonger.


113 x 24 sådana här lådor ska vi göra.


5-kamp

Träningen idag var den roligaste på länge! Började först med lite uppvärmning och sedan blev det 5-kamp. Det blev vi yngre mot de äldre (tränarna + några till) och självklart vann vi. Föreställ er bara vilket liv det var på tuvan, alla skrek som galning och terrade varandra. Go lagkänsla har vi i alla fall! Nu ska jag ta något att äta och sedan slänga mig i soffan. God natt!

söndagskväll och sovmorgon

Blev en trevlig kväll hos Niclas igår. När jag kom dit vid sex ringer marcus och frågar om vi ville hänga med ut och käka och det tackar man ju inte nej till. Så han kom vid sju och så gick vi ner till stan. Blev god mat på Capri denna gången med. Känns som om jag varit där några gånger den senaste tiden, men de har ju så god mat till ett hyffsat pris. Sen gick vi inom vidoemix och hyrde några filmer innan han stack hem och jag och Niclas gick upp och tittade på tv.

Idag hade jag för en gång skull sovmorgon. Slapp träningen på morgonen eftersom jag skulle träna med skollaget som tränade på treornas tid klockan tio. Efter det slutade jag och tog bussen hem. Just nu ligger jag i soffan med datorn i knät och hostar. Känner att jag börjar åka på en fökylning, inte roligt..

Två böcker på en vecka!

Nu har jag precis avslutat min andra bok sen i måndags, vad är det med mig? Den första var ett måste men den andra valde jag att läsa själv. Kanske tur att internet och tv krånglar ibland..
Nu ska jag i alla fall börja med hem-jobbet som mamma tagit hem. 1500 kr rikare kan man inte säga nej till! Vid fyra spelar b-laget match så spenderar några timmar på tuvasvallen idag med. Sen tänkte jag ta bussen till Niclas som jag inte träffat på hela helgen. Ha en trevlig söndag!

Bild sen matchen


Mor & dotter x 2


Härligt Zlatan!





Portugal - Sverige
1-2


Fotboll för hela slanten

Matchen idag gick super, vi vann med 9-1! Fick även göra mål idag på frispark. Nu blir det mat och sedan fotboll, härligt. Denna helgen kommer nog mest bestå utav fotboll men är man fotbollsintresserad så är man!


Nu ligger vi fyra i serien.


Internet har krånglat

Torsdag: Vid halv sju så övningkörde jag med mamma, var ute i 1,5 timme och övade på dragläge i uppförsbacke och parkering, gick faktiskt bra. Roligare när det går bra för då vill man bara köra mer och mer! Sen vid nio och Niclas hit och sov hos mig, mys.

Fredag: Började med träning i skolan, blåsigt och allmänt kallt men jag överlevde i alla fall. Därefter kom pappa och hämtade mig så åkte vi till eurostop. Han klippte sig, vi handlade mat och sedan åt vi en ägg/räkmacka på restaurangen. Vid tvåtiden åkte hela familjen in till stan, jag övningskörde igen. Gick till banken och fixade ett sparkonto + satte in pengar sen gick vi och lämnade in mina glasögon på lagning och till sist gick vi till 3 butiken och köpte ny mobil till både mig och mamma. Älskar den! Sen åkte vi till Sannarp och beställde thaimat med oss hem till damlandskampen.

Lördag: Idag är det match som gäller! Vi möter Harplinge hemma klockan fyra. Innan dess så ska jag ner och tittade på när Niclas spelar klockan två. Ikväll vet jag inte vad som händer, Sverige spelar ju så antagligen ska jag kolla på den, en måste-match! Men nu blir det mat, hörs kanske ikväll.

Ny mobil

Igår blev denna skönheten min!


Håla igen!

Sitter i skolan just nu. Har håla igen! Vår lärare i pedagogisk ledarskap var sjuk så hålan är på 2 timmar. Men som tur var kunde vi äta då och sedan har jag spenderat tiden här. Börjar igen med tyska vid tjugo över ett. Sen slutar jag tio i tre och då ska jag hem och läsa i min bok. Kommit halvvägs nu! Sen skulle nog Niclas komma till mig ikväll ♥

Sovmorgon?

Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och tittar på efterlyst. Träningen idag gick bra och efter det blev det duschning och sedan hem för att ta något att äta.

Imorgon så börjar jag halv nio så kan sova 15 min längre, wiho.
Slutar tio i tre med tyska. Världens roligaste lektion..

Mat och träning

Hemma efter en lång dag i skolan, känner mig helt död! Men dagen har ändå gått hyffsat snabbt. Nu ska jag hjälpa till med maten och sen är det träning. Ha det bra!

Mys med älskling

Har varit hemma hos mormor och morfar med mamma och gett Tiger två nya bollar att leka med. Gissa om han blev överlycklig? Han vägrade släppa ifrån sig dem fast det blev lite svårt när han hade två stycken.. Nu har jag i alla fall precis ätit melon och läst några sidor i min svenska bok. Snart kommer Niclas och hämtar mig efter träningen. Tar med mig en filmen, Bröllopsduellen, som vi kanske kan se. Sen är det skola som vanligt imorgon.

Förresten så har vi varit tillsammans i 2 år & 1 månad idag ♥

Mitt nya schema




Så här ser mitt schema ut nu, mycket bätte! Dock ska en samhälllektion in på fredagar men den är bara 45 min och det är inte alltid vi behöver gå på den.

Håla är inte alltid roligt

Sitter i datorsalen och har håla eftersom vår samhällslärare var sjuk. Rätt så segt faktiskt när det inte finns så mycket att göra. Börjar inte förrens halv tolv igen. Har i alla fall haft svenska imorse där vi fick läsa på våra böcker som vi ska prata om nästa vecka. Sen har vi matte, idrottsledarskap och till sist pedagogisk ledarskap. Hörs efter skolan!


My weekend

Min helg har varit kanon, precis som en helg ska vara.
I fredags slutade jag skolan tjugo i tio efter 1,5 timmes fotboll. Gick då hem till Niclas och åt frukost innan vi gick ner på stan. Blev inget köpt men fick i alla fall bytat min tröja eftersom den var sönder. Till lunch blev det en god köttbullssallad på Hello. Vid halv fyra kom mamma och hämtade oss och kröde oss hem till mig. Blev god mat och senare fotboll på TV. Vid halv sju följde vi med mamma och pappa ner till tuvan för att titta på match. På kvällen tittade vi på filmen En shoppaholics bekännelser.



I lördags så vaknade vi vid halv tio och gick ner och åt frukost. Vid halv ett var det samling på tuvan för match borta mot Astrio, blev vinst med 2-1! Sen fick vi skynda oss att åka till Mellby där det var släktkalas för min gammelfarmor som snart fyller 100 år! Kände att jag var tvungen att komma dit, man vet aldrig hur längre hon lever. Vid sex så skjutsade Nicke och Anna mig hem där Niclas och några till var. Blev fotboll, pizza och dricka. Satt väl hemma hos mig och drack och spelade spel tills tolv innan vi stack in till stan. Rolig kväll!

I söndags spenderade jag nästan hela dagen hos Niclas. Vid tre kom pappa och hämtade mig så följde jag med när B-laget spelade mot Alet. TIF vann med 4-2. Sen åkte jag hem till Niclas igen och myste.

I måndags så var det skola mellan 8.10-11.10. Skön dag. Stack hem och pluggade lite innan vi åkte till Maxi för inventering mellan 16-21. Jobbigt men värt pengarna till laget. Sen åkte vi hem och då somnade jag nästan direkt.




Bilder sedan Trönningedagen, 15 augusti.

RSS 2.0