NICLAS <3

Hade en väldigt mysig kväll/natt med älskling igår, tittade på film och gosade. Du är bäst! Idag så vaknade vi vid halv elva och gick ner och åt frukost. Vid ett åkte han hem och det var jobbigt att säga hejdå, allt känns tomt och meningslöst utan honom. Jag får hoppas att tre veckor går snabbt men får iallafall den bästa födeledagspresenten när jag kommer hem, träffa älskling ingen :) Ikväll ska jag hem till Myggan & Liselott och fira nyår där, längesedan man var med sina föräldrar en nyår men det är roligt det med. Får se om jag gör något annat framåt kvällen. Imorgon går bussen 05.00 till Köpenhamn.


KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK

Thailand

Idag fick jag gå upp halv nio, fy fan vad trött jag var men kunde verkligen inte sova igår. Saknade älskling så mycket! Följde med Emma till sjukgymnasten klockan tio och sen åkte vi in och kollade min mobil, han stängde bara av den sen fungerade den perfekt. Jag kände mig en aning dum när jag inte ens haft en tanke på att göra det.
Sen åkte vi hem och då kom älskling, har bara kollat TV och sånt hela dagen. Har även packat det sista nu, känns jobbigt att lämna älskling i tre veckor, kommer sakna honom så mycket! Niclas åkte precis och fixade lite saker, hoppas få träffa honom ikväll ♥

Vet inte om jag kommer hinna skriva mer innan jag åker, är ju trots allt nyår imorgon.

Snart nytt år!

Har inte skrivit på ett tag nu igen, men är så mycket jag har att göra just nu. Håller på att packa lite smått nu, resan närmar sig mer och mer! Idag har jag jag iallafall varit hos älskling fram tills halv tre, sen åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning för att sedan möte tjejerna utanför Verona vid fem. Där blev det mat och prat, jag beställde en planka som var mycket god! Därefter lämnade vi av Becks som skulle fixa sina naglar och vi satt oss och väntade på bion som skulle börja klockan nio. Men när vi väl skulle hämta ut biljetterna efter ca 2 timmars vänta finns det tydligen inga reserverade biljetter till oss, alltid lika trist när sånt händer. Ringde pappa så fick han komma och hämta mig istället.

I lördags var det i alla fall lokalfest i Tönnersjö. Hade förfest med älskling hemma hos honom, sjöng singstar men jag suger verkligen på det så det var inte så kul, haha. Vid nio hämtade vi Jonis så begav vi oss till festen. En helt okej kväll var det, kanske inte jätte mycket folk men det fungerade. Fick även pratat ut så nu känns det bättre iallafall.
Söndagen sen var väl inte jätte rolig men man får skylla sig själv. Sov hos älskling den natten med, alltid lika mysigt!

Nu tänkte jag krypa tills sängs, måste in till stan imon och lämna in min mobil eftersom man inte kan ringa eller svara på den, typiskt nu när man ska åka iväg.


Jag vet vad äkta kärlek är.
Utan dig skulle jag inte klara mig, du finns där i alla lägen älskling ♥

Juldagen

Då var denna julen nästan slut, så himla mycket stress och fixande för så lite egentligen. Men jag har haft en toppen jul! Åkte hem till Jimmy vid tre och tittade på Kalle sen vid fem kom alla andra och då blev det julmat så man knappt kunde gå efter, men gott var det i alla fall! Sen var det dags för julklappsutdelning. Fick en massa fina saker, är super nöjd :)
En klocka
one tree hill säsong 5
björn borg trosor
sport
BH
dagkräm + nattkräm
presentkort på make-up store
Greys anatomy säsong 4

biokort
en tomte
mina george Jensen bestick
en sjal

ett armband från oxxo av älskling
2 bh & ett par trosor av älskling
manikyr sett
öronhängen
4000 kr av olika :)

Klockan halv tolv åkte alla hem och jag åkte hem till älskling och sov där, myspys ♥
Vaknade vid ungefär elva idag efter att jag hade råkat skalla Niclas i sömnen, snäll jag är!
Vid halv två kom mamma & pappa och hämtade mig så åkte vi till Jimmy och åt upp alla rester, riktigt trött på julmat nu men det var sista gången i alla fall. Efter det tittade vi på Mamma Mia och åt godis. Nu har vi precis kommit hem och ikväll ska jag nog titta på Pirates of the Carribean som går på TV ikväll klockan nio.
Imorgon ska jag in till stan med Niclas och shoppa. På kvällen ska vi äta mat hos mormor & morfar.

 



 
Emma med sin Liverpool tröja & boll

                 
Tiger med sin nya Nalle, helt överlycklig.


Merry Christmas!

Idag är det julafton! Jag älskar julen även fast man inte fått den där riktiga julkänslan i år men det funkar ändå. Vaknade idag vid nio av att Emma väckte mig, vi gick ner och öppnade ett varsitt paket. Fick lite fuktkrämer och annat trevligt. nu har vi precis ätit frukost och tittat på en film. Skulle egentligen gått ut på en promenad med Håken, Helene, Caisa & Clara som vi gör varje år med de var så förskylda så vi hoppade det. Mamma & Pappa måkte precis och handlade lite så tänkte jag göra julgodis eftersom jag ändå inte har något att göra. Vid tre blir det Kalle sen efter det åker vi hem till Jimmy i Mellby och firar jul med släkten. Blir nog mysigt!

Igår firade vi som sagt Lilljul hemma hos Altemyr, trevligt! Massa guitar hero och singstar hela kvällen. Sen öppnade vi våra presenter också, jag fick en mascara och ett par trosor av Caisa! Tack ♥

I helgen har mina kusiner och farmor & farfar från Norrköping varit här.
I Fredags
var vi på Liseberg julmarknad, det var mysigt med alla ljus och att gå tätt intill älskling även fast man höll på att frysa fötterna av sig. Både Ebba & Emilia skulle såklart åka alla karuseller så det underlättade inte direkt heller.
I Lördags gjorde vi inte så mycket, var och köpte godis och lite sånt till kvällen. Hann även titta på vår julfilm som jag&Emma tittar på varje år. Framåt kvällen firade vi lite jul med julmat och tomte. Jag fick pengar och presentkort på Gina Tricot :) Sen var det dags för julklappsspelet, alla hade köpt en present för ca 30 kr och sen slog man med de två tärningarna och om man fick samma tal på båda fick man välja ett paket. Sen fick man även ta paket från varandra när alla de andra var slut. Där vann jag ett doftljus och ett förstoringsglas, fast det gav jag senare bort till Emilia.
På söndagen åkte dem hem och jag åkte hem till älskling och myste! Sov där i två nätter sen och vi hade fullt upp med att titta på första säsongen av Vänner.
Jag bara älskar den serien!

Vad händer på nyår?
Blir nog en rätt lugn kväll för mig iallafall eftersom bussen avgår klockan sex på morgonen dagen efter till kastrup för att sedan flyga till Thailand! Men kvällen ska firas med älskling och pussa ihjäl honom innan jag åker. Jag kommer sakna Niclas så himla mycket ♥

   

   

Jullov

Nu är det äntligen jullov, himla skönt!
Igår var det som sagt dansuppvisning, inte så farligt som man trodde men mycket folk var det allt. Efter skolan åkte jag hem till älskling.
Idag började jag 10.15 och hade inte behövt gå upp förrens 8.15 men älskling var aldelles för pigg och ville bara pussas men det säger man ju inte nej till :) Hann även men att äta en riktigt god frukost. Avslutningen var väldigt onödig idag, hade inte ens behövt komma dit men nu kom man iallafall upp i tid. Mötte Niclas i stan vid tolv och gick och åt på Hello och handlade de sista julklapparna så nu kan man bara ta det lugnt tills julafton.

Ikväll ska jag spela DM match mot Böljan, inte så pepp på det men man spelar ju endast 12x2 så det går nog fort.

imogron bär det av till Göteborg.

Ny bakgrund

Slutade skolan idag vid elva. Dagen har varit väldigt lugn, pepparkakor, julmust och och lite poesiframträdande på svenskan. Sen var det tyska och då spelade vi upp våran dialog. Vid tolv tog jag bussen hem och myste lite med älskling innan vi tog bussen igen till stan vid halv tre, gick och tittade lite på julklappar och sånt. Vid fyra mötte jag Emma & mormor så gick vi och tittade på julklappar till oss men hittade inget, vet faktiskt inget jag vill ha just nu, låter nästan skrämande men men så det får blir pengar istället, lika bra är det!
Nu har jag precis varit och klippt mig hos Caisa, en aning kortare blev det för att få väck det slitna men annars ingen förändring. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Sov gott!


you are my sunshine baby ♥

Jullovet närmar sig

Spelade cup hela dagen igår, gick upp redan klockan fem på mogronen! Extremt långa väntetider mellan matcherna så det blev ingen succé. På kvällen åkte jag hem till Niclas och myste massa, fast var himla trött så somnade rätt tidigt.
Idag slutade jag skolan klockan ett, skönt att komma hem innan det blir mörkt iallafall :) Nu är det inte många dagar kvar till det är jullov, ska blir himla skönt faktiskt. På onsdag är det dansuppvisning i skolan hela dagen. Till helgen kommer farmor och farfar och mina kusiner, ska bli mysigt. Ska åkte till Liseberg julmarknad på fredag. Ikväll ska jag nog mysa med Niclas ♥

Lucia

Lucia idag då,  julen kryper sig sakta på. Hoppas man får mer julkänsla snart och hoppas verkligen det är snö under julen, hade varit så mysigt! Igår kom Caisa och hämtade mig så åkte vi till videomix och hyrde film och köpte godis. Sedan vidare hem till henne. Blev även att man åt lite lasagne där för det är så gott. Klockan åtta tittade vi på idolfinalen och åt massa gott :) Båda somnade även i pausen fast tur hade vi ställt klockan, haha snacka om att vara trötta. Klockan tolv åkte jag hem. Trevlig kväll iallafall :) Senare på natten kom älskling och sov hos mig <3

jag har det alla vill ha
jag ångrar mig inte en sekund
jag har allt jag vill ha
kärlek är det alla söker efter
jag är lycklig att jag har dig
du gör mig till den lyckligaste i världen.

Det är snö ute!

Snön kom perfekt till lucia eller vad säger ni? Åkte in till skolan med 9.10 bussen och sen var det lucia tåg klockan tio eller jag vet inte om man kan kalla det ett luciatåg när det endast bestod av 7 st? haha. Sen hade vi historia i 1 timme. Därefter hade vi engelska och den började med att vi spelade upp vår pjäs, inte jätte lyckad precis!! Sedan fortsatte vi med att gör julkort, himla mysigt faktiskt. Halv ett tog jag bussen in till stan. skönt att sluta tidigt för en gång skull på en fredag! Köpte även en klänning i stan :)
imorgon ska jag klippa mig hos Caisa, eller bara toppa håret lite så man blir av med de slitna topparna.

ikväll kommer även farfar & Anita ner till oss över helgen. Få lite julklappar och annat :)

NICLAS ♥

Bloggtorka

Man kan nog kalla det bloggtorka. Har varken haft tid eller lust till att skriva,
men ska försöka igen :)
Lördag 6/12 Idag var det skanskacupen. Det gick faktiskt hyffsat och vi slutade på en fjärde plats. På kvällen var jag & niclas hemma hos mig och åt pizza och badade bubbelbad, mys ♥
Söndag 7/12 Åkte till malmö tidigt på söndag med släkten och älskling för att fira min morbror som fyllde år. Var i stan och shoppade, köppte en tunika och en stickad kofta. Vid tre gick vi hem till han och åt massa mat och sånt. Vid fem åkte vi hem eftersom jag skulle hem till Pernilla med alla flickorna. Bakades lussekatter och peppakakor. Massa skratt och roligheter med er. ♥ Sov nog max fyra timmar den natten så en aning trött var man när klockan ringde klockan sex men gick ändå rätt så bra.

Annars har vekan flytit på väldigt bra.
Igår var det lussefika med fotbollen på tuvan. Pratade massa inför nästa år och sånt.
Idag har vi haft idrottsprov, gick nog bra tror jag. Sen hade vi matte och sen slutade vi klockan elva. Ikväll ska jag mysa med Niclas ♥

På söndag blir det upp vid klockan fem för att spela cup i Gislaved. Härligt att inleda tuneringen klockan 8.20!
SNART JULLOV!


December månad

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, har varit så mycket så jag har faktiskt inte haft tid.
I söndags var det som sagt DM i Falkenberg men det gick väl inte bra precis? Men spelade mot division 2 & 3 lag så får skylla på det. Sen var det måndag igen och ännu en ny vecka väntade mig, det går så himla snabbt nu för tiden hinner knappt blinka innan det är nya vecka. Har även fått hem hemjobbet nu och jobbar på förfullt, har ändast 22 kartonger kvar och det får bli 11 om dagen innan det ska vara inlämnat på fredag. Har gosat väldigt mycket med min älskling i veckan också, älskar att sova med honom. Vi hade även 16 månader den fösta december, snart 1,5 år <3

RSS 2.0