Skolfoto

Nu ska jag snart sova, jag är jätte trött! Träningen idag gick bra och nästa match är på lördag mot Astrio. Imorgon är det klassfoto men jag vet inte riktigt vad vårt tema är, så får väl ta med mig i fall att.. Slutar vid tre-tiden. God natt!


Lunch på stan

Dagen började med idrott och sedan hade vi matte som inte är allt för roligt men lektionerna går i alla fall snabbt. Sen fick vi reda på att vår lärare i idrottsledarskap var sjuk så då åkte vi (Nathalie, Frida, Frida, Nina, Rebecka, Matilda och Amanda) in till stan och åt, gott! Hann gå en snabb runda på stan innan vi fick springa till bussen. Sen när vi kom tillbaka hade vi svenska och engelska. Pappa kom och hämtade mig efter skolan och nu har jag precis ätit. Ska alldeles strax åka ner till träningen. Hörs kanske ikväll.

Nyfixad i håret

Just nu sitter jag här nyfixad i håret. Kan säga att jag blev jätte nöjd! Tack ♥ Kommer kanske bild på det senare. Min dag har i alla fall sett ut så här; Skola hela dagen, svenska, samhäll, matte och idrottsledarskap & Coaching. Slutade tjugo över två och tog då bussen hem till Caisa där jag spenderat hela eftermiddagen. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta lite på tv. Imorgon börjar dagen med idrott och slutar klockan fyra.


Sannarpsolympiaden

Idag var det som sagt Olympiaden på skolan. Det var bland annat grenar som äggkastning, irrländsk julafton, säckhoppning mm. Det var inte vi tvåor som gjorde alla dessa grenar utan ettorna. Vi skulle bara vara ledare och heja på dem. Roligt att se var det i alla fall. Vårt lag slutade på en trejde plats och som pris fick vi en melon var. Just nu sitter jag i soffan och känner mig trött i kroppen, även fast vi inte gjort speciellt mycket under dagen. Ikväll ska jag träna så hörs efter det.

Nu blir det sängen

Nu ska jag krypa ner i sängen och ringa älskling och titta lite på tv innan jag ska sova.


Du vet att du är den finaste jag har, jag gör vad som helst för dig.
Du är mitt allt Niclas ♥

Minnen kommer tillbaka

På tisdag ska jag klippa och slinga mitt hår, ska slinga det brunt denna gången. Skönt med lite förändring! Skulle egentligen inte gjort det förrens om ett par veckor men eftersom Caisa fått fast jobb i stockholm och åker på onsdag så fick det bli så. Kan inte hjälpa att det känns lite sorligt att hon ska lämna halmstad. Även fast vi inte träffas väldigt ofta så har vi ett speciellt band mellan oss och jag anser hennes familj som min familj. Vi har så många minnen ihop och alla länder och platser vi besökt tillsammans är ofattbart. Det finns nog ingen människa som jag upplevt mer saker med än med dig. Kommer aldrig glömma när vi var ca tio år och fortfarande släpade runt på våra dockor (även fast vi inte lekte med dem utan vi tyckte bara det var roligt att klä på dem) och vi vågade aldrig bära de själv in på hotellen utan pappa och håkan fick konka på dem, resa efter resa. Och när föräldrarna hade fester hemma skulle vi alltid uppträda. Vi gjorde biljetter och speciella sittplatser och sen så stod vi där framme i våra snygga kläder och mimade.. Jag vet i alla fall en sak, jag kommer sakna dig!

längesedan


Thailand 2006


London 2006


Österrike 2007


Skolavslutningen 2007


Köpenhamn 2007


Österrike 2008


Österrike 2008


Thailand 2009

Nu ska jag duka

Kom hem från Tuvan för en stund sedan, matchen slutade 5-1 så i slutet var det inte jätte spännande men bra att de vann. Nu är min mage hungrig men det ska vi återgälda snart för potatisgratängen står i ugnen och till det blir det kött och sallad, mums! Nu ska jag hjälpa till och duka så hörs vi kanske ikväll.

Capri och morgongodis

Blev en mysig kväll igår! När jag kom hem till Niclas så funderade vi ett tag på vad vi skulle göra men bestämde oss efter ett tag att gå ut och äta. Så ungefär vid klockan sex gick vi till stan och satte oss på Capri. De har så fruktansvärd got mat tycker jag. För mig blev det plankstek och för Niclas black and white. Visst de är kända för sina pizzor men när jag går ut och äter vill jag inte äta pizza, det kan jag köpa tvärs över mig vilken annan dag som helst istället... Sen gick vi inom videomix och köpte godis till filmen. Det blev den nya Wallander, inte lika bra som förra men den dög. Mysig kväll!

idag har vi ätit upp godiset som blev över sen igår och tittat på film. Man köper hur mycket godis som helst men rör knapt det på kvällen, är det inte typiskt? Fast jag tycker godis är mycket godare på morgonen dagen efter. Tog bussen hem från honom vid två och ska snart gå ner till tuvan och titta på b-laget som spelar mot Ysby. Hörs ikväll.

Storstädning

Under dagen som gått har jag..

♥ Städat hela mitt rum, det behövdes kan jag säga!
♥ Duschat och gjort mig i ordning.
♥ Busat med Tiger innan han åkte hem.
♥ Ätit pyttipanna.

Om en stund ska jag ta bussen till älskling.
Hyrde nya Wallander igår så ska nog kika på den ikväll.


Vardagen börjar sätta sina spår

Torsdag: Skolan började och det kändes hur bra som helst. Klassen verkar trevlig så det ska nog lösa sig skulle jag tro. Slutade redan vid halv tio efter lite prat och info. Då gick jag hem till älskling och sen gick vi ner på stan och tog en pasta innan vi tog bussen hem till mig. Låg bara och slappade utomhus resten av dagen. Framåt kvällen blev det grillad kyckling med ugnspotatis. Sen tog vi bussen hem till Niclas igen och tittade på Crossroads.

Fredag: Idag började skoldagen halv nio. Vi samlades i Galaxen för lite bildsspel och info om Olympiaden som vi ska hålla för ettorna på måndag. Sen blev vi indelade i grupper och jag ska vara lagledare för gruppen Nigeria tillsammans med Nathalie och Nina. Så under en timme målade vi flaggan och planderade lite. Hann även gå inom schemaläggaren för att ändra mitt schema, så på tisdag gå jag dit igen och säger till vad jag bestämde mig för. För hoppningsvis slipper jag ha så långa dagar nu, längsta är till klockan fyra. Sen gick jag hem till Niclas innan vi gick ner och åt på Åhlens. Pappa kom och hämtade mig halv tre. Vid halv fem var det samling på Tuvan för match mot Böljan i Falkenberg. Matchen slutade 3-2 till dem men vi kämpade på riktigt bra och "vann" faktiskt andra halvlek med 2-0. Så vår insats var bra även fast vi förlorade, Böljan är torts allt ett av de bästa lagen. Efter matchen blev det Mc Donalds. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, mina ögon går snart i kors.. God natt!

Frukt

Har precis varit ute och plockat upp alla plommonen i trädgården, ser ut som om det var sista gången för i år. Skönt kan jag lova för det är faktiskt jobbigt och extremt tråkigt. Just nu sitter jag i soffan och äter en frukttallrik bestående av äpple, päron och banan. Mycket roligare att äta frukt om den är skalad och uppskivad! Ikväll är det fotbollsträning som gäller.




Happiness and love

Jag kommer alltid älska dig ♥
always and forever


Schema



måndag: 8.10 - 15.35
tisdag: 8.10 - 16.40
onsdag: 8.10 - 16.00
torsdag: 8.10 - 13.15
fredag: 8.10 - 16.20

Skolan börjar imorgon!

Mitt internet fungerade tyvärr inte igår så blev inget inlägg men nu är det fixat!
Igår så tog jag bussen till älskling vid halv tolv. Gjorde inte något speciellt under dagen, framåt eftermiddagen gick vi och köpte en räklängd på östras och åt, gott! Pappa kom och hämtade mig vid fyra och när jag kom hem gjorde jag inte speciellt mycket, läste nya Cosmopolitan och IKEA katalogen. Hade en fruktansvärd  huvudvärk så somnade framför tv:n vid åtta och vaknade halv elva, såklart hade jag svårt att somna om då men lyckades tillslut.

Idag vaknade jag redan halv nio, men det kanske var tur det så man vänjer sig tills imon då skolan börjar. Förresten har jag fått riktigt skitschema! Hade egentligen inte behövt gå så länge om man tagit bort alla håltimmarna, ca 2 stycken vaje dag! Så jävla irriterande..

måndag: 8.10 - 15.35
tisdag: 8.10 - 16.40
onsdag: 8.10 - 16.00
torsdag: 8.10 - 13.15
fredag: 8.10 - 16.20


Äntligen färdig

Nu har jag precis tittat på båda filmerna och skrivit två uppsattser på datorn, kändes så himla skönt att kunna känna mig färdig. Så nu blir det slapp i soffan tills träningen börjar. Sitter här som äter en hamburgare och jag nyss stekte, gott! Vi hörs efter träningen!

Billy Elliot

Idag ställde jag klockan på nio, lika bra att vänja sig tills skolan börjar på torsdag. Gick upp och tog frukost och satte mig framför tv:n för att titta på Billy Elliot. En film som jag måste titta på i pedagogisk ledarskap eftersom jag har missat en termin av den kursen. Så nu ska jag börja skriva an analys om filmen också, känner mig inte sådär jätte motiverad men det måste göras.. Efter det ska jag titta på en dokumentär som jag också ska göra en uppgift till. Hörs senare!

Jag ska lyckas

På torsdag börjar jag ett nytt liv. En nystart för att få ordning på mitt liv, så jag kan se tillbaka och vara nöjd med den person jag varit. Just nu så känner jag mig bara förvirrad. Jag lovar er att denna gången kommer jag lyckas, för när jag väl har bestämmt mig för en sak så ger jag mig inte i första taget!

♥  Ny klass Visst kommer jag sakna mig gamla men detta känns rätt för mig.
♥  Nya vänner Kan behövas nu när många av de andra ska ut i världen, hoppas ni får det roligt.
♥  Nyttigare liv Har ett antal regler som jag tänker följa till 100 %
♥  Våga tro på mig själv Jag måste våga lyckas och tro att jag faktiskt är bra, för det är jag.
♥  Anstänga mig i skolan Det har jag väl alltid gjort men bara fortsätta som innan.
♥  Sluta vara så bekväm och göra något åt saken istället.

Vi lovade varandra

Igår så vann vi med 2-1, kändes så himla skönt att få en vinst denna gången! Ett stort plus var att alla trönningelagen vann idag. Efter matchen åkte vi hem och åt lite kycklingsallad och sedan tillbaka till tuvan. Jag och Niclas gick och satt oss i öltältet med hans kompisar. Spenderade hela kvällen där till jag och Emma cyklade hem vid tolvtiden. Trevlig kväll!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, tänkte i alla fall äta frukost nu. Hörs kanske senare.


Trönningedagen

Just nu sitter jag i Emmas säng, fick sova här nere på madrass eftersom mitt rum var upptaget. Så eftersom vi glömde stänga fönstret innan vi skulle sova så har jag fryst ihjäl, och lat är man så orkade jag inte gå upp och hämta en filt eller något så får väl skylla mig själv. Gick upp vid halv nio och har inte gjort något speciellt. Tänkte gå och göra mig iordning och packa fotbollsväskan för beger mig till tuvan vid tolvtiden. Klockan två spelar herrarna och klockan fyra spelar vi mot VR-08. Hoppas ni får en trevlig dag!


This gave me hope

Igår var en jätte mysig dag med älskling. Tog bussen till honom vid halv tolv sen gick vi ner till stan tillsammans. Gick runt i lite affärer men bestämde oss snabbt för att ta och äta, shoppar mycket bättre med mat i magen! Så kinabuffeé fick det bli, gott. Satt där i ungefär en timme sen fortsatte vi ut på stan. Hittade en stickad kofta på Sisters, ett linne & en kavaj på MQ och till sist köpte jag lite block och sånt till skolstarten. Niclas fick med sig en tjocktröja och en T-shirt hem. Efter en stund gick vi hem till honom men gick ner till stan igen efter någon timme för att handla mat. Åkte hem vid halv sex och då följde jag med b-laget när de spelade match mot Simlångsdalen. De vann med 3-0! Sen åkte jag tillbaka till Niclas och sov, mys.

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt för jag skulle vara hos tandläkaren tjugo i nio, allt gick bra fast det hade börjat bli ett litet hål i ena tanden så blev en liten lagning men gjorde inte alls ont. Sen åkte jag hem till niclas med frallor. Pappa kom och hämtade mig vid tolv så åkte vi och handlade. Nu har jag precis bakat sockerkaka till TIF dagen. Ikväll kommer farfar och Anita ner från Norrköping.

Hoppas även niclas mår bättre ikväll så han kan komma hit ♥

1 vecka kvar

Idag vaknade jag vid halv tio, kändes skönt att vakna i någorlunda tid så man inte sover bort hela dagen. Gick upp och tittade på one tree hill och åt frukost. Sen tog jag bussen till Niclas 12.40, lagade god mat och myste! Tog bussen hem igen vid fem för att träna, skönt! Nu sitter jag här och har precis tittat klart på landskampen mellan Sverige-Finland. Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta titta tv. God natt!

Imorgon ska jag nog in till stan med älskling, käka lunch och shoppa lite. Behöver nya block och en ny kalender till skolan.


Impulsgrej

Nu har jag precis slängt ihop en kladdkaka med syster, gott! Väntar bara på att den ska bli klar i ugnen för att sedan ätas. Plus detta blir det massa one tree hill avsnitt!


My head is spinning

Ibland så skrämmer framtiden mig, vad händer efter skolan? Visserligen har jag två år kvar och jag ska verkligen försöka ta vara på dessa åren för sen så börjar verkligheten och man ska klara sig helt själv utan att vara beroende av någon. Kommer valen vi väljer nu påverka hur vårt liv ser ut om tio år? Ibland så tycker jag tiden går för fort, jag är rädd för att bli vuxen. Jag vill lyckas här i livet och göra något som betyder något för världen. Men jag hoppas det väntar några år till för allra helst vill jag vara just 17 år ett tag till och slippa oroa mig för framtiden, den kommer fortare än man kan ana ändå.


Mys framför TV:n

Idag vaknade jag och älskling vid elva, skönt att sova ut. Gick ner och åt frukost och sedan upp och la oss i soffan där vi spenderat nästan hela dagen tills han åkte hem vid halv fem. Tittade på filmen "Bad boys". Rolig film tycker jag! Nu ska jag strax äta torsk med potatis och remouladsås, love it! Får se vad som händer ikväll, ha det bra!

Som plåster på såren

Efter matchen åkte vi hem och köpte pizza och coca cola, det satt fint!
Fick även mysa med Niclas hela kvällen.

Idag vaknade jag vid tio, gick upp och satt mig och tittade på one tree hill med äggfrallor och varm choklad, mums! Har precis varit snäll och tagit in tvätten ifall det skulle börja regna. Tänkte titta på ett till avsnitt av oth nu innan jag ska ut och lägga lappar och TIF-dagen i brevlådorna på vårt område. Sen ikväll är det träning.


Det går inte alltid bra

Matchen igår gick inte alls som vi tänkt oss. Det blev 0-0 efter ett par stolp/ribb skott från vår sida. Kom inte alls upp i vår normala kapacitet och det var riktigt synd, särskillt en sån har match som vi bara skulle vinna utan några problem. Hoppas vi tar igen oss till nästa match på lördag mot VR-08. Då är det även TIF-dagen och förhoppningsvis mycket publik!


Kräftskiva

Fredag: Låg på stranden hela dagen, skönt! Vid fyra stack vi ner till tuvan för träning, fruktansvärt varmt var det men ändå härligt efteråt. På kvällen åkte jag hem till niclas.

Lördag: Niclas skulle spela match så jag åkte hem vid halv tolv. Tog då cykeln ner till stranden med mamma, pappa och Emma. Lite senare kom även Helene och Clara ner. Riktigt varmt var det fast vattnet är fortfarande kallt. På kvällen var det kräftskiva hemma hos Anki och Lasse.

Söndag: Vaknade vid elva och nu har jag precis ätit frukost. Vid kvart över två är det samling på tuvan för match mot VGLT. Hoppas det går bra! Ikväll hoppas jag få träffa Niclas.

some pictures








Strålande sol

Idag blev det ännu en dag på stranden, häligt! Det fick bli laxvik idag. Det blåste inte alls lika mycket som igår så två dopp fick det bli, vattnet är verkligen svinkallt! Kom hem för en stund sen och ska strax hoppa in i duschen. Ikväll ska jag ner och titta på när b-laget spelar match sen följer jag med Niclas hem när han tränat klart.




Fotboll i värmen!

Precis hemkommen från träningen. Det var sjukt varmt och svetten bara rann, men det är som det ska vara. Häligt! Min vad krånglar igen så nu blir det massa streching och massage inför matchen på söndag! Nu ska jag titta på one tree hill och ta något att äta, ha en bra kväll!

En dag på stranden

Kom precis hem från stranden. Det var rikigt skönt där nere även fast det blåste lite, himlen var klarblå! Nu ska jag gå och titta one tree hill hade jag tänkt mig. Vid halv sju är det dags för träning, undra om det blir lika  jobbigt som i måndags? Hoppas inte det men det är ju alltid skönt efteråt! Vi hörs ikväll!

Det blev påarpstranden idag!







Sunny day

Nu åker jag och Emma till stranden, äntligen säger jag bara!

Armband från oxxo


Fick ett sånt här armband av Niclas i julklapp men tappade det för ett par månader sedan. Sitter här och funderar på om jag ska beställa ett nytt. Det är ju så himla fint!

En relativt tråkig dag

Vaknade vid tio idag, sedan gick jag upp och åt frukost och tittade på OC med Emma. Fick i uppdrag att dammsuga hela huset och kratta upp alla plommonen i trädgården, så nu är det fixat. Har pecis ätit lite spaghetti och köttfärsås sen igår. Ikväll ska jag ner med Niclas och titta på A-laget som spelar första seirematchen efter uppehållet. Sen sover han nog hos mig.

Some outside changes

Har fixat lite på min design, blev faktiskt nöjd! Har ju faktiskt spenderat en halv dag med den så nöjd måste jag vara. Dock så fick jag inte kategorierna i headern att fungera, så hoppas någon vill hjälpa mig med det?

  

Sommaren regnar bort

Lördag: Åkte hem till Therese och Lasse och spenderade kvällen där tills vi åkte hem till mig klockan tolv. Mysig kväll!

Söndag:
Jag och Niclas låg bara i soffan hela förmiddagen, tittade på Die hard 2 och lite annat. Vid fyra åkte vi hem till honom och duschade innan vi gick på bio. Sommaren med Göran blev det, en vädigt rolig film tycker jag men man kunde lika gärna hyrt den när den kommer ut på dvd. Men det är alltid mysigt att gå på bio! Efter det gick vi till Harrys och åt, kycklingvingar som vanligt! Sen gick vi hem till honom och myste.

Måndag:
Tog bussen hem från Niclas vid tolv, har mest suttit vid datorn hela dagen. Så tråkigt att vädret itne tillåter något roligare.. Vid halv sju var det i alla fall dags för träning, kondition och styrka. Det kändes i alla fall skönt efteråt. Nu ska jag strax försöka sova, god natt!


Sol

Äntligen skiner solen i Halmstad! Tänkte gå ut i trädgården och sätta mig en stund. Snart hoppas jag att Niclas ringer, han skulle ringa när han vaknar så det kan väl dröja ett tag skulle jag tro. Ha en trevlig dag :)



två år


Min andra halva, utan dig fungerar ingenting.
Jag älskar dig föralltid
du & jag

Köttbullar och besök från England

Idag gick jag och Niclas en runda på stan, blev lite småsaker inhandlade och på vägen hem köpte jag en glass. Vid sex blev det middag mm hemma hos dem med hans systrar mm. Var även besök från England där. Vid elva gick jag och Niclas ner till Marinfestivalen, därefter mötte jag mamma och pappa så tog jag bussen hem med dem.

Imorgon, eller ska man säga idag kanske, så ska vi hem till Therese & Lasse på fest, trevligt! Jag och Niclas firar även två år, tänka sig att det "bara" är två år. Känns som om jag kännt honom hela livet, min älskling!


RSS 2.0