Inventering

Har nyss kommit hem från inventering på maxi med damlaget & herrlaget. Det varade mellan 16.00 - 20.00 men tiden gick hyffsat snabbt i alla fall. Fick ju umgås med min äskling en stund och det tackar jag aldrig nej till! Skolan gick i alla fall riktigt snabbt idag men var jätte trött eftersom vi spelade match mot tvåorna klockan åtta. De vann nog med ett mål, är inte riktigt säker. Sen efter det hade vi språkkunskap och samhäll.

Var även inne med min fot igår, fick några inflamationsdämpande tapletter som jag ska äta i tio dagar nu. Hoppas att min fot håller!


Imorgon ska jag pussa på min älskling!

Naturen fixad

Mitt naturarbete är klart, så himla skönt. Suttit med det nu i ett par timmar och har bara en inledning kvar. Känns skönt att slippa plugga något mer i veckan. Nu ska jag och mamma åka upp till akuten med min fot, kolla om jag inte kan få något mot inflamationen. Hoppas den blir bättre! Ikväll ska jag titta på CSI om jag hinner komma hem tills dess.

Ha en bra kväll!


Härliga väder

Idag är det måndag och jag vaknade upp hos älskling, mys! Vid halv nio tog jag bussen till skolan. Dagen har gått snabbt och vi slapp gå på naturen men hann i alla fall få reda på mitt prov, fick mvg! Sen åkte jag hem och har suttit framför datorn ända sen dess. Kändes skönt att inte behöva börja plugga direkt utan bara ta det lugnt! Men tänkte snart börja så smått med naturen som ska vara inne på fredag. Ikväll ska jag inte göra någonting,
bara ta det lugnt framför tv:n.
 
Tänkte ringa älskling om ett tag, saknar honom!

Ljungbyhed

Har ju som sagt varit på träningsläger hela helgen.
Tänkte samanfatta lite kort vad vi hittat på.

Fredag: Började med träning på bosön vid elva-tiden. Sen åkte vi ner till tuvan och duschade och åt mat. Vid två begav vi oss till Ljungbyhed, vi åkte även inom Lillstugan och köpte godis på vägen dit. Tränade igen vid halv sex och sen var det dags för mat igen. På kvällen gjorde vi femkamp och mitt lag vann. Sen gick vi och la oss.
Lördag: Blev väckte vid halv åtta och gick och åt frukost. Vid elva tränade vi och sen åt vi. Efter det blev det vila och massa godis innan nästa träning vid fyra. Därefter duschae vi och sen hade jag samtal innan vi gick ner och åt. På kvällen spelade vi spel och tittade vi på Sverige-Portugal.
Söndag: Gick upp halv åtta idag igen och åt frukost. Därefter var det dags för städing och vid halv tio körde vi hem. Klockan tolv var det dags för match mot Snöstorp. Jag var dock inte med för jag slog upp foten på sista träningen. Så himla irriterande, att det aldrig kan bli bra! Skulle egentligen spelats en match till men den blev inställd pga att snöstorp inte hade tillräckligt med folk. Så vi åkte ner till tuvan och åt upp resterna av maten sen i fredags.
Därefter åkte jag hem till älskling och myste med honom hela kvällen.
Åkte och köpte massa frukt och glass så gjorde vi fruktsallad, mums!

Träningsläger

Igår kom älskling till mig. Vi åt våfflor & tittade på en film som hette Varg (min morbror hade låntat den). Var väl inte sådär jätte bra men den gick i alla fall att titta på.
Sen gick vi och la oss och myste. ♥
Idag gick vi upp tjugo i sju och käkade frukost. Sen tog vi bussen in till stan vid halv åtta, Niclas till gymmet och jag till skolan. Dagen har gått relativt snabbt och vi slutade klockan två. Nu har jag precis ätit en macka och lite yoghurt. Ska alldeles strax packa ner mina saker till träningslägret i helgen. Ska till ett ställa i Skåne som heter Ljungbyhed. Träning två gågner imon sen blir det nog någon typ av aktivitet på kvällen. Sen på lördagen är det också två träningar och på kvällen tittar vi antagligen på Sverige - Portugal. På söndag åker vi hem tidigt för att spela match mot Snöstorp/Nyhem.

Ikväll ska vi ner till mammas jobb och packa pennor med laget.
Sen efter det ska jag hem till älskling och mysa med honom.

Hörs på söndag!

Rättegång

Rättegången var riktigt intressant. Fick gå in halva klassen i taget eftersom salen endast rymde 13 åskådare. Jag var i grupp två så missade att se när den som blivit utsatt sa sin version. Men kom i alla fall in när den tilltalade berättade. Vid tolv så var det paus och då gick jag & tjejerna ner på stan och åt Thaimat, gott! Sen gick vi tillbaka dit och lyssnade på tre vittnen. Det var bara vi som stannade kvar, resten av klassen åkte tillbaka till skolan. Vid halv tre gick vi inte till stan så tog jag & Becks bussen tillbaka till skolan. Hade tyska och sedan utvecklingssamtal. Det gick bra även fast jag nästan bara fick berätta vad jag tyckte. Nu har jag precis ätit en macka och väntar på att min älskling ska ringa mig!


gråa chinos - gina
vid topp - gina
sjal - h&m
skinjacka - only (Emmas)


trevlig morgon

Sitter här framför datorn och äter frukost. Är redan färdig för skolan så tänkte fördriva tiden lite. Vid 9.20 tar jag & Pilla bussen till stan sen får vi springa till tingsrätten eftersom vi ska samlas där tio i. Hoppas på en intressant dag!

Tog förresten hål på min tånagel igår, gjorde faktiskt inte så ont utan det kändes som en rejäl lättnad när trycket släppte. Fast mamma fick inte göra det utan jag gjorde det själv, klarar inte av att inte ha kontroll över sakar, haha.

Ikväll ska min söntos komma till mig. Då ska jag pussa ihjäl honom!

Huvudvärk

Det blev ingen träning för mig idag. Ligger här i min säng med migrän. Hela mitt huvud dunkar, det var längesedan jag hade såhär ont. Men så är det när man inte dricker odentligt med vatten. Idag känns det inte som det är en bra dag, jag är hungrig, ont i huvudet & min blåa tånagel pulserar. Mamma säger att hon ska sticka hål i den men jag tvekar om jag vågar det. Det kommer göra ont!

Det var i alla fall rätt intressant idag på samhällen,
kanske lite långtråkigt men man lärde sig i alla fall något.
Imorgon ska vi och titta på rättegång mellan 10-12.
Klockan fyra har jag även utvecklingssamtal.

Hoppas på att få träffa Niclas imorgon också, saknar honom jättemycket!


I'm yours

Tisdag

Igår blev det en lugn kväll. Hade en riktigt TV-kväll. Tittade på Vänner, familjen Annorlunda och till sist CSI. Sen ringde jag älskling och sa god natt.
Dagen började med träning med skol-laget. Det gick bra och kände faktiskt inget i foten, mammas tejpning hjälpte i alla fall. Nu sitter jag på tyskan, slutar om 10 minuter, skönt. Sen har jag språkkunskap och tillsist Samhäll där någon ska komma och prata om sommarjobb och sånt.

Ikväll är det träning på Gallberget.

Glömd nyckel

Åkte med Pernillas pappa hem från skolan, följde med dem och handlade lite innan de körde mig hem. Men otur som jag har så hade jag glömt husnyckeln hemma så fick sitta ute i tjugo minuter och vänta på att pappa skulle komma hem. Men älskling underhöll mig i telefon. Nu har jag precis ätit rostade mackor men marmelad och ost och en tallrik yoghurt. Jag förstår inte att jag alltid är vrålhungrig när jag kommer hem från skolan, hade kunnat äta upp hela vårt kylskåp! Nu tänkte jag snart sätta mig framför TV:n och titta om det finns något intressant. Tror Tiger kommer snart också för mormor skulle iväg en stund.


jag älskar dig ♥

Måndag

Kom till älskling vid kvart i åtta igår. Så tittade vi på one tree hill som äntligen kommit ut och sedan på Beck. Sen gick vi och la oss och myste. Gick upp halv åtta idag och sen tog jag bussen till skolan vid tjugo över åtta. Dagen började med Histora och sen åt vi, biffar med potatis och sås. Sen hade vi engelska och nu sitter jag här i datorsalen och har svenska. Slutar kvart över tre idag och då ska jag bara hem och titta på tv och sitta vid datorn. Öva lite på mina tyskaglosor som jag har tills imon också kanske.


Promenad

Jag har precis varit hos Håkan & Helene ett tag med mamma och pappa.
Tittade på deras nya sovrum och så fick vi kladdkaka. Fick även träffa Caisa och prata med henne. Vi ses allt för sällan tycker jag.

Nu ska vi snart äta Mussaka eller hur det stavas. Ska bli gott!
Sen ska jag hem till Niclas och sova där. Mys på dig älskling!


Förresten så har jag sett alla Gossip girl avsnitt som finns ute nu.
Det börjar ju faktiskt bli riktigt bra!

Söndagsångerst

Idag var det dags för match mot harplinge på bosön. Dock spelade inte jag så fick vara åskådare denna matchen med. Börjar bli lite långtråkigt nu, är verkligen sugen på att spela! Vi vann i alla fall med 5-0 och vi spelade riktigt bra! Dock spelade det med en man mindre halva andra halvlek pga skada. Tiger fick också följa med och titta men om ett tag kommer nog mormor&morfar och hämtar honom. De saknar nog Tiger nu! Pratade nyss med min älskling i telefon, saknar honom riktigt mycket nu :( Vill ge honom en stor puss!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, titta Wipeout och Beck antagligen.
Skola imorgon, usch har såndär söndagsångerst! Men har i alla fall inget jobbigt i veckan så känns lite bättre.


You will always be the best thing I ever could wish for.
You & me together forever.

Niclas & Johanna

I will always love you



Jag älskar dig över allt annat Niclas.
Du är lyckan i mitt liv.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lite färg piffar upp vardagen

NÅGRA NYINKÖP DEN SENSTE TIDEN


söta vårtoppar


Outfit bild från veckan

Livets små under

Precis varit på lillstugan och köpt godis. Mums vad gott! Det var faktiskt riktigt längesedan jag var där. Men det var ju inte direkt längesedan jag åt något onyttigt, känns som om mitt liv består utav mat och massa gott. Haha men jag klagar inte för det!

Till och med Niclas tycker det, han brukar säga till mig;
Johanna du vet att det ändå du pratar om är mat va?


slänger in en bild på Tiger som är här nu. Bilden är några dagar gammal.

Kladdkaka

Igår blev det en mysig kväll hos älskling. Du är underbar ♥
Jag & Niclas vaknade redan halv nio idag! Men låg kvar tills halv tio och sedan gick vi upp och åt frukost. Han samlades klockan elva så då åkte jag hem ett tag sen åkte hela familjen ner och tittade. Tiger följde med också. De förlorade dock med 0-3.
Nu har jag precis ätit lite kladdkaka som Emma bakade igår, mums!

Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Bara vara hemma och ta det lugnt.
Nu är jag hungrig!


Ge mig sommar!

härliga vår

Blev Rollses mat igår efter träninge, ingen hann laga mat så. Åt hamburgare med strips, fy vad gott det är! Efter det så läste jag igenom provet igen och sen tittade jag på Criminal Mindes. Det är verkligen ett av mina favorit program, i alla fall utav kriminalserier. Sen gick jag och la mig.

Idag började dagen med prov, gick nog helt okej :) Sen hade vi historia och engelska. Slutade halv ett och då tog jag bussen till stan med Pernilla & Becks. Gick och satt oss på Expresso house och fikade. Jag tog en blåbärspaj men den var inte speciellt god, gick och äta i alla fall. Tog bussen hem vid halv två.

Jag är fruktansvärt hungrig, håller på att värma frallor i ugnen. Finns ingen mat hemma, mamma & pappa måste handla! Ikväll ska jag hem till älskling och mysa. Äta god mat och titta på Let's Dance. Imorgon spelar han match med A-laget klockan tolv så ska titta på den.


Tiger är söt


Träning på stranden i somras


Innan sista matchen


seriesegrare!

Du är min sol

Igår var jag hos älskling, mys! Idag var det skola mellan 8-14. dagen gick fort och snart är det helg! Gick en runda på stan med Carro när jag väntade på bussen hem. Nu har jag precis pluggat lite, första gången jag kunde alla frågorna någorlunda! Härligt. Tänkte läsa igenom dem en gång till innan träningen. Ska bli skönt att komma ut i vårvädret. Efter träningen ska jag inte göra något speciellt, titta på TV och plugga det sista.

Imorgon får det bli skinjacka, håller på att svettas ihjäl i min vinterjacka.



hope faith and love

Skolan igår gick faktiskt snabbt! Så fort har nog aldrig en tisdag gått, skönt. Fick även reda på språkkunskapsprovet igår, 98,5 / 100. Blev så himla nöjd, så bra trodde jag aldrig att det skulle gå! Slutade klockan två och så var jag hemma klockan tre. Läste igenom alla sidorna vi har till provet och det tog ca 1,5 timme (var inte så värsta aktiv). sedan var det dags för träning, var med på hela träningen förutom när de spelade sista tjugo minuterna. På torsdag ska jag försöka vara med hela! Efter träningen åkte vi hem och jag duschade och sedan åt vi mat. På kvällen framför TV:n åt vi våfflor som pappa köpt, himlalängesedan men åt det! Hann även med att läsa igenom frågorna till provet innan jag gick och la mig.

Idag börjar skolan klockan tio och jag är redan klar, som vanligt på onsdagar då.
Idag slutar jag klockan fyra och då ska jag plugga lite innan jag ska mysa med älskling, saknar honom!

Det jag önskar mest är att få se dig spela fotboll igen.
Se dig vara glad och lycklig som du brukade vara på planen.
Jag tror på dig syster ♥


Solen lyser ute

Sitter i en datorsal med Pernilla, håller på att jobba med vårt projektarbete. Ska alldeles strax börja med det men tänkte först skriva några rader. Slutar klockan två idag sen ska jag direkt hem och plugga. Sen vid halv sex är det träning, skönt med ett avbrott tycker jag!

Till helgen väntar match mot Harpling, hoppas på att vara med!

love love love

Det var en mysig kväll hemma hos älskling, men som vanligt somnade jag. Att jag aldrig kan hålla mig vaken!? Idag började jag tjugo i tio. Ville inte lämna min älskling i sängen men det var jag ju tvungen att göra. Dagen har gått väldigt snabbt och vi hade information från polisen. Det var sten som var och informerade, han som har var med båda gångerna när vi var i Österrike. Slutade vid tre och sen åkte jag in till stan och köpte en tröja och ett linne. Var även tvungen att köpa zon salva för att smörja in min fot i, hoppas den blir bra snart! När jag kom hem vid fyra så pluggae jag i 2,5 timmar! Svarade på alla frågorna och det tog lång tid kan jag säga. Blev lite depp när jag fattade hur stort provet egentligen är! Men skönt att det är på fredag så man inte behöver tog-plugga varje dag.

Nu ska jag snart sätta mig framför tv och titta på Familjen Annorlunda och sedan CSI. Mamma & pappa är och handlar nu så hoppas de köper något ätbart tills ikväll, är sugen! Åt knappt något godis igår så nu läskar älskling mig med det!


Söndag

Kvällen spenderades som sagt hemma hos Catrin och Fidde, åt massa god mat och tittade på melodifestivalen. Allvarligt jag börjar undra vilka svenska folket egentligen är!? Jag tror att det blev fel med röstningen eftersom vi försökte ringa och rösta med kom inte fram en enda gång, sen var det flera andra som också försökt med misslyckats. Men hur fan kan sverige skicka en sådan låt? Tänk när den ska spelas på radion, haha. Men kvällen fortsatte med lite spel och musik. Mormor och morfar kom och hämtade oss vid halv två. Sen kom Niclas till mig vid klockan tre.

Vaknade vid tio idag men låt kvar till elva i sängen, mys! Gick ner och åt frukost och sånt. Sen åkte Niclas hem bid ett. Ska strax följa med mamma, pappa, mormor och morfar till Farmor Ally. Min gammelfarmor är 99 år! Den 18 januari nästa år blir det 100 års kalas förhoppningsvis.

Ikväll ska jag hem och mysa med Niclas, hoppas han sparat godis till mig!
Vi ska även titta på Beck och kanske Wipeout.


Förresten är det skönt väder utre, börjar få vårkänslor!

Match

Åkte med Niclas till videomix vid fem igår, köpte godis och läsk. Sen när vi kom hem till honom åt vi tacos och lite senare paj till Let's Dance, det var verkligen tur att Elisabeth åkte ut annars hade jag nog inte fortsatt att titta! Haha.. Idag ställde vi klockan på tjugo i åtta, gick upp och åt frukost och sånt. Mamma kom och hämtade mig vid tjugo över för att sedan åka till matchen i Oskarström. Blev förlust med 0-4 och de var bättre än oss även fast vi inte spelade så bra som vi brukar. Kommer nog gå bra för dem i femman i år. Kändes konstigt att stå vid sidan och titta på men ändå rätt roligt eftersom man ser alla fel som görs på planen, sånt man inte själv tänker på när man spelar. Så det var säkert lärorikt. Efter matchen åkte vi inom rolles och köpte en hamburgare innan vi åkte ner till Bosön för att titta på B-laget eftersom Niclas spelade. De vann med 5-0 tror jag och spelade riktigt bra.

Nu sitter jag och tittar på Mancheaster mot Liverpool. Min syster överlycklig att Liverpool leder med 2-1! Får se vad resultatet är vid matchens slut, men hoppas såklart på vinst!

ikväll ska jag nog följa med mamma & pappa till Catrin & Fidde, äta mat och titta på melodifestivalen. Niclas ska  ut ikväll så kanske får nattbesök?

De ända bilderna som finns på Emmas dator, haha.


Hallon/blåbärspaj

Kom hem från skolan för ett tag sedan, det var faktiskt intressant att titta på FN-rollspelen. Hoppas verkligen att man får vara med nästa gång även fast det är mycket man måste lära sig om landet. Men det verkar iallafall vara kul. Slutade vid tolv och då gick vi och tog två mackor i matsalen innan vi tog bussen in till stan. Köpte en tröja på Gina medans jag väntade på bussen hem.

Nu väntar jag på att mamma och Tiger ska komma hem från jobbet,
(Tiger var med henne idag). Jag är hungrig och vill ha mat.
Ikväll ska jag hem till Niclas och titta på Let's dance. Ska även baka en extra paj idag så jag kan ta med mig dit, mums. Ska bara få älskling och förstå hur gott det är, iallafall min med mycket smuldeg och ekströms vaniljsås. Inte vaniljvisp som vissa säger! Iallafall inte till min..


bild från internet


Helg!

Har precis ätit frukost och gjort mig iordning. Bussen går 9.22 till skolan. Ska bara titta på FN rollspelen hela dagen, skönt. Sen slutar jag klockan tolv och då ska jag möta älskling inne i stan för en shopingrunda. Sen när jag kommer hem har jag lovat att baka en paj till mamma som ska bada badtunnan ikväll med några. Ikväll ska jag mysa med Niclas!

Imorgon är det match mot Oskaström klockan tio! Så är samling halv nio på tuvan... Men jag ska inte vara med men föjla med och titta ska jag allt göra. Kommer nog kännas konstigt att stå på sidan, har nog aldrig gjort det förr.
Sen efter matchen ska jag ner till Bosön och titta på min älskling som också ska spela match. På kvällen blir det antagligen Melodifestivalen.


Det snöar!

Idag började dagen med att vakna upp jämte älskling, mys! Skulle till doktorn vid tjugo i nio så fick lite sovmorgon. Pappa körde in mig och Emma eftersom vi även skulle ta spruta samtidigt. Niclas följde också med eftersom han ändå skulle in och träna. I slutet kollade vi min fot och det var en inflamation i senan i foten så ska ta det lite lugnt i ett par veckor nu så att det läker. Sen släppte pappa av mig och Niclas inne i stan eftersom jag ändå inte började min andra lektion förrens klockan tio. Vi gick och satt oss på Mc Donalds och drack varm choklad, affärerna var ju ändå inte öppna. Sen tog jag bussen till skolan och Niclas gick till Natilus. Dagen fortsatte med Historia och språkkunskap. Sen slutade jag vid två och då kom Pernillas pappa och hämtade oss. 

Har precis duschat och ätit. Var med på träningen innan och tittade på i ovädret. Fast hade Tiger med mig som sällskap. 

Om ett tag ringer nog min älskling! 
Imorgon går jag i skolan mellan 10-12 sen ska jag in till stan med älskling.
 

Ikväll kommer älskling

Skolan idag har faktiskt gått snabbt! Hade oförbrett prov i engelska som var svårt.. hann inte klart med det så vi ska få 10 minuter till på nästa lektion också. Direkt efter så hade vi språkkunskapsprovet, det gick nog helt okej tror jag :) Slutade klockan fyra och då kom pappa och hämtade mig. Nu sitter jag här och har precis ätit yoghurt. Skönt att inte ha något att plugga på resten av veckan!

Ikväll kommer min älskling till mig så ska vi mysa! ♥



ser det inte gott ut?

Sovmorgon

Som vanligt på alla onsdagar vaknar jag alltid innan klockan ringer, kunde sovit en timme längre men nej jag var jätte pigg när jag vaknade. Men har i alla fall hunnit läsa igenom språkkunskapen en gång till nu, hoppas det går bra!

Hade ju som sagt träning igår, min fot är inte alls bra. Ska åka in och röntga den antingen idag eller imorgon. Det måste vara något fel på den, så fort jag får en boll på foten så känns det som den ska gå av..

Inter mot Mancheaster United ikväll.

Ikväll vill jag träffa min älskling!!



Everything goes around

Igår blev det lite pluggande men inte så mycket, åkte ju som sagt till Intersport och beställde kläder och som många vet är mina föräldrar så sociala så vi var där i säkert en timme och bara pratade, haha. Efter det åkte vi och handlade på Coop. När jag kom hem tittade jag på Familjen Annorlunda och sedan CSI, sen ringde jag älskling och sa god natt innan jag gick och la mig.

Idag var jag riktigt trött när jag vaknade men det ändrades rätt så snabbt när jag såg att det var jätte ljust ute, skönt att våren och sommaren är påväg! Allt är mycket roligare då! Dagen i skolan gick faktiskt fort, hade svenska på morgonen och då gjorde vi klart en del av vårt projekt. Sen fortsatte det med tyska, fick MVG på mitt prov! Kändes väldigt skönt att få reda på det! Sedan hade vi språkkunskap och till sist samhäll.

Nu har jag precis pluggat i ca 1 timme. Känns som jag börjar kunna allt nu. Ska strax byta om innan träningen börjar halv sex. Efter det ska jag plugga lite till och sedan titta på Liverpool mot Real Madrid!

Studiedag

I lördags hade jag och Niclas en mysig kväll, lagade kycklingfilé med potatisgratäng. Mycket gott! Vid klockan åtta tittade vi på Djävulen bär Prada och därefter någon annan film. Kvällen var iallafall jätta mysig! Igår gjorde vi inte alls mycket, vaknade vid nio men låg kvar i sängen ett bra tag. Gick sedan upp och åt frukost och lite sånt. Sen tog vi en promenad i blåsten med Tiger men det var skönt att komma ut iallafall. Vid tre åkte vi hem till Niclas. Åt mat och vid åtta tittade vi på det nya programmet Wipeout, var faktiskt rätt så roligt men kanske inte precis så jag hade tänkt att det skulle vara. Därefter tittade vi på Beck och sedan somnade vi.

Idag har vi varit i stan, tog bussen in vid elva. Åt även kinamat, gott fast blev så himla mätt! Fick med mig en tröja hem från Gina och Niclas köpte ett par skor.

Nu ska jag snart ta tag i pluggandet. Har redan läst igenom det en gång idag men det är så svårt att lära sig allt. Särskillt när allt är så onödigt! Aja ska kanske åkte in till Intersport och beställa hem nya träningskläder genom fotbollen. Näst sista dagen idag och på torsdag så har vi ju träning så då kan vi ju inte åka dit.

Bilder sen i lördags





Första matchen

Igår blev det en mysig kväll med älskling och familjen. Tittade på Let's Dance och åt chips. Gick och la oss i hyffsad tid.

Idag gick vi upp vid kvart över åtta, Niclas åkte härifrån vid nio eftersom han skulle spela match och vi åkte en halvtimme senare för samling på tuvan. Matchen gick bra och vi vann med 3-1 mot Torup/Rydö! Därefter åkte vi snabbt tillbaka till tuvan och duschade för att sedan åka tillbaka och titta på andralagets match mot HASKO. Även där blev det vinst, 1-0.

Nu sitter jag här och fryser men snart kommer älskling hit så får hoppas han värmer mig! Ikväll ska vi ha en myskväll, laga god mat, titta på film och kanske ta ett bad. Älskar dig ♥


Torsdag

Nu har jag precis  ätit lite mat och duschat efter träningen. Slog upp foten idag igen så nu sitter jag här med ett stort bandage. Allvarligt börjar jag faktiskt undra om det inte är en spricka i foten för det är lixom själva benet som gör ont. aja nu ska jag titta Criminal Minds sen sova. Helg imon!

Grattis till Emmy som fyller 17 år idag! <3

Sovmorgon

Jag har redan varit uppe i nästan en timme, kunde verkligen inte sova idag. När jag väl har sovmorgon vaknar jag alltid före klockan ringer, typiskt mig! Kommer bli en tråkigt dag i skolan. Slutar inte förrens klockan fyra men efter skolan ska jag i alla fall hem och mysa med älskling!

Ska öva lite på min engelska bokredovisning nu för att få tiden att gå.
Ha en bra dag!


du ♥

Lite funderingar

Har precis duschat och ätit Chilli concarne (eller hur det stavas) nu efter träningen. Fy vad jobbigt det var, mina ben är totalt döda men det känns härligt nu efteråt! På lördag är det träningsmatch, det ska bli kul :)

Jag sitter här och funderar på hur mycket jag faktiskt saknar Trönningeskolan. Allt var mycket lättare då och inte alls lika komplicerat. Man kunde gå till skolan tio minuter innan man började och slippa ta bussen varje morgon. Alla visste vem alla var och om man någon gång misslyckades gjorde det absolut ingenting för lärarna visste ändå vad man kunde. På Sannarp är man bara en i mängden men på en liten skola är man verkligen någon. Jag önskar att jag inte längtat så himla mycket till gymnasiet, man ska ta vara på tiden för det kommer alltid dagar då man saknar det som varit.





endless summer

Nu ska jag snart ha tyskaprov. Är så trött på skolan just nu, vill bara ha helg! Men på måndag har jag i alla fall studiedag så det är skönt :) Slutar klockan två idag sen ska jag hem och skriva min bokrecenssion på engelska tills imon.
Vid sex är det träning på Gallberget. Fruktansvärt jobbigt men härligt efteråt!

Kan det inte bara blir sommar och varmt nu.. Är så sugen på att börja använda vår/sommarkläder, det är ljust ändå tills elva på kvällen och man är allmänt glad hela tiden. Jag är trött på kyla och vinter nu, allt är så grått och tirst.


NICLAS ♥

Myskväll

Har precis ätit mat, revbensspjäll med potatis och sås. Gott!
Snart kommer älskling hit så ska vi mysa! Puss på dig ♥

Nu lägger jag mina tyska böcker på hyllan ett tag, känns som orden börjar sitta rätt så bra.  Får hoppas provet går bra imorgon!

Måndag

Helgen har ju som sagtspenderats i Norrköping. Kom dit vid halv åtta i fredags kväll och då blev det mat direkt. Senare under kvällen blev det mys med kusinerna och Let's dance. I lördags blev jag väckt vid halv åtta tiden av Ebba. När man är 1,5 år vill man ju inte sova då vill man leka.. Så masade mig upp ur sängen. Vid halv elva kom farmor & farfar och då blev det en promenad och efter det fika. Vid två åkte vi hem till farfar & Anita och åt massa mat. Har nog aldrig varit så mätt innan men gott var allt i alla fall. Vid sex-tiden åkte vi hem till Fredrik & Katarina igen och åt godis och tittade på Melodifestivalen. Igår så åkte vi hem vid elva, Emilia kom och kramade mig och sa att hon inte ville att vi skulle åka hem. Men jag gjorde henne glad när jag sa att vi skulle ses snart igen. När vi kom hem bytade vi om snabbt till träningskläder och sen var det sista träningen i Sannarp mellan klockan 16-18. Stukade foten så min träning blev inte lång..
När jag kom hem åkte jag hem till älskling och myste massa. ♥

Det blir tyskaplugg hela dagen. Great!

RSS 2.0