Julkänsla

Igår tränade jag först mellan 10-12, riktigt trött var jag på morgonen men man piggnar till ganska snabbt. På eftermiddagen åkte jag inte till julskyltningen med mamma och pappa. Blev lite fika och sånt, väldigt mycket folk så någon myskänsla fick man inte. Niclas åkte med oss hem och då blev det god mat och sedan El Clasico på tv. Zlatan är bäst, och det kan ingen förneka!

Idag var det nog den jobigaste morgonen att gå upp. Jag kände bara för att lägga mig och sova igen. Tränade direkt på morgonen och sedan begav jag mig till körskolan och pluggade någon timme innan körlektion. Gick faktiskt väldigt bra idag. Känner att jag snart är klar med körningen men teorin behöver jag ta tig i lite bättre nu. Gjort ungefär hälften och behöver bli någorlunda klar med den innan jul. Men det löser sig säkert. När jag kom hem pluggade jag engelska och sedan gjorde jag klart min uppgift i MIS. Skönt att ha den överstökad, bara engelskaprov på torsdag.

Nu längtar jag till julen!


Fullt upp hela dagen

Idol igår var hur bra som helst! Kom till Malmö vid fyra, och då gick vi och åt på Jensens Böffhaus, de har väldigt god mat! Sen gick vi en snabb runda genom några affärer innan vi begav oss till Arenan. Riktigt lyckad kväll i alla fall!

Idag har jag haft fullt upp. Åkte med pappa och kollade på herrarna när de spelade slutspel i skogabycupen. De vann allt och spelade riktigt bra! Sen följde jag med mamma och pappa och handlade och när jag kom hem duschade jag och sånt. Ikväll ska vi som sagt till Niclas syster på kalas. De skulle kommit inom och hämtat mig för en stund sedan men Niclas ringde nyss och sa att de hade kört på en älg på 117 och att bilen var förstörd! Så det dröjer nog ett tag tills de kommer. Men men det löser sig säkert. Ha en trevlig kväll!

Idol i malmö

Just nu sitter jag i soffan och har precis käkat lite lunch. Kom hem från fotbollen för en timme sedan så känner mig faktiskt lite seg i kroppen. Ska strax gå och göra mig iordning för klockan två så beger vi oss ner till Malmö. Idol ikväll, det ser jag fram emot!


Ser fram emot helg

Nu är det snart helg igen och denna helg kommer bli rolig! Imorgon åker jag till Malmö för att titta på idol, på lördag hem till Therse och på söndag är det träning och julskyltning.

Har haft mycket i skolan de senaste dagarna så har därför inte kunnat uppdatera något. Nu är jag klar med allt denna vecka så kan andas ut! Snart börjar engelskan så ska titta igenom mitt arbete en sista gång nu. Ha det bra.


Becks från Paris!

Fick träffa Becks idag en stund efter skolan, det gjorde verkligen min dag! Insåg först idag hur mycket jag saknat henne och de andra. Kommer kännas konstigt att inte gå i samma klass som dem nästa termin. Men det löser sig säkert fint :)


Styrka och spenst

Blev en myskväll hos älskling igår med den nya Wallanderfilmen!

Idag så började dagen med fotboll, var så himla trött. Sen hade jag tyska och till sist MIS. Tog bussen in till stan och gick till körskolan, pluggade lite innan jag hade körlektion. Känns som om teorin börjar fastna nu i alla. Gjort tre av åtta "prov" och klarat alla. Sen gick jag hem till älskling och åt mat och tittade på tv. Vid fyra kom pappa och hämtade mig. Nu ska jag strax bege mig till träningen. Idag är det ingen fotbollsträning utan styrka och spenst, kommer vara död!

Regn regn och åter regn

Dagen började med träning 10-12, hur jobbigt som helst med tanke på att jag inte tränat på hela veckan. Sjukt länge sedan det hände! När jag kom hem hoppade jag in i duschen och åt lite mat. Åker nog hem till Niclas om en stund, får höra med mamma och pappa när de skulle åka så jag slipper ta bussen. Ha en mysig söndag.



Filmmys

 
Har precis sett Baksmällan, väldigt roligt film tycker jag! Nu tänkte jag fortsätta med Harry Potter, inte sett den nya ännu så får passa på ikväll. Tiger är även här och håller mig sällskap.

Storstädning

Igår åkte jag och älskling in till stan under dagen. Köpte inte något speciellt förutom att Niclas köpte ny mobil. På kvällen var vi hemma hos mormor och morfar och åt mat och sen gick vi hem till mig och myste.

Nu har jag precis städat mitt rum, har nog aldrig varit såhär fint!

Halkkörning

idag har jag ju som sagt varit på halkbanan och kört. Riktigt roligt var det faktiskt men svårt. Det varade fram tills halv tre och då gick jag hem till Niclas. Just nu ligger jag i min säng och tittar på tv. Ingen skola imorgon så det blir en lång sovmorgon, förhoppningsvis i alla fall. Ska förmodligen in till stan en sväng imorgon. God natt!

Nu har jag helg!

Har haft en lång dag i skolan men som vanligt så är onsdagar inte så jobbiga. Ett stort plus är att jag härmed har helg, hur underbart låter inte det? Imorgon har jag halkkörning mellan halv elva och halv tre så det innebär sovmorgon! På fredag är jag ledig eftersom vi inte har någon fotboll. Jag har även blivit klart med mitt svenskaarbete och tyskan så nu har jag bara engelska och pedagogisk kvar till nästa vecka, skönt!

Har inte så mycket mer att skriva idag, känner mig bara allmänt glad.
Kanske för att jag fick äta pannkakor innan? ;)

Två bilder som får mig på bra humör i höstvädret :)






En liten update

Fredag: Tränade först fotboll och sedan gick jag hem till älskling en stund innan vi begav oss mot stan. Fick med mig en klänning/ linne, jeans, halsduk och en tröja hem. Väldigt nöjd! På kvällen var jag hemma hos älskling och åt god mat och tittade på desperate housewives. Mysig kväll..

Lördag: Åkte lite ärenden under dagen och sedan åkte vi hem till mig och åt och gjorde oss i ordning. Vid halv sex åkte vi hem till Jonna på förfest och sedan hem till Johan på avskedsfest eftersom han åkte till Australien för någon dag sedan. Kom hem runt tre någon gång.

Söndag:
Jag åkte med mamma och pappa för att titta på DM för 93:orna som vann sin grupp! Sen åkte vi vidare till Hallägra för att titta på herrarna, inklusive Niclas som spelade DM. Därefter åkte vi hem och åt kinamat och tittade på tv hela kvällen.

Måndag:
Sovmorgon och ett tidigt skolslut, skönt. Hade först tyska och sedan tog jag sprutan innan sista lektionen. Sprutan kändes inget speciellt men under kvällen fick jag en jävla smärta i min arm.. Så blev ingen träning för min del.

Idag: Idag är jag hemma från skolan, hade ont i huvudet och kände mig hängig så stannade hemma. Har bara suttit vid datorn hela dagen. Mår mycket bättre nu så hoppas jag kan träffa älskling ikväll.

my head is spinning

Jag kommer aldrig riktigt kunna släppa in några nya männsikor i mitt liv förrens jag inser att det kanske aldrig kommer bli som förut. Det är bara så jävla svårt men jag måste gör det, för mig själv och för att få känna den känslan av att få vara riktigt lycklig igen. Tack för att du finns för mig älskling ♥


Utan dig hade jag aldrig klarat mig


That´s how I used to look


The best night in my life ♥
I´ll never forget that moment.


jobbig dag

Igår var det en riktigt rolig dag. Hade ju som sagt fotbollsturnering i skolan och vi tjejer i tvåan kom på andra plats. Efter skolan åkte jag hem till Niclas en stund innan pappa hämtade mig. Vid sex var det dags för möte på tuvan om träningsläger nästa år.

Idag har jag avklarat en redovisning, ett matteprov och nu väntar bara tyskauppsats och utvecklingssamtal. Sen ska älskling följa med mig hem, mys.

Regn och rusk

Igår så hade vi en vanlig skoldag. Började med fotboll, tyska och till sist MIS. Slutade vid halv ett och då åkte jag in till stan och fixade lite saker innan jag gick till körskolan för att ha körlektion. Därefter gick jag hem till Niclas och tittade lite på film och sånt. Vid sex gick jag tillbaka till köskolan och gick på min sista teorilektion, skönt. När jag kom hem så pluggade jag klart och sedan tittade jag på fotbollsgalan.

Idag så slutade vi vid kvart över två och när jag kom hem pluggade jag teori i någon timme. Måste sätta fart med det nu så man sedan kan koncentrera sig på körningen. Just nu sitter jag här i soffan och har ingen aning vad jag ska göra. Går inget bra på TV ikväll heller..

Imorgon är det i alla fall fotbollsturnering i skolan, roligt!


Farsdag

Upp vid nio idag för att träna, hade gärna sovit längre men det var bara att gå upp när klockan ringde. Kommer antagligen ha träningsvärk i mina ben imorgon med. Då känns det att man tränat i alla fall. Efter träningen har jag ätit, duschat och pluggat en massa matte och även nästan skrivit klart mitt coachingarbetet. Har prov och inlämning på tisdag och har knapt någon tid imon så fick göra så mycket som möjligt idag.

Idag är det ju även farsdag, pappa fick Calvin Klein kalsonger av mig och Emma.

Ikväll ska vi äta god potatisgratäng med lövbit och titta på ensam mamma söker-finalen. Hoppas även att Niclas kommer hit. Ha en trevlig kväll.

DM i Hallägra

Idag så har jag spelat DM i hallägra. Gick inte så jätte bra men de andra två lagen var helt enkelt bättre än oss. Inte så konstigt kanske eftersom de spelar i högre divisoner. Mormor och mofar gick nyss hem, de har varit här och tittat på en film och ätit fruktsallad. Tiger har som vanligt sovit i soffan.. Nu ska jag fortsätta titta på tv.

Imorgon är det träning mellan 10-12.

En bra fredag

Min fredag var kanon om man bortser från huvudvärken. Började med träning i skolan där två tjejer som spelade i Kopparbergs/Göteborg höll passet. Därefter hade en av dem en liten föreläsning som var hur bra som helst. Sista lektionen hade vi lite utvärderingar och sånt. Tycker denna vecka har varit väldigt rolig men tur att det bara är en vecka annars hade man nog inte orkat. Efter skolan åkte jag hem och var hemma tills klockan sex innan jag tog bussen hem till älskling. Gick till videomix och köpte två filmer som vi sedan tittade på. Mys på dig älskling.

Trött och sliten

Igår var jag först i skolan till 15.00 och sen gick jag hem en sväng till Niclas innan pappa kom och hämtade mig. Spenderade hela kvällen på sjukhuset hos Emma. Vid åtta åkte jag hem med mormor och morfar och åt mat och tittade lite på tv. Senare kom pappa inom och så körde vi hem.

Idag så fick Emma komma hem så nu är det bara att börja träna rehab för hennes del. Har varit i skolan mellan 8-15 och sen gick jag hem till Niclas och myste med honom tills jag tog bussen till kombihallen vid sex för att titta  på p93:s träning. Nu är vi äntligen klara med arbetet, bara renskriva det och så. Just nu sitter jag i soffan och ska snart sätta mig framför tv:n och titta på criminal minds.

Imorgon har jag sovmorgon till klockan nio, weho..

Efter denna veckan kommer jag vara helt död, träning varje dag förutom i onsdags. Sen i helgen är det dm på lördag och sen träning på söndag..

Min syster

Imorgon är det dags för din operation. Jag vet att det kommer gå super och längtar tills jag får se dig spela fotboll igen, det är ju trots allt två år sedan och så ska det inte behöva bli. Jag älskar dig syster och jag vet att du klarar det! ♥


Proffsvecka

Denna veckan är det en så kallad proffsvecka som innebär att vi inte har några vanliga lektioner, endast fotboll och massa annat som är relaterat till det. Igår så hade vi träning och sedan en teorilektion om "min egen utvecklingsplan". Slutade vid tre och då gick jag hem till älskling. Vid halv nio åkte jag hem till mig.

Idag så började dagen med träning och sedan frukost. Därefter hade vi lektion och därefter åt vi. De sista timmarna fick vi titta på förra Sverige-danmark matchen sm visades i oktober. Skulle analysera en varsin position. Nu har jag precis pluggat och snart ska jag hem till Niclas för att fira hans pappa som fyllde år igår. Blir smörgåstårta och sånt gott. Ha en trevlig kväll.

Mitt höstlov

Mitt höstlov har varit väldigt mysigt och behövligt. Har blivit mycket desperate housewives tittande och har till och med målat brädor här hemma! I fredags var massa folk hemma hos Caisa för att fira henne, trevlig kväll och roligt att träffa nytt folk. Vid halv tolv tog vi bussen in till stan men eftersom att jag inte är 18 ännu är det inte det lättaste att komma in på underbar så jag och Niclas gick runt lite på stan och sedan gick vi och köpte mat innan vi gick hem till honom.

I lördags gjorde vi inte så mycket under dagen. På kvällen var nästan hela släkten hemma hos mormor och morfar och åt, trevlig kväll med goood mat!

I söndags så var det först träning mellan 10-12 och sedan tittade vi bara på tv hela dagen tills vi åkte hem till Niclas på kvällen och sov.

RSS 2.0