Valborg

Har inte blivit något inlägg på ett tag men nu har jag lite tid över. Idag är det ju som sagt valborg, ska fira med tjejerna i min klass. Först hem till Becks och sedan på fest.
Hoppas på en trevlig kväll!

Äntligen är även språkkunskapsprovet gjort, var rätt så svårt men skönt att få det avklarat iallafall! Idag har det varit kulturdag i skolan men dans och sånt. Sen åkte jag hem till Niclas och sedan in till stan.

Ha en trevlig valborg allihopa!

Stress stress stress

Ska strax bege mig med moppen till skolan. Slutar klockan två idag och sen ska jag hem och plugga. Hoppas verkligen att jag hinner lära mig det mesta nu. Klockan halv sex är det samling på tuvan för att sedan spela DM match halv sju mot Halmia. Hoppas det går bra! Blir inget mer inlägg idag.


Trött på språkkunskap

Igår så övningskörde jag och pappa till biltema och citygross. Så jobbigt när det är massa bilar och folk när man ska parkera, får oftast sån panik. Sen så tränade jag även på att starta i uppförsbacke, lite klurigt men det fungerade tillslut. Vid sex kom älskling till mig så spelade vi kubb med Emma & pappa. Därefter grillade vi en god fläskfilé och åt klyftpotatis till, mums! Pappa bjöd också på en mjukglass framåt kvällen. Jag ocg Niclas tittade på Van vetern inna vi gick och la oss.

Idag så har jag varit i skolan mellan 10.40-15.15 därefter tog jag moppen hem och pluggade nästan två timmar innan träningen. Hann även se lite av Niclas match på tuvan. Stack sedan hem och åt en macka och pluggade lite till.

Nu ska jag strax sova!

Jävla latinska ord, har pluggat i ca 3 timmar idag men ändå så kan jag dem fortfarande inte!


du är mitt syre
skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig
föralltid


Everything changes

Har precis varit nere med syster och tittat på F13-16 som spelade match. Träffade även Caisa där nere och det var trevligt! Har läst igenom språkkunskapen lite också, kommer fan aldrig kunna lära mig det! Är totalt onödigt och ointressant. Varför ska man lära sig lation och massa skit?

Hoppas att älsklng ringer snart igen, men han somnade säkert om ingen. Men han får väl skylla sig själv att han är bakis! Haha, söt är han i alla fall, särskillt när han ringde och väckte mig halv fyra inatt..


Ser fram emot en jobbig vecka..
fyy

En vanlig söndag

Matchen igår vann vi med 3-1, skönt att få tre poäng i serien! På tisdag är det DM-match mot Halmia, och jag som skulle plugga på mitt jädrans språkkunskapsprov! Men fotboll är ju så mycket bättre än plugga så vi får hoppas det går bra ändå. Efter matchen åkte jag och och sminkade mig och sånt innan vi begav och hem till Anki & Lasse. Där fick vi kalkon med potatis och sås och till efterrätt en god marabou mjölkchoklad mousse. Åkte därifrån vid elva och sen somnade jag direkt när jag kom hem.

Idag vaknade jag vid halv tio. Hoppas resten av familjen vaknar snart för jag börjar bli hungrig! Idag vet jag inte vad som händer. Hoppas på att få mysa med Niclas och även hinna med att plugga ett litet slag. Bara så jag vet vad provet handlar om i alla fall.

Nästa vecka går vi bara tre vanliga dagar för på torsdag är det någon kultur dag i skolan mellan 9-13. Sen på fredag är det ju 1:maj. Tänk vad fort tiden går!



En trevlig fredag

Hade en trevlig kväll hos älskling igår, god mat och sånt! Kvällen slutade vid halv ett och då gick jag & Niclas och la oss. Idag vaknade jag redan vid halv åtta eller vad klockan var för att Niclas hostade som bara den. Låg och halvsov i någon timme innan han fick liv i mig. Vid tio gick vi ner och åt frukost och sedan åkte jag med hem när de skulle till tuvan. Niclas fick reda på imorse att han också skulle vara med och spela match idag.
Nu ska jag strax bege mig till Tuvan för samling.


du vet att jag aldrig lämnar dig

Mitt senaste inlägg försvann

Jag råkade tydligen ta bort mitt senaste inlägg igår när jag fixade min header. Lite surt men spelar roll. Idag har vi haft nationella prov i engelska, gick nog helt okej i alla fall. Har sån dålig fantasi! Sen hade vi historia och till sista matte innan vi fick sluta vid tolv. Tog då moppen in till stan och gick till gina med Pilla. Hittade tre likadana tröjor fast i olika färger, gissa om jag kunde välja!? Nej så jag köpte alla men ska fundera på vilka jag ska behålla. När jag kom hem såg jag att ena tröjan jag köpte var i fel storlek, så himla irriterande!

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig fin för ikväll ska Niclas ha lite fest för släkt och några vänner. Ska blir trevligt!
Imorgon är det match mot VGLT klockan två på tuvan!


En mysig dag på stranden

Har haft en jätte mysig dag med älskling! Vaknade vid halv tio men låg kvar i sängen en timme innan vi gick ner och åt frukost. Vid tolv packade vi ner filtar och fika i en väska och gick ner till Gullbrannastranden. Där blev det mat och mys i två timmar innan vi gick hem. Sen tittade vi på Vänner innan mamma kom och hämtade mig.

Vid halv sju var det dags för träning och resten av kvällen har jag bara tittat på TV.
Nu ska jag strax sova, upp tidigt imon. Dagen börjar med utegympa, jippi! Därefter har vi matteprov som nog inte kommer gå sådär jätte bra.

Du är det bästa som hänt mig ♥



Årets första mjukglass


Jag välkomnar våren med den första mjukglassen på Rolles!
Mums vad gott..




Du&jag

Otur på träningen igår, skadade foten igen. Så himla irriterande, när man äntligen tror att allt är bra så blir det bara värre! Men men får väl åka upp med den igen och se vad de säger. Något skumt är det i alla fall.

Idag så hämtade jag Pernilla halv tio för att köra till skolan. Hade tyska, språkkunskap och till sist samhäll där vi bara tittade på en film. Så det har varit en riktigt härlig dag. Slapp även språkkunskapen imon så det innebär att jag är ledig hela dagen pga av att alla lektioner är inställda fram till ett! Ikväll ska jag med älskling när han spelar match mot Alet. Sen vet jag inte riktigt vem vi ska hem till, får se :)



Härlig dag

Tog moppen idag till skolan istället, kunde vara hemma en halvtimme längre så det kändes väldigt bra! Vår naturlärare var sjuk så vi slapp sista lektionen, slutade halv tre och då tog jag moppen hem igen. Så mycket tid man sparar när man inte tar bussen! Nu har jag precis ätit rostade mackor och tittar på Tyra Banks show.

Imorgon slipper vi svenskan på morgonen så börjar inte förrens klockan tio, skönt!
Blir moppen imon igen.

Sen ikväll är det bara träning som sagt.


Ny vecka

Trönninge vann med 3-1 igår, de spelade faktiskt bra! Sen gick vi hem och åt Pizza och sedan tittade jag på filmen "Och så kom Polly". Gillar den filmen men kanske för att den väcker underbara minnen. Det var första gången Niclas var hemma hos mig ♥

Har precis ätit frukost och ska bege mig till bussen om 15 min. Slutar skolan vid kvart över tre idag och sedan ska jag bara hem och sen är det träning halv sju på tuvan.

Ha en bra dag!

Söndag

Spenderade eftermiddagen/kvällen hemma hos Niclas. Gick först ut och gick en runda sedan åkte vi till Lillstugan och köpte godis. Sedan åt vi kycklingflié med potatisgratäng, mums! Framåt kvällen tittade vi på filmen Marley & Jag. Den var bra tycker jag men hände inte så mycket men om man vill fälla någon tår mot slutet så rekomenderar jag den!

Idag så vaknade vi vid nio men låg kvar en timme innan vi gick och åt frukost. Sen har vi bara tittat TV innan jag åkte hem vid ett. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag och Emma ska gå ner och titta på damlaget B mot VR-08. Min mamma ska även vara med, känns som hon spelar mer än mig nu. Hon var  med igår på matchen också.

Tiger får följa med till Tuvan så ska gå och hämta honom strax!


Jag älskar dig

En solig dag i April

Kom nyss hem från matchen. Förlorade med 4-2 mot Hyltbruk, synd! Men det gick bättre för oss i andra halvlek i alla fall. Nu ska jag strax äta när mamma och pappa kommer hem, min mage värker så hungrig jag är! Sen tänkte jag ta moppen till älskling och pussa på honom. Ikväll får vi se vad som händer, hoppas på något kul. Ha en bra lördag!

Nu ligger min syster sjuk hemma, tror jag smittade henne.



Niclas 20 år

Sitter i datorsalen. Skulle egentligen haft lektion nu på morgonen mellan 8.20 - 10.00 men då fick vi reda på att vår lärare inte kommer till lektionen. Så jäkla surt att behöva vara i skolan när man egentligen kunde varit hemma och sovit. Aja nu får jag i alla fall lite mer tid att sitta vid datorn. Klockan tio börjar historian och sen slutar vi klockan två.

Ikväll ska jag ner och titta på A-laget med älskling och sedan fira honom!
Grattis älskling!

utmanad

Jag blev utmanad utav Lovisa.
Skriv fem saker som du vill göra i år.

1. Tillbringa tid med de personerna jag älskar
2. Vara lycklig och glad
3. Hitta på många roliga saker
4. Få bra betyg
5. Åka iväg med Niclas
6. Tillbringa tid med fotbollen och försöka hamna så bra som möjligt i serien

Ps. kom på sex saker

Sjuk

Ligger hemma i min säng, blev ingen skola idag för min del. Har spytt och haft feber inatt så känner mig en aning trött. Tänkte ta tag i historian nu och i alla fall gör klart en uppgift till. Annars har jag inget planerat idag. Det är första träningen på tuvan ikväll och den vill man ju inte missa, men får se hur jag mår. Imorgon tänker jag i alla fall fira min älskling som också är sjuk för den delen. Ha en bra dag!


Turkiet

Kom hem från Turkiet igår, känns skönt att komma hem till Sverige igen och träffa Niclas & familjen! Resan är ett minne för livet som jag aldrig kommer glömma. Den gemenskapen som vi fått är otrolig, alla tjejerna som varit med är helt underbara. Kommer sakna att umgås med dem varje dag. Kanske skriver mer om veckan sedan eller så låter jag bilderna tala men just nu orkar jag inte göra något av det.

Sov hos min älskling igår, så himla mysigt att ligga i hans famn igen! Idag har vi varit i stan. Hittade en väska och sen köpte jag present till Niclas som fyller 20 år på fredag.
Tänk min älskling blir stor! Sen tog vi en baguette på Hello.
Åkte hem till niclas efter stan och var där någon timme innan jag tog moppen hem. Har även gjort 1 uppgift på historian idag men det är sjukt tråkigt! Nu ska jag gå och titta TV.


sverige - Brasilien


match mot Kina


Pernilla ♥


jag vid en av alla polerna


jag i sverige dräkten


en av de två dagarna vi fick tid att sola :)


mysan & Emma var trötta när vi skulle åka hem





Pernilla & My ♥

Ps. Fler bilder kommer när jag fått pillas och ledarnas bilder.

Emma 14 år

Har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte ens haft en tanke på att blogga.

Idag fyller min syster 14 år så dagen började med att sjunga för henne och sedan åta frukost. Sen vid halv elva åkte Niclas ner till bosön och jag & Emma tog stax därefter moppen ner dit också för att titta på A samt B-laget. I halvlek körde jag hem Emma eftersom vi skulle ha kalas hemma. Men jag körde tillbaka och tittade klart för att sedan säga hej då till Niclas. Kommer sakna honom jätte mycket! Sen körde jag hem igen och då hade alla redan kommit. Det blev fläskfile med potatisgratäng och till efterrätt blev det fruktsallad med glass. Sen gick vi ut och satte oss i trädgården och njöt av det fina vädret och åt tårta. Nu har vi precis grillat korv och jag ska snart gå och slänga skräp med mamma.

Imorgon ska vi samlas 07.20 utanför Sannarp för att bege oss mot Kastrup.
Är framme i Turkiet framåt kvällen.
Är hemma igen den 14:e april.

Jag älskar dig Niclas!
always and forever

Du & jag


1 år & 8 månader
jag älskar dig föralltid
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Solig dag

Kom hem från skolan för ett tag sen. Dagen har gått ganska snabbt men är trött! Höll nästan på att somna på bussen. Jag tror att man blir så himla glad när solen kommer fram att man vill göra så mycket saker men egentligen orkar man inte riktigt med det. Men det är i alla fall ett riktigt härligt väder ute, nu har man riktig vårkänsla! Fick även sitta ute på lektionen och plugga.

classmates


Jess & Becks ♥


Skolan väntar

Ska strax bege mig till skolan men tänkte slänga in några rader först. Har precis ätit frukost och sånt. Igår tittade jag i alla fall på Desperate housewives och sedan somnade jag vid halv elva. Har sovit gott men saknade min älskling jämte mig! Idag så är det skola mellan 10 - 16. Denna dagen brukar gå relativt snabbt så får hoppas på det idag med! Sen ska jag hem och förhoppningsvis kommer älskling till mig sen, saknar honom!

RSS 2.0