Kalas

Har varit i stan idag med familjen, blev en jeans jacka för min del. Älskar den! Sen åt vi på Hello, jag tog en bakad potatis med kyckling-curry röra. Den var verkligen god men man blir alltid så mätt när man har ätit där. Vid sex var det dags för kalas. Fick massa pengar och presentkort på MQ och sen en concealer från make-up store utav Emma.
Så nu känner jag mig rik! 4000 kr får gå till min sparkassa, det börjar växa där nu och jag älskar det. Fick även en massa god mat, kanske för att jag fått bestämma allt vi skulle äta, det blev stek med potatis och sås sen blev det marängswiss och till sist prinsesstårta! Nu ska jag snart krypa ner i sängen. God natt!

Fixade min blogg lite, kändes som det behövdes en förnyning!

Fruktansvärt besviken


Helg

Igår åkte jag till älskling efter min träning, massa mys var det! Tittade på one tree hill och jag somnade inte, det är nog rekord med tanke på hur tidigt jag blivit trött de andra kvällarna sen jag kom hem från Thailand. Hade sovmogron idag så gick upp vid 8.15, skönt. Väl i skolan hade vi två lektioner sen slutade vi vid halv ett! Slapp matten idag, det var gött även fast jag ligger efter.. men det får jag ta igen nästa vecka istället! Efter skolan åkte jag in till stan sen hämtade mamma mig så åkte vi till videomix och sen till eurostop och storhandlade till kalaset imorgon.

Nu har jag precis ätit lasagne med familjen och farmor & farfar som har kommit från Norrköping. Imorgon blir det en tur till stan innan det blir dags för tårta och massa gott!

jag är föralltid din ♥

Even the best falls down sometimes

Happy day

Passar på att skriva ett inlägg nu innan jag ska sova.
Idag blev det skola mellan 10-15, skönt med sovmorgon iallfall! Efter skolan mötte jag min syster inne i stan, blev chinos, en skjorta och en topp. Mycket nöjd med mina köp, och inte la jag ut mer än femtio kronor. Det är bra med presentkort! Skulle egentligen pluggat idag men det var mycket roligare med en shoppintur. Får blir plugg imon istället. När vi kom hem blev det pizza för våran del, pappa skulle iväg så ingen orkade laga mat.
Sedan har jag bara tittat på tv hela kvällen.

Får träffa älskling imorgon istället, han är sjuk.. Saknar honom!!

En onsdag i januari

Nu sitter jag och äter frukost framför datorn, börjar 9.50 idag så har blivit en skön sovmorgon! Har inte skrivit på ett tag men har verkligen inte haft lust, har haft så mycket att göra, eller kanske inte så mycket men helgen gick åt att sova, somnade klockan åtta i fredags och klockan fyra i lördags, vaknade bara när vi skulle äta vid sju!  I Söndags vaknade jag redan halv fem! Kanske inte så konstigt. Har verkligen kommit helt fel in i den svenska tiden!

idag blir det skola tills tre eftersom vår tyska är inställd denna vecka, skönt! Men ska hem och plugga lite svenska då, ska skriva ett en seg berättelse om en påhittad person.. Men i kväll hoppas jag att få mysa med Niclas!

Till helgen blir det kalas för mig och pappa och även besök från Norrköping. Trevligt :)

Varför ska allt vara så svårt hela tiden?


Du vet att jag älskar dig och det kommer jag alltid göra <3


Fantastisk resa!

Är hemma från Thailand nu, har haft det heklt underbart! Mellan 30-40 grader varje dag men nu är man tillbaka i kalla sverige efter tre veckor, höll på att frysa ihjäl när man kom ut från flygplatsen. Nu har jag äntligen träffat min älskling iallafall, det ända possitiva med att komma hem. Hade gärna stannat längre bara Niclas var med. Nu ar jag en aning trött efter att ha varit uppe sen 1 på natten den 21:e svensk tid. Har dock sovit på planet men det är inte samma sak som att sova i sin egen säng, ska bli skönt! Väntar nu bara på att Niclas ska komma tillbaka efter sin träning sen ska vi krypa ner och mysa! Skolan väntar imorgon, jippi!!

Förresten fyller jag 17 år idag! Känns dock inte som min födelsedag men har iallafall fått prinsesstårta och ett fint armband av älskling!
Har ingen aning om vad jag ska önska mig, pengar antagligen?


Skriver massa mer om resan någon annan dag, har mycket att säga om detta fantastiska land. Jag bara älskar det!

Kommer dock sakna min rumskompis Caisa!

Varldens sotaste apa

Sitter just nu i Krabi och har det varm och skont! Fast jag fryser just nu eftersom jag har en san solfrossa pga att jag brande mig pa hela kroppen idag, haha. Idag har  tog vi en Longtailboat ut till en liten o som heter Poda, det var helt underbart! Traffade ocksa varldens sotaste apa dar, man ville inget anat an att ta med den hem! Han var fem manader och lag och sov i mitt kna, gissa som jag smalte!? Sen nar den skulle ga forsokte han kramla sig fast och holl om min mage. Agaren sa att han kostade 10 bath (ca 2,5kr) men jag tror inte att han menade allvar tyvarr.. Nu har vi precis atit god mat och ska kanske shoppa lite. Ikvall blir det att spela Yatsi med Caisa som vanligt, haha tradition!
Imorgon beger vi oss till en ny o eller strand!

Puss pa mitt hjarta, saknar dig!
karlek

In Thailand

Just nu sitter man har i Thailand, Phuket med en aning ont efter att jag brant mig idag, men det ar kanske inte sa konstigt nar det ar 30 grader! Idag har det faktiskt varit valdigt fint vader till skillnad pa de tva andra dagarna da det har varit lite molnigt men lite farg har man allt fatt anda. Imorgon beger vi oss klockan atta till Krabi, Ao nang far att stanna dar i 4 natter sen vidare till Koh Hai i 6 natter, sen till Koh Lanta i 4 natter och till sist har vi tva natter kvar som ej ar bokade annu. En perfekt resa helt enkelt. Forstar verkligen inte dem som aker till Thailand och bor i Phuket i 2 veckor, det ar som att aka till exempel Gran Canaria eller vilken anna tusistort som helst aven fast det ar lite finare har Om man bara varit i Phuket har man inte upplevt Thailand, man vill ju till alla de dar paradisoarna och uppleva massa saker!!

Jag saknar Niclas sa himla mycket nu, vill bara att han ska vara har. Jag alskar dig mitt hjarta!

RSS 2.0