Trönningestranden

Härom dagen då vi gick runt stranden med Tiger












Kanelbullar

Tisdag: Var ute en runda med Tiger på morgonen, sedan bakade jag och Emma kanelbullar som tog flera timmar. Men kanske berodde på att vi bakade 80 st, alltid bra att ha i frysen! Vid nio-tiden kom Niclas till mig så tittade vi på en film, mys!

Onsdag: Igår var jag bara hemma under dagen, fick solat ett par timmar när solen lyste. Halv sju var det dags för träning, spelade  nästan hela och jag kan säga att det var jobbigt!

Torsdag: Idag vaknade jag vid tio av att Tiger kom upp och pussade mig på kinden. Jag som drömde att vargar åt upp mig blev självklart rädd.. Har precis ätit frukost och tänkte snart gå ut en runda med Tiger men mamma råkade få med sig kopplet till jobbet så får väl försöka hitta något annat.




kanelbullar och mjölk!

Fotbollsträning

Trevlig dag i stan, hittade inte något speciellt men blev i alla fall en ny mascara. Sånt behövs alltid! När jag kom hem gick jag ut en runda med Tiger och sedan blev det OC med syster. Hon tittade på tredje säsongen så nu nu känner jag mig depprimerad när man fick se Marissa dö, haha! Har precis ätit lite mat och snart ska jag byta om för träning. Skönt att komma igång igen!

Fika på stan

Spenderade kvällen hos älskling, tittade på OC och Privliged.
Idag gick jag upp halv elva, ska ner och möta Becks i stan om ett tag. Fika och sånt, mys!


göteborg

Passar Tiger

Idag blev jag väckt av Tiger klockan tio. Han ska vara här i en hel vecka eftersom mormor och morfar ska iväg! Har precis varit ute en runda med honom och ska snart göra mig iordning. Senare i eftermiddag ska jag hem till Niclas. Ha en bra söndag!

Nu är det endast några veckor kvar av sommarlovet, känns förjävligt!
Men får njuta den sista tiden i alla fall!


Lön

Fick förresten min lön igår, 5800 kr för sju dagar. Snacka om lättförtjänta penger!


Mormor 60 år

Igår så ringde Marcus till oss och frågade om vi ville med ut och käka lunch, det tackade vi inte nej till så gick och satt oss på en uteservering och åt, gott! Därefter blev det en liten runda på stan innan vi åkte hem till Trönninge. Eftersom mormor fyllde år igår så kom Nicke, Anna, mormor, morfar och mormor-Lisa hem till oss och åt Thaimat och chokladfondy! Senare på kvällen blev det bad i tunnan.

Idag var jag och Emma och tittade på Niclas när han spelade match. På eftermiddagen åkte jag & Niclas hem till honom en liten stund. Jag kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och tittar på John Tucker must die, rolig film!


Torsdag

Idag har jag varit ute och gått en lång runda runt stranden med mamma, pappa, Emma och Tiger. Sen hoppade jag in i duschen  och därefter blev det lax med räkost, gott! Nu har jag precis övningskört till videomix för att hyra film. Så nu sitter vi och tittar på Marley and me. Jag har dock redan sätt den sp passar på att skriva lite här. Snart ska jag hem till Niclas och mysa!


Regn

Vi åkte aldrig till Norrköping igår, farmor och farfar skulle till Tallin så det gick inte. Somnade istället om och vaknade vid elva. Sen tog jag bussen in till stan tjugo i ett och mötte Niclas. Gick runt och tittade lite sen satte vi oss på La Cocaracha och åt luch. Blev pyttipanna för min del, gott! Vid halv sex åkte jag hem. Stack till Caisa efter en litens stund och spenderade kvällen där. Lagade god mat, hyrde film och åt godis, mysigt! Hon körde mig hem vid ett och då gick jag och la mig.

Idag vet jag inte vad som händer. Det regnar ute, så dagen spenderas nog inomhus..
Ska i alla fall snart äta frukost!

Det är dumt att hoppas

Åker nog till Norrköping imorgon. Blev lite snabbt bestämt men annars kan vi inte åka upp dit förrens i början av oktober pga fotboll och annat som kommer ivägen. Niclas ska tyvärr inte följa med så åker in till stan imon och käkar med honom innan vi åker. Ha det bra!

Juni Juli Augusti

Idag vaknade vi vid tio, gick upp och åt frukost och kollade på OC. Har även spelat kubb och lagat mat. Currygryta med pasta blev det idag. Ikväll kommer mamma och pappa hem igen. Så nu slipper man laga mat varje dag, haha. Men det var varit mysigt! Nu hoppas jag att värmen kommer snart, vill sola och bada!


The OC

Tittat på OC nästan hela dagen, man kan aldrig få nog! Har även grillat helt själv och gjort egna klyftpotatis i ugnen, gott! Nu blir det snart Criminal minds och chip med dip. Senare ska vi nog ta ett bubbelbad och titta ännu mer på OC. Trevlig kväll :)


bäst!

Matlagning

Har stått i mer än 1 timme med Niclas och lagat mat. Gjorde pannbiffar, potatismos och gräddsås. Blev riktigt gott och allt var hemlagat! Jag känner mig faktiskt stolt, haha. Nu tittar jag på Privliged och efter det blir det Harry Potter och fenixorden! Ha en trevlig kväll :)


bild hittad på google.

Fest

Igår var det fest hos Kalle i Laxvik. Kom dit vid åtta och satt oss på altanen, vid nio gick vi ut i tältet, som de hade satt upp under dagen. Gick inte någon bra buss hem så fick ta halv ett bussen hem till lägenheten. Gick inom nudelbar och åt på hemvägen. Det var en väldigt trevlig och lyckad kväll!

Nu har mina föräldrar åkt till malmö med håkan och helene.
Så nu har jag och Niclas huset för oss själva tills tisdagkväll!


Laxvik

Har varit på stranden hela dagen, skönt! Blev lite molnigt så vi stack hem vid halv fyra. Har precis duschat och just nu sitter vi och kollar tv och bestämmer vad vi ska hitta på ikväll. Åker nog hem till Niclas lite senare i alla fall!

Hoppas på fint väder imorgon med!

Go-kart

Igår hyrde vi tre filmer på videomix. Därefter kom Marcus och höll oss sällskap. Tittade på två filmer, den första var inte så bra men den andra var helt okej.

Idag har vi kört go-kart med mamma, pappa, Emma, Clara, Sussi och Peter. Jag kom på en fjärde plats, bättre än förra gången då jag kom näst sist. Sen gick vi och köpte glass och därefter åkte vi hem och åt pannkakor. Ikäll blir det en lugn kväll med älskling. Titta på film och sånt :) Ha det bra!

Onsdag

Igår blev det först stranden med Niclas och Jonna, väldigt skönt var det och fint väder! Var bara molnigt ett litet tag. På kvällen blev det grillning, brännboll och dricka med folk, trevligt! sedan gick vi hem till Blomberg innan vi stack hem vid halv två till Niclas i gullbranna och sov. Idag vaknade vi halv elva i hans tomma hus. Det enda som fanns där är en säng och lite annat. Så vi tog cyklarna och cyklade hem till mig. Åt rolles mat och låg ute på gräsmattan. Vid fyra ska vi åka hem till Niclas i stan. Ha det bra!

Spelade även minigolf och åt glass på östrastranden i måndags med älskling, mys.

Bio



Blir kanske bio ikväll med Niclas!
Har iallafall resaverat biljetter.

Staden

Har varit i stan idag med Niclas, köpte bara en bh men känner att jag inte behöver något mer. Inget som finns i de här affärerna i Halmstad i alla fall. Åt sedan på pastavagnen innan vi gick till lägenheten och lämnade lite saker. Nu ska jag gå ner och ta något att äta, ha det bra!

Filmmys

Var hemma hos älskling hela dagen igår. På kvällen åkte vi med och valde tapeter till lägenheten. Sen åkte vi hem och kollade på Twilight och åt godis! Idag åkte jag hem från honom vid tre. Har varit på videomix och lite annat sedan dess. Nu ska jag snart ta moppen hem till Niclas igen. Ha en bra kväll!


Emilia & Ebba

Har varit full fart de senaste dagarna, Ebba & Emilia har varit här så dagarna har bestått av massa lek. Här kommer bilder!
Söndag:

Blev bad i tunnan på kvällen.


Ebba och pappa


Emilia och Ebba


Min syster, som nu går på kryckor igen. Börjar dock bli lite bättre!


Ebban

Måndag:

Var på stadsbondgården


Niclas och Emma





riktigt ful.
På kvällen åkte vi till båstad och åt glass, blev dock inga bilder.

Tisdag:

Rix fm i båstad


folk


Ebba var glad!

Bilder sedan malmö














Varma dagar

Har haft ett par msiga dagar i malmö med älskling.
Onsdag: Kom fram vid elva och gick till lägenheten och packade upp, sedan gick vi och satt oss på expresso house och tog en baguette. Därefter gick vi runt på stan i flera timmar, jag köpte dock bara ett linne men behöver faktiskt inte något mer. Niclas köpte däremot ett par shorts, tre tröjor och kalsonger. Det var så himla mycket rea att man knappt hittade saker, lite jobbigt faktiskt. Sen gick vi hem och duschade innan vi gick ner och åt. Blev Jensens Böffhaus som är väldigt gott. Tog en rumpstek med pommes och till efterrätt mjukglass med massa strössel. Ett stort plus var att man fick ta den själv också, haha! Sen gick vi och hyrde en Wallander film och myste i soffan.

Torsdag: Tog cyklarna ner till Ribban och solade, inte så fint vatten så det blev inget dopp. Vid halv tre cyklade vi hem igen och tog med oss kina mat. Super gott! Sen gick vi ut på stan igen och åt, oxfilé med potatisgratäng på ett ställe som hette Gustav Adolfs reataurang. Jätte gott! Gick sedan hem till lägenheten innan vi begav oss till bion. Vi såg filmen The Proposal som var väldigt roligt, jag rekommenderar den! Sen gick vi hem och sov.

Fredag: Gick upp tidigt för att hinna med tåget. När vi kom hem gick vi ut och la oss i skuggan ett tag. Vid halv sju gick vi hem till mormor och morfar och grillade och åt jordgubbar, gott!

Lördag: Gjorde först ett ärende på stan innan jag och Niclas stack ner till stranden och la oss bland folket. Hur skönt som helst, och vattnet var inte så kallt heller. Åkte hem vid halv fyra och snart ska jag åka hem till Jessica och fira henne.
Ha en trevlig kväll!

Imorgon kommer kusinerna från Norrköping.

RSS 2.0