Nya skor

Nu är det äntligen helg fast snart är det tillbaka till skolan igen men de kommande veckorna blir inte alls jobbiga :) Igår var jag&niclas hemma hos hans syster där det var kalas eftersom hon fyllde 26 år. God mat och singstar blev det framåt kvällen :) Vid klockan ett åkte vi hem och då var det skönt att krypa ner i sängen jämte älskling som man inte sovit med på flera nätter.
Idag vaknade vi vid elva ungefär, skönt att sova ut! Vid ett åkte vi inte till stan där jag köpte ett par snygga stövlar och en kort kofta på HM, köppte även en halsduk till Niclas för det tyckte jag att han behövde plus att jag tyckte den var så fin.
Vid klockan sex åkte jag hem till min morbror som fyller 27 år idag och firade honom men har precis kommit hem för Emma skulle ändå till en kompis och då tänkte jag att jag också kunde åka hem och mysa med Niclas istället. Så nu hoppas jag att han kommer snart!

don't know what to do

Idag började dagen med gympa fast jag var inte med eftersom jag varit sjuk så jag satt mig i bibloteket och pluggade så länge. Sen hade vi matte innan jag tog bussen in till stan. Köpte ett nytt innebandyblad till Pappa eftersom han lyckas ta sönder sin kluppa + mina med, dock spelar det ju ingen roll längre men jag tyckte om min klubba och nu går den inte att laga. Sen gick jag in på HM och köpte en dagkräm innan jag åkte hem med bussen klockan tolv. Passar Tiger nu också fast han ligger på skrivbordet på hans filt och sover, sötnos. Nu ska jag nog återgå till pluggandet ett tag. Men det börjar fastna nu så behöver nog inte öva så mycket mer :)

 


Sjuk

Jag är sjuk.
Vaknade igår hos älskling av att jag hade feber och kände mig helt seg i kroppen. Så jag sov hela dagen och älskling tog hand om mig så bra :) Sen kom pappa och hämtade mig vid klockan fem och sen hoppade jag ner i min säng och tittade på TV tills jag somnade. Idag ska jag bara till skolan för min muntliga presentation sen ska jag hem och vila. Ikväll måste jag nog börja plugga på mitt histoiraprov.

Ny vecka - nya möjligheter

Skolan idag, dagen gick rätt snabbt iallafall :) Sen idag har jag pussat lite på Niclas sen har jag gjort klart alla frågorna till Historiaprovet plus övat lite på mitt muntliga tal som jag har på onsdag.
Just det har ju varit i Norrköping hela helgen, Ebba hade blivit så stor kände knappt igen henne men det var ett tag man såg henne. På söndagen firade vi Emilia som fyllde 5 år innan vi åkte hem :) Skulle egentligen tränat på kvällen men är så fruktansvärt förskyld och har gått upp sju varje dag på grund av mina lekfulla kusiner så jag hoppade det.

Nu ska jag snart hem till min älskling och sova hos honom, mys <3

Jag skriver för mig själv, ingen annan.
Ni kan kalla mig feg men ni vågar ju inte ens stå för vad ni säger eller skriver.
over and out

keep going

Dagen i skolan har varit väldigt onödig. Vi började med gympa där vi gjorde hinderbana. Faktiskt jobbigare än man tror men det kanske beror på att det är så himla tråkigt!? Sen hade vi matte där vi endast hade genomgång sen tog jag bussen in till stan 10.35 och köpte godis medans vi väntade på bussen hem. Nu har jag precis pluggat på samhällsprovet som vi har imorgon, tror det får räcka med pluggandet nu eller jag ska kolla igenom det ikväll också. Nu ska jag snart ta bussen hem till älskling och pussa lite på honom sen ska träna ikväll mellan 21-22.

NICLAS ♥

tomorrow is another day

Idag vaknade jag hos älskling och var super trött ville verkligen inte gå upp men ändå satt jag på bussen kvart över sju. Väl i skolan så hade vi svenska där vi jobbade på de muntliga presentationerna. Sen fick vi reda på att tyskan var inställd så tjugo i tio var min dag slut, skönt! Tog bussen hem och åt lite och pluggade. Sen tog jag ett bussen till älskling som är en aning sjuk och tog hand om honom sen tittade vi one tree hill ♥
Nu har jag precis kommit hem och ska snart titta på desperate houswives sen blir det sängen.

Jag tycker om min flickor! + Jess nya hårfärg :)


nothing is like it use to be

Ni har förstört mig, den personen jag en gång var. Jag kan inte skratta längre, jag kan inte vara glad. All den livsglädje jag hade är som bortblåst. Jag vill visa vem jag egentligen är men det är svårt, så fruktansvärt svårt. Jag önskar bara att jag kunde vara stark men det är jag inte längre, jag kan inte låtsas längre jag måste våga inse att jag inte längre är den jag brukade vara för 4 månader sedan. Jag hatar mig själv för att jag låtit er göra mig svag för att jag har låtit er förändra mig. Ni har förstört mig.

Tjejkväll

Nu har precis mina flickor åkt hem, har varit en väldigt rolig kväll :)
Det började med matlagning och det blev tacos, aldrig fel :) Till efterrätt blev det glass, maränger, bananer och chokladsås. Vid nio tiden hoppade vi ner i en varm tunna och satt där med chips och dricka, massa mys!
Sen blev det massa skratt och prat! Tack för en super kväll <3

Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och sova, pratade nyss med min älskling som var full och glad. Saknar honom!
Imorgon blir det så kallad soppfest med gänget, jag vet att mina föräldrar och deras kompisar alltid hittar på så mycket konstiga men roliga saker, haha.

Snart helg

Idag började skolan med gympa och cirkelträning, en aning träningsvärk lär det nog bli imorgon. Sen hade vi matte och då satt jag ute med tjejerna i cafeterian och drack varm choklad :) När jag kom hem hämtade jag Tiger och sen pluggade jag klart med historian. Nu har jag precis jobbat klart de sista kartongerna så nu får jag vila en vecka innan nästa hemjobb kommer. Ikväll är det fotbollsträning mellan 21-22.

Imorgon blir det först skola mellan klockan tio till halv fyra sen ska jag inte till stan och äntligen hämta mina glasögon. På kvällen blir det massa mys med tjejerna hemma hos mig, bada badtunna och laga mat :)

Jag älskar min Niclas föralltid!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


My baby

Idag är det onsdag och det innebär att älskling åkt till Berlin, saknar honom!
Dagen har iallafall varit mycket rolig, började med dans och svenska på morgonen sen var det samling inför matchen. Det gick väldigt bra och vi vann med 2-1, Turkiet nästa år :) Efter skolan pluggade jag lite historia, ska bara göra de sista frågorna imorgon sen är jag klar. Jag hann också med att jobba det sista med hemjobbet så imorgon blir det bara att färdigställa allt sen har man känat  ca 2000 kr
(eller jag känar 1000 eftersom Emma gör halva jobbet).
Ikväll blir det sängen tidigt för jag är riktigt trött idag plus att jag inte vill sova utan Niclas, allt känns så tomt när han inte är nära mig :(

Idag har jag en såndär depprimerande dag, ångrar det valet jag gjorde för snart ett år sedan. Att jag inte tänkte igenom det innan, vill inte ens detta.  

you must be brave

I lördagskväll var jag först hemma hos Caisa och åt Rolles och tittade på sex and the city. Vid klockan åtta tog vi bussen till Cecilia och tittade på film och åt chips, sen tog vi halv två bussen hem. Mysig kväll! Vid tre kom älskling hem till mig och sov ♥
söndagen var det dags för lite hemjobb och sen träning i Sannarp kl. 16-18.
På kvällen åkte jag hem till älskling och tittade på Ensam mamma söker och Sanningens ögonblick. Sen sov vi ♥

Idag har jag varit i skolan och sen slutade jag klockan kvart över två.
Fick reda på att jag var uttagen till VM-truppen,
matchen spelas mot ett Stockholmslag på onsdag halv två :)
Ikväll ska jag gå på bio med älskling, Patrik 1,5 blir det. Mysigt!


give me your love

Igår började skolan kl.10 med fotbollsuttagning som varnade tills tolv.
Efter det gick vi och käkade äcklig soppa. Sen hade vi matte i 1 timme sen slutade vi eftersom vår samhäll var inställd! Hur skönt som helst :)
På kvällen åkte jag hem till älskling som hade köpt godis och sånt till mig, sötnos.
Vi tittade på dödligt vapen 2 sen gick vi och la oss ♥

Idag åkte jag och Niclas in till stan, jag var verkligen på shoppinghumör men ändå hittade jag ingenting! Istället köpte Niclas en tröja, och han som inte ville shoppa.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, får se vad som händer.


Snart helg

Jag tycker det är sjuk hur fort veckorna går, det är lixom snart helg igen! :)

Igår var det en fotbollsuttagning till skol-VM för alla 92:or på skolan, det var faktiskt väldigt kul och varade i ca 2timmar och sen slutade jag. Hur skön tisdag som helst!
Idag har jag gått i skolan från kl.8 - kl.16. Men dagen har varit väldigt lugn.
Ikväll kommer älskling till mig så ska vi mysa och titta oth <3

Imorgon består min enda lektion av klättring, ska faktiskt bli roligt att testa!
Efter det ska jag in till stan och fika med tjejerna och sedan gå in och titta på mina glasögon som var klara igår :)

På fredag är det uttagning igen, så den dagen blir också väldigt slapp.


Göteborg

Nu hade jag tänkt berätta om min helg som varit himla trevlig!

Det började som sagt i fredags med att jag, mamma och Emma åkte in till stan och shoppade och åt på Hello. För mig blev det en foundation och en mössa som jag älskar! Hann även köpa farsdagspresent till pappa.
När vi kom hem gjorde jag mig iordning och sen gick vi hem till La familia som vi brukar säga (: Till mat var det kalkon med potatis och sås, finns det något godare?
Kvällen var iallafall trevlig med lite "lekar" och annat.

I lördags gick jag upp halv nio och gjorde mig iordning inför dagen. Vid tio kom Niclas och hämtade upp mig och sen körde vi vidare och hämtade Angelica så begav vi oss mot Göteborg. Dagen började med inceckning på hotellet som låg precis vid nordstan så det var toppen! Sen gick vi ut på stan en sväng men jag hittade inget speciellt och när man har med sig pojkvän som var så bakis att han inte orkade gå och sken upp när han såg en stol var det inte lätt, haha.
Men jag kände faktiskt inte för att shoppa, konstigt nog kändes det inte som jag böhövde något. Eller vill ju ha ett par stövlar men det har jag redan gett upp hoppet om att hitta ett par för det finns verkligen inte sånna jag är ute efter.
Vid halv sju tog vi taxi till en restaurang där jag åt oxfilé med potatisgratäng och till efterrätt tog jag en panacotta som var himla god. Efter några timmar gick vi till Rondo där Nanne Grönvall skulle ha en show. För att avrunda kvällen var uppträdandet mycket bra och trevlig. Vid elva-tiden gick vi tillbaka mot hotellet och satt oss där en stund och pratade och hade det trevligt. Vid tolv gick jag och Niclas upp till vårt rum och sov.

Söndagen började med en god hotellfrukost och efter det vi upp på rummen och packade innan vi checkade ut vid tolvtiden. Vi satt oss då i bilen och åkte till Frölundatorg och köpte en smörgåstårta och vanlig tårta innan vi begav oss till Mia och Uffe där vi spenderade hela eftermiddagen. Vid femtiden mötte vi Lasse och Therese igen och körde till bingolotto, haha ja ni hör ju hur det låter men vad jag man inte för att Hasse ska få träffa Lotta Engberg på sin 50års dag? Men det hela var ända ganska trevligt även fast man inte vann något.
På vägen hem stannade vi på Mc donalds och åt sen somnade jag i Niclas famn i bilden.
Jag älskar dig Niclas ♥





 


RSS 2.0