Helgen närmar sig

Nu är ännu en träning på bosön avklarad. Det var faktiskt väldigt härligt att träna idag.
Perfekt väder! Ikväll ska jag hem till min älskling ♥
Imorgon åker jag upp till Norrköping, kommer hem igen på söndag.
Ska blir mysigt att träffa kusinerna!

Du är allt jag någonsin önskat mig
Du är allt jag någonsin vill ha
Du är så mycket mer för mig än någon kan förstå
Du är den jag vill spendera resten av mitt liv med


jag lovade dig föralltid♥

Pluggvecka

En ny vecka har börjat och jag har engelska redovisning imorgon och prov i samhällskunskap på torsdag. Så min vecka kommer innerhålla mycket plugg.. Men det får man väl ta. Dagen har för en gång skull gått mycket snabbt i skolan. Har börjat med vårt eget arbete i svenskan så det är rätt kul.

Ikväll är det träning på Bosön. Nu är det inte långt kvar tills träningsmatcherna drar igång!
Efter träning återgår jag till mitt plugg sen så ska jag kolla på Mancheaster mot Inter.


jobbig situation

Ahh.. jag blir så sur! Suttit i flera timmar och fört över Thailands bilderna från datorn där nere till min dator. Tog så lång tid eftersom det var massa flera olika kameror pga att mammas och pappas gick sönder när vi va där nere. Men i alla fall när jag äntligen fått över alla bilder och i rätt ordning. Gissa vad som händer när jag ska byta namn så att alla heter samma.. alla bilder kommer i total oordning. Lika bra att börja om igen men det får vänta tills någon annan dag, orkar verkligen inte nu. Vänta tills jag får hem det stora USB minnet också så att jag slipper springa upp och ner.

fick iallafall en bild kvar på datorn

jag älskar er

Lördag

igårkväll åkte jag hem till Niclas. Åt god mat och tittade på Let's Dance. Mysig kväll! Idag gick vi upp redan kvart över åtta. Han skulle spela match och jag skulle ju som sagt jobba. Dagen gick väldigt fort och det var inte alls speciellt jobbigt. Mormor och Tiger var här innan en stund. Nu har jag precis städat hela mitt rum, kan säga att der verkligen behövdes! Ikväll kommer Håkan & Helene hit och tittar på melodifestivalen och kanske Thailandsfilmen. Ha en trevlig kväll allihopa!

Köpte ett par jeans och en tröja på väla.
Hittade inget speciellt på ikea fast nu vet jag hur jag vill ha mitt rum iallafall.

Det är sjuk hur snabbt lovet har gått.
På måndag är det skola igen och dessa veckorna kommer bli ett helvete!

jag vill ha sommar!!

Väla och Ikea

I onsdags blev det en trevlig kväll på Pio. Åt en jätte god planka, älskar verkligen det! Så mätta var vi iallafall när vi åkte hem till älskling och tittade på Grey´s och därefter sov. I torsdags gjorde vi inte så mycket, tittade klart på Grey´s säsong 4 och lagade mat. Vid fyra kom pappa och hämtade mig så gjorde vi några kartonger. Vid sex var det dags för träning på Gallberget. Fy fan säger jag bara, en av de jobbigaste träningarna jag varit med om (speciellt när det var halt). När vi kom hem gjorde vi klart de sista kartongerna, äntligen! Skönt när man får lönen i slutet av månaden iallafall :) Vid nio tog jag lite kladdkaka och tittade på Criminal minds. Sen gick jag och la mig i sängen och tittade one tree till.

Idag vaknade jag redan klockan åtta, typiskt att jag aldrig kan sova länge när jag väl kan det. Men är iallafall redan klar och sånt. När mamma kommer hem från jobbet ska vi åka till Väla & Ikea. Trevligt! Ska göra om mitt rum till våren så ska spana in lite saker jag har tänkt köpa. Kanske hittar något på väla också, aldrig fel med nya kläder!
Ikväll ska jag mysa med Niclas ♥

Imorgon är det jobb på Silvandersson (mammas jobb) med laget. Jag som tyckte att jag fått nog av sånt där jobb..



suddig bild

Jag har fått jobbet på huvudet

Ska berätta en rolig grej som hände i måndagsnatt.. Jag gick och la mig vid elva i mitt rum och tittade OTH. Sen somnade jag antagligen... Vid klockan ett ringer jag pappas mobil i sömnen!! (han har jour så han trodde säkert att han skulle jobba) Jag frågar om om han viker kartonger och om vi ska göra det nu! Helt sjukt har aldrig gjort något sånt förr så mamma gick upp och tittade till mig och då var jag helt väck och TV:n var fortfarande på. Sncka om att mitt jobb har tagit över mig, det här kan inte vara normalt! HAHA.

Idag har jag & niclas tagit det lugnt. Lagade god curry/bacon gryta och makaroner innan. Har även passat Tiger varje dag så han slipper vara ensam hemma under dagen. Ikväll ska jag ut och äta med Niclas och hans familj. Hans mamma fyller nämligen 50 år idag!
Grattis på henne.

Imorgon är det löpträning på Gallberget, lycka...


Sportlov

I fredag åkte jag & Niclas till Oscar som hade lite folk hemma, en helt okej kväll men det blev en rätt så tidigt hemgång. Alltid kul och träffa folket iallafall :)
Igår var det ju alla hjärtansdag, började dagen med slingning/klippning hemma hos Caisa. Jag är riktigt nöjd, tack! Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning och sånt, vid fyra kom Niclas och hämtade mig så åkte vi till lägenheten innan vi gick till Verona. Det blev vitlöksbröd till förrätt och sedan avslutade vi med en god planka, mums! Efter det gick vi hem till lägenheten och tittade på melodifestivalen och åt godis, myys!
Jag älskar dig Niclas!
Idag åkte vi hem igen vid halv tolv, jag tittade på oth och lite sånt innan träningen klockan fyra. Rätt jobbig träning var det men det är skönt nu efter! Har precis jobbat lite så nu har vi 60 kartonger kvar! Nu ska jag sätta mig framför TV:n och bara slappa.
Skönt med lov så man verkligen kan vila ut sig!


mina fina rosor jag fick jag älskling!♥


Alla hjärtans dag

Imorgon är det som sagt Alla hjärtans dag, ser väldigt mycket fram emot det! Dagen kommer börja med slingning och klippning hemma hos Caisa vid halvtio-tiden, så det innebär att jag får gå upp relativt tidigt imorgon. Men det är faktiskt skönt att komma upp i tid så inte hela dagen går i spillo. Efter det kanske jag hinner med och jobba lite innan det blir dags att göra sig i ordning. Klockan sex har min älskling bokat bord på Verona. Sen efter maten har vi lånat Angelicas lägenhet så det blir mys hela kvällen med godis och film! Puss på mitt hjärta ♥

Jag älskar dig!

En stressig vecka

Har inte skrivit på nästan hela veckan. Har haft fullt upp varje sekund! Mina dagar har bestått av lite jobb innan skolan hela dagen, snabbt hem och börja jobba igen sedan träning på kvällen. Har knappt haft en ledig stund.. det känns på kvällarna kan jag säga, deckar i soffan klockan nio.. typiskt mig. I onsdags kom i alla fall älskling till mig efter hans träning. Det blev massa mys! Och igår blev det en snabb sväng och mat på stan med Niclas. Köpte en väska innan jag åkte hem :) Efter träningen åkte jag hem till Niclas och tittade på tv och sånt :) Idag är vi lediga! Fy vad skönt och ett stort plus var att vakna upp med älskling jämte mig ♥ Sen kom mamma och hämtade mig vid tretiden. Nu sitter jag här och har precis ätit glass, mums! Ikväll får jag se vad som händer.

Veckan innan lovet

I fredagskväll var som sagt jag och Niclas på Wallander. Filmen var faktiskt bra och den skiljde sig en aning från resten av Wallanderfilmerna. Det är bra med lite variation tycker jag! Efter bion åkte vi hem till mig och tillade på oth och beställde pizza.
Väldigt mysig kväll!
I lördags gjorde vi inte så mycket, skulle egentligen kollat på tapeter till mig men när vi kollade öppettiderna på internet visade det sig att de stängde klockan ett, lite surt.. Vi följde istället med mamma & pappa och tittade på Hallandslaget 93 som spelade mot Halmia. Efter det åkte vi inom videomix och köpte godis innan de körde oss hem till Niclas. På kvällen blev det god mat och melodifestivalen.
Igår åkte jag hem från älskling vid klockan ett. Hann jobba lite innan träningen klockan fyra. När vi kom hem sen på kvällen gjorde vi några kartonger till, blev 18 st sammanlagt. Ska göra 150 st så det blir jobb varje dag nu framöver.
Idag var det skola mellan 9.40 - 15.15, fick även reda på att vi har sovmorgon fram till 11.20 imorgon! Väldigt skönt! När jag kom hem stod maten framdukad och sen var det bara att börja jobba.. Räknade ut att vi ska göra 15 st per dag så tar det ca tio dagar.. Vill helst inte jobba så mycket på sportlovet så det är bara att snabba sig! Jag och Emma får ändå 2000 kr var så det är värt pengarna med mammas & pappas hjälp. Ikväll blir det nog att titta på CSI. Älskling kanske kommer annars ska vi ses imogron.


första bilden på oss ♥

Fika på expresso house

Idag började dagen med naturkunskap och sedan historia där vi nästan gjorde klart våran plansch. Efter det hade jag väldigt mcket skrivkramp i min hand.. Sen tog jag och tjejerna bussen in till stan där det blev en mysig fika på expresso house med scones och varmchoklad :) Tycker om er! Sen tog jag bussen hem och nu har jag precis ätit lite yogurt och pratar med Niclas i telefon. Ikväll blir det bio, Wallander med älskling klockan halv sex sen ska vi hem till mig och äta pizza! Jag älskar dig ♥

en mysig dag på stan

Idag är det kallt ute, vaknade upp hos älskling och såg att det var helt vitt ute. Kan säga att lägga sig i sängen och mysa med Niclas lockade väldigt mycket. Men jag tog mig i kragen och åkte till skolan. Första lektionen hade vi idrott, faktiskt en roligt lektion! Sen hade vi matte, samhäll och språkkunskap (om det nu ska vara nödvändigt) innan vi slutade klockan två. Då tog jag bussen in till stan och mötte Niclas, gick och kollade lite i affärer åt på Hello, mys på dig älskling! Köpte en svart kofta från Only, ett par mörkgråa chinos från Gina tricot och tillsist en ögonskugga & foundation/puder på make-up store. Är iallafall riktigt nöjd med mina köp även fast jag kommer hem några hundralappar fattigare.. Niclas köpte ett par sygga beiga byxor och en slips. Jag älskar verkligen att shoppa med honom, det finns så mycket snygga killkläder just nu! Sen tog vi bussen hem och klockan halv sex var det dags för träning men vi kom inte ut med bilen pga att det hade brunnit hos våra grannar så hela gatan var full av brandbilar, polisbil och en ambulans. Som tur var kom ingen till skada och lägenheten klarade förhoppningsvis ganska bra. Vi fick ringa Roger så han kom och hämtade oss. Träningen var faktiskt rolig, bosön var full med snö så det blev bara spel. Spelarna - tränarna! Ikväll blir det bara att sitta framför datorn.
Imorgon har vi bara två lektioner! Slutar vid halv tolv.
På kvällen blir det kanske bio med älskling ♥


shopping är bra

Nu har jag nyss ätit pannkakor, mums vad gott det är men otroligt mättande.
Om en timme kommer niclas och hämtar mig, mys ♥

Klickade nyss hem två bikinisar från HM,
riktigt snygga och till ett bra pris. Riktigt nöjd!


Jag tappade min plånbok

Idag har det varit en helt okej dag i skolan, började klockan tio med matte, sen fortsatte dagen med naturkunskap och engelska. Plötsligt när jag ska ta upp pengar ur min plånbok upptäcker jag att den inte ligger i min väska som den alltid annars gör. Jag får lite smått panik när jag tänker på att den kan vara var som helst, det ända jag hoppas på var att den skulle ligga hemma eller att någon godhjärtad människa skulle ha hittat den. Ringde mamma som påminde mig om att jag faktiskt var på MQ igår och bytte en grej och när jag tänker på det inser jag att jag faktiskt inte har använt den sedan dess. Så mamma ringer dit och frågar om den är där.. gissa om den var där!? Jag blev iallafall riktigt lättad när jag fick höra den goda nyheten! Skickade ett sms till mamma innan
"Tack :D nu kan jag andas igen". Jag vet inte riktigt vad jag hade gjort om den inte varit där, hade massa presentkort och ca 600 kr där i.. Jag som aldrig annars har pengar i plånboken, nu ska dem iallafall väck! haha.
Sedan fortsatte dagen med språkkunskap sen slutade jag klockan tre.
Slapp tyskan idag igen, skönt!
Nu ska jag slå på ett avsnitt av vänner :)

Ikväll ska jag hem till Niclas <3

I will always love you

Har precis tränat, var en helt okej träning men det var grymt kallt! Nu väntar snart sängen och några avsnitt av vänner kanske. Imorgon har jag sovmorgon till klockan tio, härligt.

Ones upon a time a had a dream, I had a vision
of that someone, that was missing in my life
Here I am looking back on the road I used to travel
through the darkness, through the times of sacrifice

I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes,
we're gonna last


With every bit of me, with all my heart
with every single breath I'm gonna love you
falling to my arms tonight, and make it allright
if you ever come to doubt this words
let me be the one to break it to you

I will love you endlessly,
with every bit of me

Ooh-ho

Luck, come and go
but as long as you are with me
I am happy, to be someone in this world
you're the day, that changed it all
you're the night I will remember
For as long as I am walking on this earth

Ooh 


With every bit of me, with all my heart
with every single breath I'm here for you now
I'm gonna love you endlessly
with every bit of me

Ohoo-yeah

If you can dream it, if you believe it
like I believe it standing here with you
you brought something, right out of nothing
you are the one thing that makes it all come true

I can see it in your eyes
we're gonna last


With every bit of me, with all my heart
with every single breath I'm gonna love you
falling to my arms tonight, and make it allright
if you ever come to doubt this words
let me be the one to break it to you

I'm gonna love you endlessly, with every bit of me

Yeaah-Yeah, Ohho

Falling to my arms tonight, and make it allright
if you ever come to doubt this words,
let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessely,
with every bit of me


Varför ska allt vara så komplicerat?

I söndags blev det fotbollsträning, det var faktiskt kul. Körde brottarträning första delen sen blev det spel och till sist lite kondition. Efter träningen var älskling hemma hos mig så kollade vi på Liverpool - Chelsea och åt chips. framåt kvällen blev det Beck och en massa mys. 1 år & 6 månader har vi varit tillsammans nu. Jag älskar dig mer än allt ♥

Igår hade jag sovmorgon till tjugo i tio sen var det skola fram till tre. Efter skolan blev det bara lite plugg och sen satt jag vid tv:n och datorn resten av kvällen. Idag slutade jag vid två och nu har jag precis kommit hem, tänkte snart skriva klart mitt svenska arbete om jag orkar. Ikväll blir det träning utomhus, härligt!

Det börjar närma sig alla hjärtans dag, mysigt!


miss

RSS 2.0