Onsdag

Igår grillade jag och niclas på laxvik, mysigt <3 
Framåt kvällen kom lite folk så satt vi och drack öl och hade det trevligt!
Idag har vi varit på stranden hela dagen, sen ikväll är det fotbollsträning på stranden.

Nu ska jag gå och packa lite inför stockholm imorgon med min älskling!
Kommer bli hur mysigt som helst, kommer hem igen på söndag. ♥

  

Laxvik

idag vaknade jag vid 8.50 och försökte få upp niclas men lyckades dock inte, så i stället gick jag ner och gjorde frukost på utealtanen sen gick jag upp igen och tillslut gick han äntligen upp. Sen packae vi strandväskan och begav oss till Laxvik. Lite senare kom izabella, jonis & fidde :) Himla skön dag på stranden till och med i vattnet, var faktiskt så varm att man kunnde ligga i ett bra tag. Ikväll blir det en jobbig fotbollsträning i värmen sen hem till niclas och mysa ♥ 
Hoppas på fint väder imorgon med!


sommar 2007


värmebölja

Har inte haft så mycket tid att skriva för jag haft fullt upp dessa dagarna. Det har i alla fall varit ett par sköna dagar på stranden. Vädret är konstigt tycker jag ena dagen kan det vara helt grått och trist sen nästa dag känns det som om man ska dö av värme slag, men man ska verkligen inte klaga. Hoppas värmen är här för att stanna!
Igår var det lite folk på Gullbrannastranden, helt okej kväll i alla fall :)
Nu har jag nyss kommit hem från niclas eftersom han ska på svensexa.
Idag blir det i alla fall stranden igen!


hope

Idag har Emma varit hos doktorn igen för att få resultatet från magnetröntgen förra veckan. Tyvärr så var det inte alls positivt, främre korsbandet var helt av och en knäopperation är inte möjlig förrens hennes knä är färdigvuxet. Så under tiden får hon inte spela fotboll och jag tycker så synd om henne för jag vet hur mycket hon älskar det, det är det bästa som finns i hela världen för henne. Jag vet också hur bra hon kommer att bli en dag! Just nu gäller det bara att vara positiv och tänka framåt och jag lovar dig att allt kommer bli bra, hade jag kunnat byta plats med dig hade jag gjort det ♥


21 Juli

Idag vaknade jag hos niclas vid kvart i tio och var pigg så jag försökte väcka niclas men han är en sömntuta så jag fick teta han lite tills han blev pigg, vid ett tog vi bussen in till stan för att fixa ett nytt visa kort till niclas men eftersom han var skriven på banken i Laholm så var han tvungen att fixa det där så vi åkte in till stan helt i onödan fast vi gick till Hello istället och åt. Nu är jag precis nyduschad efter en jobbig fotbollsträning,
skönt att komma igång igen efter uppehållet!
Nu blir det snart TV för min del tror jag :)


Lördag

Dagen har bestått av en massa avsnitt av Gossip girl, sätt klart hela säsongen så nu är det bara att vänta på att anda ska komma ut :) Har precis ätit med familjen, kyftpotatis + lammfileér som snabbt byttes ut mot hamburgare, inte värst gott tyckte någon av oss haha Snart kommer mormor och morfar hit sen blir det att hoppa ner i en varm badtunna och äta jordgubbar och glass!



/ johanna

Tiden rinner iväg

måndag: var i stan med niclas, jag köpte en randig skjorta som jag älskar & niclas köpte två skortor.
tisdags: var jag på väla med hela familjen, körde hela vägen dit och hem. Köra bil är hur kul som helst tycker jag i alla fall när man kan köra snabbt och  slipper växla hela tiden! Köpte i alla fall en kofta på only sen blev det lite annt på ikea också.
På hemvägen åkte vi igenom torekorv och båstad och åt glass (:
På kvällen blev det mys hemma hos älskling <3
onsdag: var bara hemma hos niclas hela dagen <3
torsdag:
Dagen började med att jag och niclas åkte in för att äta kinamat, inte för att jag gillar det så mycket men man måste ju lära sig om man ska leva med en som älskar det!
På kvällen hade vi förfest hemma hos mig med johan, vid sju tog vi bussen in till stan och var på rix ett tag men det är ju ingen höjdare så vi gick in till stan och satt oss på uteserveringen istället och drack (: Träffade Frida & Thelander senare på kvällen också! Kvällen avslutades hemma hos mig i en skön säng med niclas <3


I will love you forever

Min lördagskväll började med att jag åkte och hämtade Frida med moppen vid åtta, sen mötte vi mathilda på niobussen till Laholm. Väl framme mötte vi joel sen gick vi hans kompis som hade lite fest. Vid elva gick vi ner på stan och var där till sista bussen gick hem klockan tolv. Helt okej kväll (:

Idag har jag inte gjort så mycket, niclas åkte hem vid ett sen har jag bara suttit vid datorn. Hoppas få gosa med niclas ikväll <3


None

du har visat mig vad glädje är
du har visat mig vad lycka är
du har visat mig vad kärlek är
du har fått mig att inse att ingen
på denna jord kan skilja oss åt ♥

12/7

Igår blev det mys med älskling hela dagen, framåt fem åkte vi till eurostop och videomix för att hyr film och köpa godis.
När vi kom åt vi sen tittade vi på film hela kvällen tills vi somnade <3

Idag åkte jag och niclas hem från honom vid ett sen har vi mest suttit vid datorn tills han åkte hem vid fyra.
Ikväll blir det lite festligheter med Frida och mathilda :) <3


Cykeltur till Tylösand

i torsdags blev det en dag som började med att vi cyklade från rolles vid elva sen tog vi oss sakta men säker till östra stranden och körde Go-kart, det var trevligt även fast jag suger på det. Vid ett-tiden blev det baguetter och annt gott i Stationsparken. Sen cyklade vi hela prinsbertil-stigen tills vi kom fram till handikappsbadet där vi stannade ett par timmar för att bada och sola. Sen tog vi våra cyklar och cyklade till Tylösand för att grilla :)
Efter någon timme började vi cykla hemåt på grund av lite regn.
Dagen har varit mycket trevligt som gav lite träningsvärk och ont i rumpan, men det är sånt man får ta ;)  
Till sist somnade jag i niclas famn hemma hos honom ♥

        fika i stationsparken

Pappa är söt        Håkan & Peter


Sovdags

I Tisdags så hade vi egentligen bestämmt oss för att åka till Ven och cykla men vädret fick oss att ändra planer så det blev rodel på kungsbygget, det var faktiskt väldigt roligt, i första åket blev det en del bromsning men i andra var det bara att köra full fart frammåt! Efter ett par timmar vid kungsbygget begav vi oss till båstad och hade en liten picknick på en brygga, solen visade sig till och med några gånger! Framåt kvällen åkte vi hem och beställde Thai mat till alla :)

Idag så satte jag klockan på halv tio så jag skulle kunna spendera så mycket tid hos älskling som möjligt, så vid halv elva satt jag på moppen hem till niclas. Dagen har bestått av mat och morden i midsomer, massa mys <3
Vid halv sex åkte jag hem och gjorde mig iordning för halv sju kom Frida, Lars & Lotta hit och åt mat och så :)
De har nyss åkt hem och nu ligger jag och väntar på att niclas ska komma hem till mig <3


♥♥♥♥♥♥♥♥

Sunshine

Torsdag: Idag var det lite folk hemma hos izabella, trevlig kväll med twister och skratt
Fredag: Jag & älskling var själva hemma hos mig så vi grillade kött och åt potatisgratäng, mycket gott (: Sen lite senare under kvällen blev det mys & film, du är guld värd älskling ♥
Lördag: Idag har jag och niclas varit på laxvik med massa folk (:
Snart ska jag hem till mormor och morfar och äta sen vet jag inte riktigt vad som händer, tänkte ringa Frida&izabella :)

None   


Norrköping

Har inte blivit så mycket skrivande denna veckan för jag har haft fullt upp men här kommer i alla fall en liten sumering utav helgen i norrköping och denna veckan :)

Fredag: Åkte till norrköping direkt efter jobbet vid halv ett sen väl framme hoppade vi in i duschen innan alla gäster kom för att fira min farmor. Efter kalaset tittade jag&niclas på screem och det skulle vi aldrig ha gjort för sen var jag livrädd när vi skulle gå och lägga oss i min gammelmorfars gammla stuga. haha.
Lördag: Spenderades på det nya badhuset med kusinerna och alla, på kvällen var vi hemma hos farfar & Anita och åt mat. Lite senare på kvällen blev det film och mys <3
Söndag: Åkte hem vid tolv, väl hemma var det dags att gå hem till familjen altemyr/hoffert för att fira clara som fyllde 13 år :)
Måndag: jag&älskling var i stan och shoppade lite och åt kina mat, på kvällen blev det bara mys <3
Tisdag: Hittade inte på så mycket under dagen men på kvällen var jag på bio och såg sex and the city med niclas, emma & clara :)
Onsdag: En varm och skön dag på stranden. Sen på kvällen har jag varit på HBK med niclas&caisa :)
Efter det tog jag och caisa bussen hem till henne och kollade på en film :)
Nu väntar jag på min älskling som kommer hem till min om en timme från stan <3

    
världens goaste <3

RSS 2.0