Träningsvärk

Söndag: Träning på morgonen, var bara sex stycken men hårt blev det ändå. Har haft träningsvärk som aldrig förr de senaste dagarna. Efter det åkte vi ner till Laholm för att kolla på 93:orna som spelade skogabycupen. Ett lag kom 1:a och de andra 3:a, grattis! Sen åkte vi och hämtade upp Niclas och sen hem till Caisa för kalas, trevlig kväll.

Måndag: Var i stan med Emma och Niclas under dagen, åt kinamat och sånt. Klockan sex var det dags för teorilektion och därefter gick jag hem till niclas och åt. Åkte tillbaka hem igen vid halv nio eftersom han skulle träna men han kom hem till mig efter den. Då blev det filmkväll med Emma och Niclas.

Tisdag: Idag har vi inte gjort så mycket, tittat på några filmer bara. Nu ska jag snart äta lasagne, är vrålhungrig för har inte ätit sen imorse. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.

Fredagsmys

Blev en mysig fredagskväll med älskling, åt god mat, tittade på film och åt godis. Precis som en fredag ska vara! Idag har va inte gjort alls mycket, åkte hem vid halv sex och åt mat och nu så har jag tittat på film. Ska nog snart gå och sova för imorgon är det träning klockan tio. Sen klockan fem ska vi på kalas hem till Caisa, trevligt.


Patrik 1,5 fick det bli idag, rolig film.

Äntligen lov!

Nu sitter jag här i soffan och är helt slut, ska strax åka och handla och sätta in pengar på mitt sparkonto med mamma. Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, ska iallafall vara med Niclas tror jag.

Idag har jag först tränat fotboll där vi hade en miniturnering eftersom det är sista dagen innan lov, roligt var det faktiskt! Sen tog jag bussen in till stan och gick till körskolan för att ha en körlektion, gick bra även denna gången men tyckte det var betydligt svårare eftersom vi körde på massa enkelriktade gator, smågator mm. Har även bokat in halkan och RISK 1 så man får det avklarat i tid. Nu ska jag bege mig, ha ett bra lov!

Teoriboken

Idag i skolan har vi haft både redovisning och inlämning, gick nog helt okej tror jag. Inte världens roligaste ämne att skriva om. Sen hade vi ledarskap, engelska och till sista tyska. Slutade halv tre och var hemma halv fyra. Har inte gjort något speciellt sedan dess. Läst igenom avsnittet som handlar om stadskörning i teoriboken. Har kötlektion imorgon och då skulle vi köra inne i stan, roligt!

Jag kan nästan säga att mitt lov har börjat, har ju bara fotboll på fredagar och det räknar jag inte som en lektion! Ni får ha en bra kväll!


Grattis på födelsedagen!


Grattis på 19 års dagen älskade vän


Idrottslektion

Idag började dagen med att jag och Nathalie höll i dagens idrottslektion. Det blev 5-kamp och det hela gick nog bra. Inte det lättaste med en relativt stökig klass. Sen har dagen rullat på bra och slutade klockan fyra. När jag kom hem har jag pluggat på min redovisning som jag har imorgon. Ikväll kommer Niclas igen hoppas jag!

Nu är jag hungrig...


I've loved you since the first time I kissed you..


Smoothie

mums..

Grillning påväg till Malmö




Jessica



Tvillingarna, Martina och Erika



Stagge och Roger



En söt liten katt



Julia, Empe och Emma



Veronica och Martina



Mentorsdag

Idag har vi haft mentorsdag. På grund av att man inte får några pengar från skolan var mina förväntningar inte särskillt stora men vi skulle i allafall samlas utan för träningskompaniet kvart i tio. Fick skjuts av morfar in så fick lite längre sovmorgon. När vi kom dit gick vi och bytade om och sedan fick vi reda på att vi skulle träna Body Balance, riktigt roligt och faktiskt jobbigt. Sen hade vi Afrodans direkt efter. Det var verkligen hur roligt som helst men väldigt svårt eftersom det var första gången. Sen fick vi varsin baguette och därefter gick vi och duschade. Nu sitter jag här hemma i soffan, känner mig en aning trött. Ikväll kommer älskling till mig, mys.

En grå dag

Fredagkväll: Jag och älskling hade en jätte mysig kväll som började med mat på Piccollo, en italiensk restaurang som har jätte god mat. För mig blev det potatisgratäng och kött. Därefter gick vi och köpte godis för att sedan gå till bion. Såg "flickan som lekte med elden" och den var grymt bra! Efter filmens slut gick vi hem till Niclas och sov.

Lördag: Vaknade tidigt och gick upp och åt frukost. Därefter gick vi in till stan och strosade runt. Köpte en grå kofta på Sisters som jag kollar på länge. Det enda som hindrat mig tidigare var priset, 600:- sved lite i plånboken. Sen tog vi bussen hem till mig och åt och vid tre gick Niclas ner till tuvan för fotbollsavslutning/fest och jag gick in i duschen för att göra mig iordning för kvällen. Vid halv fem gick vi hem till Helene och Håkan och därefter gick vi en lång runda runt stranden. Sen gick vi hem till dem igen och då blev det mat bestående av olika soppor(självklart eftersom det var soppfest). Vid nio åkte jag och Caisa och hyrde film på videomix och när vi kom hem igen så höll de på med massa lekar så vi var med på det innan vi såg filmen. När vi entligen satt igång filmen somnade båda i hennes säng, typiskt.

Söndag: Idag åkte vi ner med laget till Malmö för att kolla på damallsvenskan mellan Malmö-Linköping. Jag körde både hem och dit och påväg ner stannade vi och grillade hamburgare. Efter matchen begav vi oss hem till min morbror och åt mat.

Måndag: Skola fram tills tio över elva sen hem och plugga och dricka en smoothie, mums! Ikväll ska jag på teorilektion och sedan hem till Niclas en stund. Ha en trevlig grå dag..

Fullspäckad helg

Åkte aldrig hem till Niclas igår. Smart som jag är så hade jag glömt nycklarna hemma men det visste jag redan hela dagen men inte kommer jag och tänka på att man måste ha en nyckel för att komma in, typsikt mig. Så jag fick åka hem istället. Sen åkte vi som sagt och tittade på täningen och sedan hem och tittade på tv.

Idag var det tjejernas tur att vara ute på träningen och denna dagen var skaran inte stor, 6 st av 14 st var där idag. Men lika kul var det ändå, hade inläggsträning hela träniningen! Sen tog jag bussen in till stan och gick inom Niclas och hämtade filmerna från videomix för att lämna tillbaka dem. Därefter begav jag mig i ösregn/snöregn mot körskolan. Var faktiskt nervös innan men allt släppte sen och det gick faktiskt bra! Så nu kan jag i alla fall känna mig nöjd. Nästa lektion är på fredag om en vecka.

Ikväll ska jag och älskling först ut och äta på den italienskarestaurangen i stan (de har jättegod potatisgratäng kommer jag ihåg) och sedan ska vi på bio, "flickan som lektre med elden". Det kommer bli en mysig kväll!

Imorgon blir det först shopping med älskling, sen hem till Håkan och Helene för "soppfest" och umgås med Caisa. På söndag ska hela laget åka och titta på damallsvenskan, Malmö-Linköping. Blir nog trevligt!


Irriterande

Igår gick jag i skolan mellan 8.10-16.00. När jag kom hem så gick jag direkt ut och tvättade min moppe, så nu är den skinande ren och står i morfars verkstad. Nästa år är det Emmas (fast bara på lån för jag har ju faktiskt betalt 1/3 av den, haha.) Sen vid halv åtta kom älskling till mig så tittade vi på fotbollen och lite sånt.

Idag slutar jag kvart i tre, sitter just nu i datorsalen och hade tänkt jobba pedagogisk ledarskap men vår lärare är inte här och vet inte vilken av uppgifterna jag ska göra så får vänta tills nästa vecka... så typiskkt när man har tid att plugga nu. Efter skolan går jag hem till Niclas och väntar på att han ska sluta jobbet. Sen vid klockan sex ska jag och Natha till kombihallen och titta på p93:s träning.

Imorgon har jag min första körlektion, nervöst men ändå roligt. Hoppas det går bra i alla fall.

Jag behöver jeans

Jag är i extremt behov av nya jeans, just nu har  jag bara två stycken som jag använder (ett par gick sönder och de andra är mer sommarjeans..) Vill ha ett par mörkjeans men har inte hittat ett enda par i hela halmstad, irriterande! Hoppas att jag har turen på min sida när jag och älskling ska in och shoppa på lördag!

Cheap Monday - Narrow Denim Wash Killah - New Eke Blue WESC - Eve Organic Stretch Jeans
Ungefär sån här färg iallafall..


En bra tisdag

Idag gick jag i skolan mellan 8.10-12.30, skönt med eget arbete så man slipper vara i skolan så länge! När jag kom hem var jag vrålhungrig så jag gick och köpte mat och satt mig framför datorn. Suttit och tittat på webb-tv,  så himla parktiskt. Ikväll ska jag hem till älskling och mysa, saknar honom!


Huvudvärk

Kort dag i skolan, hade bara fotboll och sedan tyska. Väldigt passande idag eftersom jag har en sån huvudvärk, så just nu ligger jag i sängen och tittar på tv. Klockan fem idag ska jag befinna mig på Sannarp för en träningskväll med hallandsfotbollsförbund, blir nog roligt. Sen ska jag hem och sova, längtar redan! 

Fick även nyss reda på att Niclas syster ska ha tvillingar! Visste redan att hon skulle ha barn men inte två stycken. Så himla mysigt!

Inget att göra..

Fick helt plötsligt sug efter att spela The sims, så det får bli min underhållning fram tills ensam mamma söker ikväll klockan åtta. Ha en trevlig kväll allihopa!


En mörk söndag

Träningen idag gick bra, faktiskt roligt att träna inne nu eftersom det börjar bli så kallt och mörkt på kvällarna annars. Efter träningen blev det brunch hemma och sedan dess har jag bara suttit vid datorn och kollat tv. Vi hörs sen!

Ikväll kanske jag ska träffa min älskling.

Mina nya skor


Nilson 699:-


Bra kväll trots allt..

Ser ut som om Sverige missar VM nästa år, väldigt synd. Har trots allt haft en bra kväll med marängswisch och annat gott. Julias hund Yster är även här ikväll eftersom Emma och Julia skulle iväg. Just nu ligger hon här i min säng och sover. Imorgon börjar inomhusträningen mellan klockan 10.00-12.00. Ingen sovmorgon här inte!


mums..


Nu blir det fotboll

Igår följde jag med mamma in till stan. Fick med mig ett par skor hem jag tittat på länge, likaså mamma. Vid halv fem mötte jag Niclas så gick vi och handlade mat och hyrde film. Det fick bli fläskfile med bakadpotatis, super gott! Efter maten tittade vi på Johan falk 2&3, bra filmer. Vid halv tolv gick vi och la oss. Mysig kväll med den bästa.

Idag vaknade vi riktigt tidigt, redan vid halv nio. Vi gick upp och åt frukost och sedan bäddade vi ner oss i soffan och tittade på "Män som hatar kvinnor. Vi var nog ensamma om att inte ha sett den innan men bra var den, längtar redan tills vi ska se tvåan! Vid halv fyra åkte jag hem och då följde jag med mamma och pappa och handlade. Gick i och för sig aldrig in utan istället gick jag en runda med Tiger utanför. Nu har jag precis ätit god mat och snart ska jag bänka mig framför tv:n. HEJA SVERIGE!!


Vilka tror ni vinner?


Äntligen helg!

Igår var min dag fullproppad med saker att göra. Gick i skolan från halv nio till halv tre där vi började dagen med att kika på idrottsmuseet här i stan. Inte världens roligaste men bättre än lektion i alla fall! Efter skolan åkte jag på synundersökning, hade fått lite försämrad syn och ett litet brytningsfel men det var inget att göra något åt ännu sa hon. Kanske ska fundera på att skaffa linser snart? Jobbigt att ha på sig glasögon när man tex tittar på tv för då är de alltid i vägen när man ligger i soffan.. Efter undersökningen var klar gick jag en runda på stan, köpte en tröja på gina som jag velat ha ett tag. Hittade även ett par skor som jag antagligen ska köpa. Vid fyra gick jag hem till Niclas och åt innan han åtke ner till träningen och jag till kombihallen för att titta på p93:s träning. När jag kom hem vid halv åtta blev det tv hela kvällen, Niclas kom även till mig efter hans träning.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, sitter är i soffan och känner mig död. Träning på morgonen gör nog gott men man blir alltid så himla seg efteråt. Hörs kanske sen.

Grekland


Suttit och kollat på massa resor till Grekland, jag vill åka dit! Hoppas jag och Niclas bokar en resa dit nästa sommar. Hittat massa fina ställen i bland annat Skiathos och Rhodos.

Har ni något tips på fina öar i Grekland?


Inga läxor kvar

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Sitter redan ombytt och väntar på maten, är extremt hungrig! Vi hade redovisning sista lektionen idag som drog ut på tiden, trots att vi börjaade 30 min tidigare. Gick väl helt okej hoppas jag. Klockan sex är det dags för träning igen och sen ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen. Inga mer arbeten denna vecka, wiho!

Håltimma

Just nu sitter jag i datorsalen och har håla, har ingen coaching de kommande 4 veckorna eftersom vi följer en tränare på vår fritid. Ärligt talat hade jag lika väl kunnat ha lektion för håla är enormt segt. Måste kila nu. Slutar klockan fyra, hörs sen!

Mitt fina armband


MQ 299:-


I tre delar, pärlorna är mer rosa än vad de ser ut på bilden.


Some pictures


Emilia och Ebba


Farfar och mamma


Ebba


Mamma, Emma och Niclas


Dålig uppdatering

Fredag: Gick en runda på stan med Niclas, köpte ett armband och sedan åt vi kinamat. Vid ett tog vi bussen hem och då åkte vi till Lillstugan och köpte godis till bilresan. Vid fyra åkte vi hemifrån och var framme vid sju. Åkte inom Emilia och Ebba och hälsade på en stund innan vi åkte till framor och farfar där vi skulle sova. Satt uppe och tittade på tv och lite sånt innan vi gick och la oss.

Lördag: Upp tidigt för att åka in till Norrköping där vi skulle äta hos farfar och Anita. Vi var där till halv två då vi begav oss tillbaka till Finspång för att spela bowling med kusinerna och farmor och farfar. På kvällen blev det mat och film.

Söndag: Åkte hem vid elva för att hinna ner till Trönninges sista match för säsongen. Blåsigt och kallt var det! Sen var vi bara hemma hela kvällen myste i soffan. Kan säga att det tär på kroppen att leka en hel helg!

Måndag: Skolan fram tills tolv. Sen åkte jag hem där min älskling låg sjuk. Vid tre åkte han hem och jag började plugga. Vid sex var det dags för min första teorilektion på körskolan. Den varade i 1,5 timmar och sedan mötte Niclas mig så gick vi hem till honom.

Tisdag: Gick i skolan fram tills tolv, åkte hem till Niclas med mat från Hello. Sen pluggade jag lite på mitt engelska presentation jag ska ha imon. Vid fyra kom pappa och hämtade mig och sen dess har jag pluggat lite till och duschat. Hoppas maten snart är klar för jag är vrålhungrig!

I miss!


En helt vanlig torsdag

Ännu en skoldag avklarad. Hade redovisning första lektionen som förhoppningsvis gick bra. Sen hade vi pedagogisk ledarskap, engelska och till sist tyska. Slutade kvart i tre och just nu sitter jag i soffan och har precis ätit. Tiger kom även hit för en stund sen, skulle passa honom ikväll.

Vid kvart över fem ska jag och Nathalie ner och titta på p93 igen. 2 timmar i kylan låter inte så lockande just nu men lika bra att få det gjort så tidigt som möjligt. Sen när jag kommer hem måste jag packa tills imon och sedan blir det idol. Ha en bra dag!

RSS 2.0