Joggingskor

Idag har jag och pappa varit och köpt joggingskor till mig, aldrig ägt ett par sådana så det var väl på tiden! Vi har precis ätit köttbullar och stuvade makaroner och snart ska jag sätta på en film, sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan och allt vad det innebär..


Badtunna med tjejerna










Våfflor med sylt & grädde

Nu är första träningen avklarad och det känns skönt att vara igång igen, är dock hur trött som helst nu! Nu ska vi snart äta våfflor här hemma, ska bli gott!


En lång runda

Har precis varit ute och gått 1 timme med mamma, pappa och Emma. Tiger fick också följa med och gud vad mesig han är när man sätter på honom en tröja, han vägrar röra sig men tillslut gick det hur bra som helst. Nu sitter jag i soffan och ska snart sätta på en film. Ikväll åker jag hem till min älskling och myser.

Imorgon börjar träningen, skönt men jobbigt att gå upp tidigt..

Nu ska jag sova

Nu ska jag sova, känner att mina ögon snart går i kors..

Har haft en trevlig kväll med tjejerna i klassen, god mat, badtunna, skratt och prat. Måste göras om! Bilder kanske kommer senare.

Badtunna och mat

Ikväll kommer några tjejer från klassen hit och badar i tunnan och äter mat. Kommer bli super trevligt! Det är verkligen perfekt väder nu för att bada, fullt med snö och flera minusgrader. Jag och pappa hade dock problem när vi skulle fylla den med vatten för hela vattenslangen hade fryst, så det kom bara isbitar.. men det löste sig efter ett tag! Nu ska jag göra mig o ordning.

Trettondagen

Imorgon ska jag och älskling äta kalkon hos hans mormor och morfar, ska bli gott!


2010

Japp nu är det nytt år och det känns faktiskt super skönt. Jag fyller 18 år nu i januari och allt vad det innebär ska bli riktigt skönt. Just nu är jag trött på att vara 17 år, haha.

På nyår så åt jag och Niclas hos mig och sedan åkte vi hem till Jonna för lite förfest. Det var i alla fall himla trevlig och jag önskar att vi stannat där i stället för att åka till en fest i eldsberga, dö trist, för mycket folk och människor som jag aldrig skulle umgås med i vanliga fall. Men men tur att vi åkte dit sent i alla fall. Jag och Niclas tog istället bussen hem till Myggan & Liselott och stannade där tills tre.

På nyårsdagen så var det inventering på maxi hela dagen, sen på kvällen blev det pizza.

Både igår och idag har jag kört runt i hela halmstad för att leta efter en sustemkamera, finns ju så otroligt många sorter att välja mellan! Men äntligen har jag valt vilken jag vill ha, längtar tills min födelsedag...

RSS 2.0