Malmö

Har jobbat både måndag och idag. Men nu är det slut på det, skönt! Har i alla fall fått in ett par tusenlappar och det är aldrig fel! ikväll ska vi på kalas hem till Caisa och Clara klockan halv sju. Clara fyller nämligen 14 år idag, grattis!

Imorgon ska jag och min älskling till Malmö och låna min morbrors lägenhet, ska bli hur mysigt sm helst! Kommer hem igen på fredag. Ha det bra!


Soligt väder

Dagen började med att jag och älskling åt frukost och sedan tittade vi på en film. Vädret verkade inte vara sådär jätte bra men gick ändå ut och la oss på altanen och det var riktigt skönt. Tur att det kom lite moln då och då annars hade man dött av värmeslag! Åt resterna sen igår och sedan gick vi ut igen. Vid halv fem åkte Niclas hem och jag begav mig ner till tuvan. Det är TIF cupen denna helg så gick ner och tittade på finalerna. Imorgon är det min tur att stå i kiosken.

Nu blir det snart pizza hemma, gott! Har inga planer för kvällen, titta på en bra film i alla fall och njuta av det fina vädret!


bild sen ett par veckor.

Myskväll


Började kvällen med grillning


det blev gott!





åkte sedan ner till stranden och åt jordgubbar och melon


mysigt


vi blev inte där så länge pga att jag glömde filtarna hemma, typiskt mig.


Men vi åkte istället hem och tittade på en film och åt godis!

Snart helg

Spelade ju som sagt match i tisdags, och vi spelade 2-2. Är faktiskt väldigt nöjd och kändes skönt att avsluta på bra sätt. Efter matchen åkte jag hem till Niclas och sov.

Igår var det jobb igen, sen hem för att träna och efter det titta en stund på Niclas match innan vi åkte hem till honom och sov.

Just nu sitter jag hemma och ska inte göra något speciellt ikväll, känner mig väldigt trött efter dagen så det blir nog sängen relativt tidigt idag. Imorgon är det jobb och sedan helg, skönt!


Jobb & fotboll

Idag har jag jobbat igen, gick bra även fast det är lite långtråkigt. Nu ska jag äta och sedan åka ner till tuvan. Är match mot Hylte idag klockan sju! Sista matchen innan uppehållet, wish me good luck!


Midsommarhelgen

Torsdag: Stan med Niclas och Emma, åt på en kinarestaurang och fixade lite saker. Sen så åkte vi hem till Niclas ett tag för att hämta saker och sedan tillbaka till mig och åt kladdkaka och tittade på filmen "Remember the titans". Riktigt bra film tycker jag som har ett väldigt bra budskap!

Fredag: Midsommar! Dagen började med sill och potatis hemma hos oss i tältet med alla kompisar, därefter gick alla ner till tuvan för att spela brännboll. Sen vid sju kom alla tillbaka för att grilla och sånt. Men jag, Niclas, Linus och Felix cyklade vid halv nio hem till Mackan som hade fest, rätt så trevlig kväll men synd att alla var så utspridda (kanske berodde på att det knappt fanns några stolar.) Jag och Nicls åkte hem vid tolv och satt oss i tältet med de andra ett tag.

Lördag: Låg bara i sängen hela dagen med älskling och tittade på film och sånt. Vid sju åkte vi till Wild Weast och åt med Marcus. Riktigt god mat, jag tog ribbs och fläskfilé med dollar chips eller vad det hette. Satt där tills halv elva då vi tog bussen in till stan och satt oss på bulls uteservering. Tog tolv-bussen hem och sov. Riktigt trevlig kväll tycker jag!

Söndag: Jag och Niclas gick ner och tittade på Emma och mamma som spelade med B-laget. De förlorade dock med 2-4. Sen åkte vi hem till Niclas och åt mat och jordgubbar. Gott! Tittade även på filmen Con air, bra film!

Måndag: Idag har jag jobbat, från klockan sju till fyra. Så är trött och har ont i nackan. Men det är sånt man får ta om man vill ha pengar! Fick ju jobba med älskling hela dagen så det gjorde det hela mycket bättre! Bli jobb imorgon med, förhoppningsvis hela veckan. Ikväll är det träning som gäller, känner mig totalt död men man blir säkert piggare!

Sovdags

Ska alldelles strax sova, ska in till stan imorgon med älskling och shoppa lite!

Matchen idag gick bra och vi vann med 1-0, hur skönt som helst kan jag lova! Vår sista match innan uppehållet är på tisdag mot Hylte. Sen är det ingen fotboll på 3 veckor, hur ska detta gå?



Match

Blev en mysig dag i Gbg igår! Hittade en del fina saker, bilder kommer senare kanske. Kom hem klockan sju och då var man en aning trött men gick ändå ner till tuvan för att se andra halvlek och sedan åkte jag hem till Niclas och sov.

idag har vi inte gjort så mycket, bara tittat på film och sånt. Tog bussen hem från Niclas vid 15.40. Nu ska jag strax äta lite mat innan vi samlas för match mot Kornhult/Hisult klockan sju. Hoppas det går bra!

En dag i Göteborg

Sitter just nu i soffan och väntar på att morfar ska hämta mig halv nio för att köra mig till stationen. Tåget går klockan 9.00 och tillbaka 17.40. Sen efter det sticker jag ner till tuvan och tittar på A-laget som spelat mot Harplinge. Ha en bra dag!


Precis tränat

Precis kommit hem från träningen, en rolig träning idag tycker jag! Strax ska jag kolla på CSI, ska sova relativt tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Hoppas det blir fint väder imorgon! Ha det bra!


bild sedan stockholm förra sommaren ♥

Blåsigt väder

Massa mys hos älskling igår kväll. Åt god mat, jordgubbar och godis! Klockan nio tittade vi på filmen som gick på feman, gueen sized tror jag den hette, helt okej! Idag vaknade jag halv elva av ett sms från älskling. Trodde aldrig att jag skulle kunna somna om efter Niclas åkte imorse. Tog elva bussen hem från honom och ny sitter jag här. Ska åka in med mamma och kolla på när Emma spelar match på sannarp. Hennes första match på 1.5 år, snacka om att jag kommer vara nervös när hon får bollen. Hoppas verkligen att hennes knä håller! Sen ikväll är det träning!

Imorgon ska jag & becks till Göteborg och shoppa, mys!


Bilder














Student mm.

Har haft fullt upp de senaste dagarna så har varken haft tid eller lust att blogga. Men tänkte skriva lite vad jag hittat på de senaste dagarna.

Fredag: Gick up vid sju för att följa med Emma på hennes skolavslutning. Sen i slutet tittade vi på alla niorna som sprang ut, tänk att det var ett år sedan det var vi. Känns ändå rätt konstigt att det redan har gått 1 år! Saknar det ibland faktiskt. Sen åkte vi vidare in till stan för att titta på när Caisa och alla studenter sprang ut från John Bauer. Sen gick vi och satt oss på Capri och åt medans vi väntade på att alla studenter skulle gå igenom stan. Gick ner till parken för att träffa Caisa och ge henne blommor. Till sist mötte jag Niclas och sedan åkte vi hem. När vi kom hem bytte vi ut de blöta kläderna mot nya och sedan gick vi hem till caisa för att fira henne. Var en trevlig kväll och god mat! Jag vill också ta studenten!

Lördag:
Gick ner till tuvan med Niclas för att titta på A-laget som spelade mot Ginsten. Matchen slutade nog 2-4 och spelet var inte på topp, synd. Sen körde vi hem till Niclas ett tag innan jag tog moppen hem igen. Hoppade in i duschen och fixade mig iordning för kvällen. Blev födelsedagsfirande hos Pernilla, trevlig kväll med många skratt! Gick hem vid halv två och vid tre kom Niclas till mig och sov.

Söndag: Gick upp vid elva och sa hejdå till Emma som ska åka på Sannarpslägret nu i fyra dagar. Hoppas det går bra för henne! Vid tolv åkte Niclas hem och jag satt mig här vid datorn. Vet inte vad jag ska göra idag, kanske åker hem till Niclas ikväll.

Jag saknar Niclas så himla mycket just nu. Känns nästan som om vi aldrig hinner umgås pga av träningar och jobb. Jag saknar hur roligt vi har tillsammans, jag saknar hur du ser på mig, jag saknar att känna dig tätt intill.


Jag kommer aldrig sluta älska dig ♥

Sommalov

Skolavslutning idag, så himla skönt! Även fast det inte känns som sommarlov men det kommer nog snart förhoppningsvis. Samlades först i klassrummet och fikade lite innan vi gick till Galaxen för en avslutning. Sen gick vi ut till bussen där treorna stod med vattenpistoler och sprutade ner oss, blev som tur var inte så blöt. När vi kom in till stan gick vi till expresso house och fikade, blev varm choklad och scones. Gott! Sen tog jag bussen hem halv ett.




Becks & Emmy


Delar ut presenter


Mentorerna


Pernilla & jag



Klassen


Fika hos Helge

Nu sitter jag här hemma igen, har dragit på mig mjukiskläder för att försöka bli varm igen. Åkte nämligen hem men moppen när det spöregnade och givetvis plockade jag ut mina regnkläder ur moppen för ett par dagar sedan. Typiskt mig! Men det var i alla fall trevligt hos Helge och vi fick fika. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Vänner. Ha en bra dag!


Grattis mamma!

God morgon!
Precis gjort mig klar och ska åka och hämta Pernilla om 1 timme. Så har gott om tid till att bara ta det lugnt! idag ska vi som sagt fika hos vår språkkunskapslärare Helge. Får väl se hur det blir men hoppas på en trevlig stund med klassen!  Efter det ska jag inte göra så mycket, träningen börjar klockan sex idag istället pga att division 5 laget spelar också. Sen spelar Sverige mot Malte idag också, hoppas på vinst denna gången! Ska hem till Niclas och titta på den.

Idag är det även min mammas fördelsedag, hon fyller nämligen 42 år.
Grattis!


Bilder


nya nagellacken


Skolavslutningskläderna och även mina nys jeans.


Jag saknar Niclas

Just nu saknar jag min älskling, känns oerhört tomt när vi inte träffas på ett par dagar. Men får ju träffa honom imorgon och då ska jag mysa massor med honom! Har varit och övningkört med mamma och Emma till skodon i Laholm och sedan till Sko stop vid stenalyckan. Emma skulle ha ett par skor så kunde lika väl följa med isället för att bara sitta framför datorn. Är ju så tråkigt väder ute, inte alls roligt nu när det är sommarlov om ett par dagar. Det ska ju vara sol så man kan vara ute hela dagen, ligga på stranden och grilla. Men vi får hoppas att den kommer lagom till torsdag/fredag.

På fredag är det ju som sagt studenten och sedan ska vi hem till Caisa för att fira henne, kommer bli trevligt!


Sista skoldagen

Onödig dag i skolan men fick reda på att jag får mvg i samhäll och språkkunskap! Sen tog jag moppen till stan för att handla presenter till mamma och ett par vita jeans. När jag skulle ta ut pengar så står det att jag endast har 200 kr kvar, pappa hade råkat flyttat över alla min penger till Emmas konto istället, så fick möta honom i stan för att får pengar. Hittade vita jeans på vila för 300 kr och två par nagelack, ett vitt till topparna och ett lite aprikosfärgat. Kommer kanske bilder sedan.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.
imorgon ska vi fika hos våran språkkunskapslärare halv ett.


Återträff med skol VM-laget

Lugn dag i skolan, började med en träff med alla som var med i Turkiet, tog lagfoton, åt en baguett och tittade på ett bildspel. Roligt och mysigt var det! Fick även hem filmen som spelades in där, 5 timmar blev den. Så nu har jag att göra! Fick även ett litet häfte och diplom. Sen gick jag och pilla och gjorde klart miljökörkortet, kändes skönt! Sen vid tolv var det dags för dansuppvisning, trevligt var det att titta på. Tillslut hade vi svenska där vi tittade på en film.

När jag kom hem satt jag mig farmför datorn med en äggmacka och en tallrik kräm, mums! Ägg är det godaste som finns så ni vet, min passion!! Vid halv sju var det dags för träning, perfekt väder för fotboll!

Nu har jag precis tittat på CSI och lite sånt. Ska strax stänga av datorn och gå och lägga mig. Hörs imorgon!


Kalas & Bal

Blev först Kalas för mamma igår, massa gott var det och till efterrätt blev det hallon/blåbärs och jordgubbspaj som jag bakat. Vid halv ett åkte alla hem och jag och niclas gick upp och vilade en stund. Klockan två åkte vi till Tylösand där vi mötte Helene och Håkan mm. Blev en ganska lång väntan eftersom Caisa kom vid sex. Men hon var verkligen jätte fin!
På kvällen åkte jag och Niclas hem till honom och kebab och tittade på film, mys!

Här kommer bilder sedan balen











Tillsist var jag också tvungen att vara med på bild..

En trevlig kväll

Orkade inte festa ikväll så följde med mathilda, izabella & frida till B&B och bowlade, hade en trevligt kväll även fast jag förlorade, haha. Vid elva gick vi hem till Iza för att sedan ta tolv bussen hem till trönninge. Första gången vi umgåts såhär på nästan nio månader och man märkte ingen skillnad. Det kändes som en saknad bit fölll på plats!

Ett stort plus är det att älskling kommer till mig inatt! Inte träffat han på hela helgen. Men vi får väl se vilket tillstånd han är i. Imorgon blir det kalas för min mamma, gästerna kommer redan klockan tio på brunch (ända tiden alla kunde). Senare ska vi åka in och titta på balen, Caisa går ju den och hon kommer vara så fin!

Jag älskar dig Niclas ♥


2007

Nationaldagen

Idag har jag städat hela mitt rum, nu är det inte ens ett damkorn kvar kan jag lova. Har även hunnit med att duscha och äta upp resterna sen pizzan igår. Tänkte ta moppen med Emma till Lillstugan nu, hörs ikväll!


Dags för frukost

Var för trött igår så blev inget mer inlägg. Det blev i stället en pizza framför tv:n. Tittade på en film som gick på kanal 5, tror den hette eight below. Den var faktiskt jätte bra tycker jag! Sen när den var slut vid tolv gick jag direkt och la mig.

Matchen igår gick bättre än väntat även fast vi forlorade med 6-1. Det var endast i början av halvlekarna som vi släppte in mål plus att de fick två straffar. Så jag tycker det var bra att vi kämpade ändå!

Idag vet jag inte vad som händer. Hoppas på något kul ikväll i alla fall. Ska hinna med och städa mitt rum under dagen också, lovat mamma det eftersom hon ska ha kalas imon.

Nu blir det frukost.


Halmia vs Trönninge

Idag började skolan men natur, skulle göra något miljökörkort. Sedan tittade vi på dans uppvisning som var hur bra som helst därefter hade vi engelska en liten stund. Tog sedan bussen in till stan och satt mig på expresso house med Becks, blev en varm choklad! Sedan gick jag och mötte mamma och Emma för en shoppingrunda. Blev inte så mycket shopping men hittade i alla fall ett par jeansshorts. Blev även lunch på Vattenporten, toast med sallad.

Nu är jag hemma och ska samlas om ett tag. Är nämligen match mot Halmia idag!
Hörs senare ikväll kanske.

Pannkakor

Kom nyss hem från tuvan, var där med mamma och fixade lite saker. Fick även en puss av älskling som skulle träna! Idag har jag varit duktig och lagat pannkakor till familjen. Blev faktiskt jätte lyckade och sabbade inte en ända! Ikväll så kommer niclas och hämtar mig för jag ska sova hos honom, mys.

imorgon blir det shopping i stan med Emma & mamma. Är i behov av vita jeans och shorts. (mamma slarvade bort mina shorts på något konstigt vis.) Har även tänkt hitta någon söt topp!

Ha en bra kväll!


Äntligen!

Nu kan jag förbereda mig för sommarlov, inget mer att göra i skolan! Känns så fruktansvärt härligt, sista provet gjorde vi idag. Gick nog bra! Kom hem för ett tag sedan och har tagit plats i soffan med datorn i knät, har inte planerat att flytta mig än på ett tag i alla fall. Idag vet jag inte vad jag ska göra, får se vad som händer.


Förresten så spelar sverige mot danmark på lördag!
titta på mitt långa hår jag hade där, sakna!

God natt!

Kom hem från träningen för ett  tag sedan. Var inte så kallt som jag trodde och träningen var rolig! Dock så håller inte min vader, kramp och muskelknutor i dem och det är inte skönt kan jag tala om! Nu ska jag ta något att äta och sedan läsa igenom språkkunskapen en sista gång innan det blir sängen. (utan älskling idag :/ )

Imorgon har jag hört att det blir brottning på gympan, mathilda ska hålla i det. Hoppas det blir kul!


Jag är uttråkad

10 FRÅGOR OM DIG SJÄLV.
fullständiga namn?- Johanna Stenberg, vad ska man ha mellannamn till?
när fyller du år? - 22 januari
vad har du på dig just nu? - bh, trosor, jeans, linne och kofta
vilken årstid är bäst? - sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna upp jämte Niclas och utav solen som strålar
vad tycker du mest om hos dig själv? - att jag är positiv
vad är du bra på? - vet inte
vem älskar du mest på denna jorden? - Niclas & min familj
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - nej

5 FRÅGOR OM FÖRHÅLLANDE
När du singel? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - kanske förälskelse men inte kärlek, sånt tar längre tid.
kärlek eller sex? - det är bäst tillsammans
har du varit kär i någon? - ja, är kär nu
finns det någon för dig just nu? - ja

10 FRÅGOR OM DIN BÄSTA VÄN.
vem är din allra bästa vän? - Caisa och Niclas
vem vet allt om dig? - Niclas
vem är den roligaste av dina vänner? Typ Becks eller Caisa
vem är snyggast av dina vänner? - alla
vem är den du helst har filmkväll med? - allihopa
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig?

9 FRÅGOR OM DIN FAMILJ.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - nobody
vem ser roligast ut i din familj? - pappa
vem är coolast? -
har ni något husdjur? - Vi har Tiger som lånehund
vem har du mest gemensamt med? - Emma
vem står för underhållningen? - pappa
vem sover du oftast med - Niclas
roligaste kvällen med familjemedlem? - vet inte

10 FRÅGOR OM IDAG.
vad har du gjort? - varit på studiebesök och pluggat
har du varit glad idag? - nja, väder är ju dåligt
har du varit ledsen idag? - nej
har du gjort något bra idag? - pluggat
vad ska du göra nu? -ätä
har du gjort något dåligt idag? - nej?
vad har du ätit idag? - frukost, fralla, mackor
har du duschat idag? - inte ännu
är du trött nu? - jaa
vad händer imorgon? - skolan sen hem och njuta av att alla prov är klara.

SKOLAN
Går du i skolan? - ja
Har du varit i skolan idag? - nej på stuidebesök

ANNAT
Hur mår du just nu? - bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - ja
Har du piercat dig? - öronen

TELEFON/MOBIL
Vem ringde du senast? - Niclas
Vem sms:a till dig senast? - Niclas
Vem sms:a du till senast? - Niclas

ÄRLIGHET:
Vad tycker du om kärlek? det bästa  som finns
När kramade du någon sist? imorse
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? - ja
När kysste/hånglade du med någon sist? - imorse
Ångrar du det? - nej
Är du singel? - nej
När fick du senast en komplimang? - kom inte ihåg
Har du hånglat med någon av samma kön? - nej

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - nej
Hånglat med fler än 50 pers? nej
Gjort något riktigt dumt? - har jag säkert
Gjort något du verkligen ångrar? - kanske
Varit nykter på nyårsafton? - jag var nykter förra (pga av thailandsresa den dagen)
Åkt ambulans? - nej
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - nej
Slagit ner någon? - nej
Skämts över dina föräldrar? - bara under roliga omständigheter
Skämts över dig själv? - kanske
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja!
Tar du droger? - nej
Dricker du? - ja
Vilka kläder sover du i? - beror på om jag sover själv eller ej.
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - nej
Är du ensam nu? - nej pappa och emma är här
Vill du gifta dig? - ja
Vill du ha barn? - ja!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Niclas
Såg dig gråta? - Niclas
Fick dig att gråta? - olika saker
Du delade en cigg med? - becks kanske
Du gick på bio med? - Niclas tror jag
Skällde på dig? - vet inte
Du kramade? niclas

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - ja
Köpt någonting? - nej
Sjungit? - nej
Saknat någon? - ja

Fotbollsträning

Nu har jag pluggat i ca 1 timme och nu får det räcka. Orkar verkligen inte mer, men det känns ändå som jag kan de mesta tills provet! Snart hoppas jag mamma & pappa kommer hem och lagar mat innan träningen för jag börjar bli hungrig. Imorgon har jag verkligen inget planerat, så himla skönt egentligen. Det är begravning för min gammelmormor imorgon men vi ska inte dit har bara träffat henne någon enstaka gång så då känns det onödigt att åka ända upp till Norrköping + att jag har prov imon. Men pappa ska i alla fall upp så han får åka själv. Lite träkigt ändå för hade varit roligt att träffa mina kusiner, det var ett tag sedan!

Om ett tag blir det fotbollsträning i det dåliga vädret, ser kallt ut!


Juni Juli Augusti

Tog moppen hem till älsking igår efter hans träning, mys på dig!
Idag vaknade vi kvart över sex för han skulle upp och jobba men jag kunde somna om en timme till, men var ändå lika trött. Tog sedan moppen för att hämta Pernilla och sedan till skolan. Där en buss väntade som körde oss till Hylte. Studiebesöket var väl inget jätte hit men det funkade, bättre än skolan i alla fall. Ett plus var att vi fick sluta klockan tolv! Så nu sitter jag här framför datorn och orkar inte börja på språkkunskapen ännu, är så sjuk trött att jag tror jag somnar snart. Men får väl bita ihop sista dagen och plugga in de där jävla grekiska orden. Ikväll är det i alla fall träning och det ska bli
skönt att slippa tänka på skolan under två timmar.


Ett prov kvar

Skolan började idag med svenska där jag äntligen lämnade in min personbeskrivning och essän blev klar. Sen hade vi tyska där jag fick reda på nationella proven, två mvg och ett vg + så är jätte nöjd! Sen hade vi språkkunskap och till sist samhällsprov som gick helt okej. Sen körde jag hem och gosade med Niclas, lagade mat och sånt. Vid halv fem åkte han hem och jag började plugga språkkunskap. Tog en liten paus nu men ska strax kolla igenom det en gång till.

Ikväll hoppas jag på att få mysa med älskling.
Imorgon är det studiebesök i hylte med klassen.
Slutar klockan tolv och då ska jag hem och plugga.
Sista saken i skolan!
Sen är det sommarlov!!


Lycklig

Hade en jätte mysig söndagskväll med älskling. Det är helt otroligt att man kan älska en annan person så mycket. Jag skulle offra mitt liv för honom! Förresten så har vi 1 år & 10 månader idag, snart två år älskling!

idag gick skolan snabbt, men har varit varmt! Ska strax börja plugga samhäll inför provet imon. Ikväll är det träning och sedan ska jag titta lite på Niclas match.

du & jag föralltid


RSS 2.0