Vet varken in eller ut

Har precis tagit en paus i mitt solande och pluggande, blev lite för varm ute så gick in. Men gud var fint väder det är! Nu känns det som riktigt sommar. Hoppas det håller i sig länge nu. Snart ska vi nog äta sen ska jag följa med och titta på b-laget. Ikväll hoppas jag på att få täffa niclas i alla fall, saknar honom!



sommar 2007
den innehöll allt man kan önska sig


Lördagskväll

Ligger just nu med datorn i sängen, har precis tittat på Robinsson och CSI. Kvällen har varit lugn och mysig. Övningskörde först till videomix och köpte godis för att sedan sätta sig ute och äta grillat. Vid åtta blev det TV med fruktsallad (jordgubbar, melon & ananas) och godis, mums! Nu tänkte jag sätta på en film på datorn för att sedan sova.

Hoppas på en varm dag i morgon så man kan ligga ute och plugga samhäll.
Vid fem så spelar B-laget match i Snöstorp så ska nog dit och titta.
Det är ju även morsdag imorgon!


Vilket väder!

Gud vilket fint väder det är idag! Hur skönt som helst. Har varit hos Caisa nästan hela dagen. Slingade min utväxt och sedan klippte jag en bit på längden för att få bort det slitna, blev hur bra som helst! Vi har även ätit toast och kladdkaka. Kom nästan precis hem och snart ska grillen tändas, blir gott med kött och nypotatis! Blir bara en kväll hemma idag, titta på Robinsson och äta jordgubbar mm.. Förhoppningsvis även godis och mamma eller pappa kan köra till videomix.

Grattis till Pernilla som fyller 17 år idag!

Klippa & slinga

Matchen igår gick dåligt. Stod 0-0 i halvlek men sedan rann siffrorna iväg. 0-5 blev det. Sen åkte jag&niclas hem till mig och tittade på  filmen "The Guardian". Bra film tycker jag!

Idag vaknade vi vid tio och gick upp och åt fruksot. Niclas åkte precis och jag ska snart bege mig till Caisa och slinga och klippa mitt hår! Äntligen ska jag få bort mina slitna toppar. Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på något roligt!

Ha en bra lördag!


efterlängtade fredag!

Kalaset igår var trevligt! Gick hem vid halv elva och då var det dags för sängen.

Skolan idag började med naturprov, gick nog bra hoppas jag! Sen hade vi historia, där jag fick reda på mitt prov, vg+ blev det där. Så blir vg i slutbetyg. Sen hade vi engelska i typ 20 minuter sen var filmsalen bokad så vi fick jobba fritt och då stack jag hem till älskling. Åt mat och myste massor! 

Klockan halv sju är det dags för match på tuvan mot Snöstorp! Hoppas vi kämpar lika bra som mot Harplinge.

Tiger


Passar Tiger just nu.
Detta är hans älsklings plats!


Snart helg

idag började dagen med gympa, skulle springa 5 varv på en bana och det innebar 2km. Var hur tråkigt som helst. Därefter hade vi matte. Får mvg i matte A, så himla glad! Sen hade vi samhäll och till sista språkkunskap. Nu har jag precis läst igrnom naturen en gång och tänkte ta en paus. Känns som det börjar sätta sig nu. Ikväll ska vi på kalas hem till Helene. Hon fyller nämligen år! Hoppas på en trevlig kväll.

Niclas ska även spela match idag, kan tyvärr inte se den men hoppas det går bra!
Jag älskar dig!

My life would suck whitout you


Life is good

Skolan idag gick snabbt.  Fick reda på min hörförståelse i tyska nationella, fick mvg! Hoppas det går lika bra på resten. Sista lektionen hade vi samhäll och då fick vi svara på 100 frågor, jag fick 17 rätt. Haha snacka om dåligt, men det var väl ingen som lyckades i klassen. Slutade två och sen dess har jag nästan skrivit klar svenska essän, pluggat lite natur, duschat och ätit. Ska strax åka och handla med mamma. Sen vid halv nio tar jag moppen hem till älskling och gosar med honom!


En tisdagsmorgon

Dagen igår gick snabbt, började med historia prov som nog gick bra. Svarade på allt i alla fall. Sen hade vi lunch, engelska, svenska och till sista natur. slutade kvart över tre och då tog jag moppen hem. Svarade nästan klart på natur frågorna och sen var det dags att åka och jobba på mammas jobb med fotbollen. Gjorde 5,5 pall av 8 så det var bra jobbat! Var hemma vid halv elva och då var det bara att krypa ner i sängen och sova.

Fick extra sovmorgon idag pga frivillig lektion. Så vaknade för 25 minuter sedan och har precis ätit frukost. Ska bege mig till skolan om en halvtimme. Slutar klockan två idag och då ska jag hem och plugga. Sen på kvällen ska jag mysa med älskling.
Saknar honom jätte mycket!


Långhelg

Torsdag: Följde med och titta på Niclas match som de spelade i Ränneslöv, därefter blev det grillat med massa gott till det. Mums jag bara älskar sådan mat! Framåt kvällen tittade vi på en film, Taken hette den och var faktiskt rätt så bra.

Fredag: Var i stan med Niclas hela dagen, mötte även mamma & Emma för att äta lite kina mat och sånt. Därefter åkte jag, niclas och marcus och tittade på A-laget som spelade match mot Astrio, dock regnade det lite men alltid trevligt att komma ut lite. På kvällen var jag bara hemma med mamma, pappa, Helene och Håkan. Spelade Wii och lite sånt. Senare kom älskling till mig och sov.

Lördag: Spelade match mot Harplinge klockan tre, vinst med 4-1, Fan vad härligt! Sen var det snabbt hem och duscha och fixa sig innan vi åkte hem till Becks som fyllde 17 år, grattis! Åt tacos och tårta. Vid halv tio tog vi bussen till Galejan där jag mötte min älskling och massa andra. Trevlig kväll var det i alla fall! Åkte sen hem till Niclas och sov.

Söndag: Huvudvärk hela dagen, jippi! Särskillt när historia plugg måste göras. Men har i alla fall varit nere och tittat på b-laget dam som delade match mot Alet, de vann med 1-0! Nu tänkte jag ta tag i historian lite, men orkar verkligen inte. Hoppas på grillat ikväll!
Ha det bra!

Bilder kommer kanske senare.

Träning

Nu ska jag strax byta om för träning!


puss på att min älskling är finast i världen!

even the best falls dowm sometimes


Det sägs att tiden läker alla sår men är det fel att ändå sakna det som en gång var så bra?

Klassensdag

Idag har vi haft klassensdag. Samlades i folkparken vid tio för att spela kubb och äta lite mat. Var en riktig förmiddag! Fick sluta klockan tolv och då gick jag in till stan, hittade massa fina saker på gina som jag köpte! Tog halv två bussen hem och nu har jag precos ätit lite. Tänkte ringa älskling om en stund. Ikväll är det träning!

Igår så var det nationella i matte, gick helt okej fram tills sista talen som jag inte hann med.. Direkt efter hade jag nationella i tyska, hörförståelse. Gick nog okej ,em svårt att höra vad de säger.. Eftert skolan åkte jag hem till mig och myste med älskling, lagade även men. Stuvade makaroner och köttbullar, gott! På kvällen var jag hos mormor & morfar ett tag.






Måndag

Bloggen har stått still ett tag nu men här kommer en sammanfattning av vad jag gjort i helgen.

Lördag: Åkte in till eurostop och köpte min skor som jag hittade förra veckan. Därefter åkte jag, mamma, pappa, farmor och farfar ut till Grötvik och gick runt och tittade på båtar. Klockan två gick jag och Emma ner till tuvan för att titta på A-laget, mötte även min älskling där. Sen gick vi tre hem en sanbbis innan det var dags för kalas hos mormor & morfar. Han fyllde nämligen 64 år i söndags. Var där hela kvällen och åt god mat och sånt.

Söndag: Myst med älskling hela dagen. Åkte hem till honom vid fyra och åt mat och tittade på one tree hill. Sen gick vi och la oss vid halv elva kanske.

Måndag: Började skolan tjugo i tio och slutade kvart över tre. Har precis ätit lite mat och ska strax plugga lite matte inför nationella imon.. Ikväll är det träning och sen har Niclas match så tittar lite på den med.


fredagskväll

Sitter och tittar på filmen Helens små underverk. Mysig film tycker jag!


Gillar denna texten

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let you go
Oh yeah

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you


Trönninge - Astrio

Förresten förlorade vi matchen igår med 2-3.
Riktigt jävla surt, särskillt när två av målen var riktiga skitmål!


No one will ever know

Idag har jag varit i skolan mellan 8.10-13.00. Hade muntliga nationella i engelska sista. Gick nog helt okej tror jag, lite svårt när man inte snackat engelska på ett tag.. Mötte Niclas i stan efter skolan, gick runt och tittade lite och sen gick vi och satte oss på Hello. Jag tog en blåbärspaj med vaniljsås, har alltid velat prova den för det ser så god ut (den var god!). Sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här. Mamma, pappa, farmor och farfar är i tyskland så de kommer nog hem framåt kvällen och då blir det grillat, gott!



Everything goes up and down.
Don´t know what to do anymore.
All I ever do is wrong.

Gladiatorsandaler


Mina nya skor!

Snart helg

Idag så började skolan med nationella i tyska, först en läsförståelse och sedan uppsatsskrivning. Det gick väl sådär, var i alla fall sjukt svårt.. Därefter var det lunch och sedan samhäll och språkkunskap där jag fick redan på mitt prov, mvg! Helt chockad men det kändes skönt. Sen tog jag min kära moppe hem och nu sitter jag här och har precis ätit lite mat.

Ikväll är det match  mot Astrio klockan sju på tuvan!
Ikväll kommer även farmor & farfar från Norrköping :)

Nickebus

Tur att vi är lika envisa du & jag älskling!
Undra hur det hade sett ut annars..
du är sööt



PS. min gammelmormor (pappas mormor) dog inatt :(

Mina vader gör ont!

Idag började skolan med nationella i matte. Fick reda på första delen och det gick bra! andra delen hoppas jag att den också gick någorlunda bra i alla fall. Men detta är ju det enkla provet, del 2 kommer ju på tisdag! Sen så hade vi inte mer lektioner för dagen (endast språkkunskap kl. 2) så pluggade lite samhäll innan jag skjutsade Becks hem och sedan begav jag mig till älskling. Lagade god mat och tittade på tv, mys! Vid fem tog jag moppen hem och då blev det fläskpankaka, längesedan man åt det men det är himla gott!

träning idag mellan halv sju till åtta. Foten har i alla fall repat sig relativt bra nu men nu är det mina vader som krånglar. Gör så fruktansvärt ont att man knappt kan springa, särskillt vänster. Kanske inte helt konstigt eftersom jag skjuter mest med den. Men det är så typiskst att de aldrig kan bli bättre, får massage om och om igen men inget hjälper (det är inte lika skönt som det låter! ) Var exakt samma sak förra vårsäsongen..

Nu ska jag strax sova, nationella i tyska imorgon. Fy fan säger jag bara!

You spin my head right round

Söndag: Hade en mysig dag med älskling. Spelade Wii och lite sånt. vid sex åkte vi in till Harrys men hans familj och åt. Harrys två gånger på en helg är inte illa, och kycklingvingar båda gångerna. Men det är gott! Sen åkte vi hem till honom och tittade på tv och sov.

Måndag: Skolan mellan 9.40-15.00 sen tog jag moppen hem coh pluggade klart historian och lite natur. Sedan var det dags för träning och i slutet tittade jag på Niclas match på tuvan. Sen åkte vi hem till mig och tittade på CSI och sov.

Tisdag: Dagen började med svenska, och jag, emmy & Pilla skulle hålla våran redovisning. Gick faktist rätt så bra tror jag. Sen hade vi ingen tyska så då pluggade jag klart den sista naturen, så nu är 80 frågor besvarade. Sjukt tråkigt. Sen fick vi varsin baguett av vår lärare eftersom vi skulle till tingsrätten och missade vår lunch. Därefter tog jag och Pernilla moppen in till stan och gick lite i affärer, köpte en mascara. Vid tio i ett skulle vi vara vid tingshuset men det visade sig att när vi kom dit så släppte dem inte in oss eftersom advokaterna inte ville ha en skolklass där när det var relativt unga fallet handlade om. Så det var bara att ta moppen hem igen, men det gjorde inget för då fick jag bara spendera mer tid med älskling. Han åkte hem för ett tag sen och jag har gjort klart del 1 i matten inför nationella. Hoppas det går bra imorgon men känns inte så..

Ikväll händer nog inte så mycket, städa mitt rum lite hade jag tänkt.


Kycklingvingar på Harrys

Niclas kom till mig inatt och sov. Mys på det! Idag vaknade vi vid halv tio men som vanligt tar det över 1 timme innan man får upp honom! Vid tolv åkte vi in till stan med familjen och åt på Harrys, kycklingvingar som vanligt. Därefter gick vi en runda på stan och jag hittade två par skor. De ena paret ska jag köpa imorgon för storleken var slut men fanns på eurostop. Så jag fick i allafall ett par svarta gladiator sandaler med mig hem.

Efter stan körde vi hem Niclas och till lillstugan och köpte godis innan vi åkte hem.
Blir en lugn kväll idag..



Helgen är här

Älskling kom till mig igårkväll efter matchen, tittade tv och sedan sov vi. Idag vaknade jag kvart i nio, väldigt skönt att få sova ut! Pappa körde mig och pilla till skolan där vi endast hade historia sen slutade vi. hur skönt som helst!

Sen kom pappa och hämtade mig och då åkte vi inte till stan och köpte jeans till honom och sedan gick vi och åt på Hello. Därefter tog vi en glass på torget och åkte till Coop och handlade.

Nu sitter jag här hemma, ska kanske ut och övningköra lite sedan om vi hinner. För ikväll är det match mot Böljan klockan sju!


Blåsiga torsdag

Tog moppen hem till älskling igår efter träningen och myste.

Idag var jag riktigt trött när jag vaknade kvart i sju, somnade vid halv två igår så fick inte många timmars sömn. Dagen började med nationella prov i engelska, hör- och läsförståelse. Gick nog helt okej men hörförståelsen var svår. Sen hade vi samhäll och språkkunskap. Sen tog jag och Pernilla moppen hem.

Har precis ätit lite fil och mackor, ska strax ringa älskling!
Ikväll är det dam B-lagsmatch så ska gå ner och titta på den.

Imorgon spelar vi mot Böljan.. ska bli spännande att se hur detta går!
Hoppas i alla fall på det bästa.


En lång onsdag

Nyss kommit hem från skolan. Har varit en väldigt seg dag, timmarna har gått så himla sakta! Vår engelskalärare var sjuk så vi hade håla, pluggade klart historian och började lite på naturen. Skönt att kunna göra det i skolan i stället för hemma! Sista lektionen hade vi tyska och då gick vi igenom massa inför nationella, hur ska detta gå?

Är vrålhungrig även fast jag ätit en macka och yoghurt. Kanske får ta lite mer?
Ikväll är det träning som gäller, hoppas det inte blir för blåsigt bara.
Sen ska jag träffa älskling!

Spöregn

Nu har jag beställt hem en klänning från Nelly, älskar färgen på den men folk säger att den är rätt så stor i storleken. Hoppas den passar ändå!  Sitter just nu framför datorn och äter frukost. Skolan börjar klockan tio, funderar på om det verkligen är smart att ta moppen till skolan? Regnet står ju som spön i backen..men får se vad Pernilla säger. Idag är det skola ända tills klockan fyra, hoppas dagen går snabbt.

Ikväll är det träning och mys med världens finaste!


Att kämpa ända in i det sista

Matchen igår vann vi med 3-2. Började med ruskigt dåliga 25 min men vände sedan och spelade upp oss något enormt. Härligt att vi inte slutar kämpa när vi ligger under tjejer! Sedan åkte vi hem och då åt vi pastasallad och tittade på CSI.

Började skolan klockan 8.10 idag, hämtade Pernilla strax innan med moppen. Blev en blöt och blåsig åktur men har man regnkläder så spelar det ingen större roll. Slutade klockan två idag och då tog jag moppen hem till älskling och hjälpte honom rensa ut massa saker. Lite mys hann vi också med innan jag åkte hem igen pga att han skulle träna. Så nu sitter jag här framför datorn och har inget planerat för kvällen, bara ta det lugnt för en gång skull. Skönt med en hel vecka utan plugg! Ska väl titta på Mancheaster mot Arsenal ikväll.

Ha en trevlig kväll!


you're my light in the darkness


Fan vad jag är lyckligt lottad som har dig älskling.
Du får mig att skratta när jag helst av allt vill gråta.
Du får mig att känna mig speciell och älskad.
Kommer såväl ihåg när denna bilden togs,
dagen då det blev du&jag.
070801


there is always a reason

Idag har jag varit i skolan mellan 9.40 - 14.15. Så det har varit en relativt kort dag. Har precis ätit gröt och mackor och ska bege mig till samlingen om sisådär en halvtimme. Match idag mot VR-08, får hoppas det går bra! Det blåser ju en del ute så bollen kommer säkert flyga iväg. Kommer nog hem ganska sent så blir inget mer inlägg idag.

Imorgon ska nästan alla i klassen ha sitt språkkunskapsprov, så jäkla skönt att ha det gjort! Men lycka till allihopa!

Ps. Niclas och hans familj fick lägenheten,
så nu blir det flytt om någon månad kanske.

Nu är allt bestämmt, känns skönt faktiskt. Det var noog första gången jag kunde känna glädje när jag tänkte på mitt beslut. Jag vet att många kommer och säga att jag kommer ångra mig men detta är mitt eget val oah ingen kan påverka mig. Just i nuläget är detta bäst för mig och jag hoppas att det blir bra. Så snälla orkar inte höra alla som säger att jag gjorde fel beslut för det vet jag att jag inte gjorde. Kommer dock sakna alla!!


En mysig helg

Lördag: Gick ner och tittade på A-laget klockan två eftersom Niclas skulle vara med. Därefter tog jag, pappa och Emma en glass på Rolles innan jag tog moppen hem till Niclas. Hjälpte till att göra ordning lite i trädgården och sedan så städade vi hans rum. De ska flytta till lägenhet i stan så huset måste vara i fint inför flytten. Känns faktiskt rätt kul att få bo lite i stan men kommer kännas konstigt att inte ha min älskling bara ett par kilometer ifrån sig. Framåt kvällen blev det pizza och Real Madrid mot Barcelona.

Söndag: vaknade vid halv tio och gick ner och åt frukost. Har myst, tittat på film och varit ute hela dagen. Hann även med att åka till tippen och slänga skräp. Vid halv sju grillade vi kött med potatisgratäng. Därefter tog jag moppen hem. Ikväll blir det nog tidig sänggång.

Match imorgon mot VR-08


1 Maj

Valborg igår var trevligt. Började med förfest hemma hos Becks innan vi stack in till stan och tittade på maj-brasan. Därefter tog vi bussen till högskolan där det var fest. Helt okej var det i alla fall. Sen mötte jag älskling och gick in mot stan innan vi åkte hem.

Idag vaknade vi klockan ett, det var längesedan jag sov så länge! Har bara slappat hela dagen. Åkte hem från Niclas vid halv fem. Han kommer till mig snart igen och då ska vi grilla, gott! Hoppas det blir en mysig kväll.

Idag har jag & Niclas varit tillsammans i 1 år & 9 månader!
Tänk vad tiden går även fast det känns som om jag kännt dig hela mitt liv.
Du är helt underbar och du gör mig lycklig.



RSS 2.0